Katseluvinkit

Esittelyssä elokuva Float

  • 7 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 25 katselukertaa
Esittelyssä elokuva Float
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Jos olet romanttisten draamojen ystävä ja arvostat syvällisiä tarinoita ihmissuhteista ja itsensä löytämisestä, on tämä vuonna 2023 julkaistu kanadalainen elokuva tarkoitettu juuri sinulle. Float perustuu Kate Marchantin aiemmin kirjoittamaan novelliin ja se korostaa, että elämässä voi olla tilanteita, joissa on tehtävä valintoja omien unelmien sekä muiden odotusten välillä.  Elokuvan on ohjannut Sherran Lee ja se on katsottavissa Telia Play Vuokraamossa 27.5.2024 alkaen. Kurkataanpa seuraavaksi elokuvan juoneen tarkemmin.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Draama, romantiikka
Julkaisuvuosi: 2023
Ikäraja: K12
Kesto: 1 t 40 min.
IMDb: 5.2

 

Elokuvan keskiössä on kaunis tummahiuksinen Waverly, jonka roolissa nähdään Andrea Bang. Waverlyn suhde vanhempiinsa on täynnä jännitteitä. Ennen yliopiston aloittamista Waverly päättää viettää kesän Tofinon rannikkokaupungissa Kanadassa tätiensä luona. Siellä hän kohtaa komean paikallisen hengenpelastajan Blaken, jota näyttelee Robbie Amell.


Rannalla järjestetyssä juhlassa Waverly joutuu veden varaan ja on lähellä hukkumista. Blake huomaa Waverlyn hädän ja pelastaa tytön vedestä. Kiitollisena pelastumisesta Waverly suostuu Blaken tarjoukseen opettaa häntä uimaan. Uintitunnit yhdistävät heidät ja yllättäen Waverly ja Blake alkavat tuntea vetovoimaa toisiaan kohtaan. He rakastuvat. ❤  Waverlyn on tasapainoiltava vanhempiensa odotusten, omien unelmiensa ja tunteidensa välillä. Hän haluaa aloittaa lääketieteellisen harjoittelun Torontossa, mutta kesä Blaken kanssa saa hänet kyseenalaistamaan suunnitelmansa. Kesän lopussa Waverly ja Blake kohtaavat tärkeän kysymyksen: Jatkavatko he elämäänsä eri suuntiin vai onko rakkaus vahvempi kuin tulevaisuuden suunnitelmat?

 


Oletko sinä romanttisten elokuvien ystävä, ja aiotko lisätä tämän katselulistallesi? 

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa