Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä elokuva Lars on LOL

  • 23 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 33 katselukertaa
Esittelyssä elokuva Lars on LOL

Lars on LOL elokuva sopii erinomaisesti kaikille kouluikäisille lapsille, mutta se puhuttelee myös aikuisia. Se tarjoaa tärkeitä opetuksia ystävyydestä, hyväksymisestä ja anteeksiannosta, ollen samalla emotionaalisesti vaikuttava ja ajatuksia herättävä. Elokuva on Telia Play Vuokraamossa 12.8.2024 alkaen. Tutustutaan tähän elokuvaan hieman syvemmin! 

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Draama
Julkaisuvuosi: 2023
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 29 min
IMDb: 7.3

 

Tuore elokuva Lars on LOL tuo valkokankaalle koskettavan tarinan ystävyydestä, hyväksymisestä ja anteeksiannosta. Elokuva kertoo nuoresta tytöstä Amandasta, joka saa vastahakoisesti tehtäväkseen huolehtia erityisesti uudesta luokkatoveristaan Larsista, jolla on Downin syndrooma. Amandan yllätykseksi he kehittävät ainutlaatuisen ja syvällisen ystävyyden.

Elokuva käsittelee myös kiusaamisen vaikeaa aihetta. Amandan kamppailu sopeutua ja olla osa joukkoa johtaa traagiseen käänteeseen, jossa hän päätyy pettämään Larsin. Tämä petos aiheuttaa hänelle sen, että hän menettää sekä Larsin että muut ystävänsä. Elokuvan kuvaus kiusaamisesta mobiililaitteiden ja nettikiusaamisen kautta on erityisen ajankohtainen ja se esitetään hienovaraisesti, mutta vaikuttavasti.

Elokuvan on ohjannut Eirik Sæter StordahlLilly Winger Schmidtin roolisuoritus Amandana on erityisen vakuuttava, tuoden esiin hienosti hahmon haavoittuvuuden ja kasvun. Adrian Øverjordet Vestnes tekee loistavaa työtä Larsin roolissa, joka tuo hahmoon syvyyttä ja inhimillisyyttä. Myös muut sivuroolit tukevat tarinaa erinomaisesti, erityisesti Agnes Grønneberg Hagen (Anna), joka onnistuu herättämään voimakkaita tunteita päävastustajan roolissaan.

 

Katsojan elokuva-arvostelu

 

Lars on Lol -elokuva on herättänyt paljon erilaisia tunteita muun muassa iloa ja surua. Elokuva on koettu opettavaisena ja se on herättänyt kotona keskustelua perheen kesken. Seuraavaksi kurkataan, millaisen arvostelun tämä elokuva on saanut katsojalta.

 

“Lapseni pitivät elokuvaa sekä äärimmäisen surullisena että todella hyvänä, ja siitä tuli paljon suurempi keskustelunaihe jälkikäteen kuin yleensä näkemämme lastenelokuvat. Me kaikki kolme kävimme läpi koko tunteiden kirjon, vuodattaen useita kyyneleitä matkan varrella. Se oli kokemus! Elokuvaa suositellaan lämpimästi kaikille kouluikäisille lapsille (mutta ehkä parhaiten noin 8-vuotiaasta ylöspäin) sekä aikuisille. Arvosanaksi annan 10/10”  – eräs IMDb arvostelijoista kommentoi.

 

 

Aiotko sinä katsoa tämän elokuvan? 😊

 

Lue lisää:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa