Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä elokuva The Beekeeper

  • 16 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 35 katselukertaa
Esittelyssä elokuva The Beekeeper

Tässä artikkelissa esittelen tammikuussa 2024 julkaistun elokuvan The Beekeeper, joka kertoo entisestä agentista Adam Clainista, ja hänen brutaalista kostoretkestään. Elokuva vie katsojan syvälle salaiseen organisaatioon ja korruptoituneiden valtarakenteiden maailmaan, kun Adam yrittää paljastaa totuuden ja saada oikeutta ystävänsä traagisen kohtalon jälkeen. Elokuva on nyt vuokrattavissa Telia Play Vuokraamossa!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: toiminta, trilleri
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 45 min
IMDb: 6.4

 

The Beekeeper on jännityselokuva, joka seuraa entisen agentin, Adam Clain (Jason Statham), kostoretkiä sen jälkeen kun hänen ystävänsä Eloise Parker (Phylicia Rashad) joutuu huijauksen uhriksi ja tekee itsemurhan. Eloise oli menettänyt kaksi miljoonaa dollaria hyväntekeväisyysrahastoltaan, jonka jälkeen Adam päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Jos huijarit olisivat tutkineet häntä paremmin, he olisivat huomanneet hänen kuuluvan salaperäiseen organisaatioon nimeltä Beekeepers.

Adamin kostoretki saa kansalliset mittasuhteet, kun hän ryhtyy jahtaamaan Eloisen kohtalosta vastuussa olevia. Tämä johtaa Adamanin konflikteihin häntä estävien vallanpitäjien ja rikollisten kanssa. Hänen vastustajinaan ovat jopa entiset kollegat ja viranomaiset, jotka pyrkivät estämään häntä saamasta oikeutta.

Eloise Parkerin tytär, FBI-agentti Verona Parker (Emmy Raver-Lampman) on sekä Adamin vastustaja että liittolainen hänen pyrkiessään paljastaa totuus ja tuoda syylliset oikeuden eteen. Adamin matka vie hänet syvälle salaisen organisaation ja maan suojelutehtävien varjopuoliin, paljastaen laajamittaista huijausta ja korruptiota.

Elokuvan huipennus tapahtuu, kun Adam kohtaa lopulliset vastustajansa, joihin kuuluvat myös Yhdysvaltain presidentti Danforthin (Jemma Redgrave) lähipiirin henkilöt. Adamin päätöksenteko on ratkaisevassa roolissa, kun hän tasapainoilee kostonsa ja oikeudenmukaisuuden välillä. Elokuva tarjoaa intensiivisen ja emotionaalisen matkan, jossa päähenkilön moraaliset valinnat ja toiminta vaikuttavat laajasti kansakunnan turvallisuuteen ja poliittiseen tulevaisuuteen.

 

Katsojan elokuva-arvostelu

 

The Beekeeper on herättänyt monenlaisia mielipiteitä. Jason Statham on elokuvassa parhaimmillaan, loistaen sekä toiminnassa että näyttelemisessä. Toimintaelokuville tyypillisesti juoni ei ehkä ole uskottavin, ja agentti Parkerin hahmo on saanut jonkin verran kritiikkiä.

Elokuvan konsepti itsessään on saanut kehuja. Toiminta on elokuvassa loistavaa, kuten Stathamin elokuvissa yleensä. Tämä on yksi syy, miksi elokuva on saanut paljon positiivista huomiota. Statham kantaa elokuvaa alusta loppuun, ja elokuva onnistuu viihdyttämään katsojia.

 

David Ayerin "The Beekeeper" -elokuvassa Jason Statham vetää täysillä John Wickin ja Equalizerin tyyliin. Tämä elokuva on 90 minuuttia tauotonta, hillitöntä ja puhdasta eskapistista viihdettä, jossa Statham tekee sitä, mitä hän parhaiten osaa – nitistää pahikset vaivattomasti ja näyttää samalla äärimmäisen siistiltä. Hän tekee sen tässä elokuvassa erityisen brutaaleilla ja naurettavan viihdyttävillä tavoilla.

Jos pidät 80- ja 90-lukujen toimintaelokuvista, joissa yksi mies taistelee kaikkia vastaan, niin tulet rakastamaan tätä elokuvaa kuten minäkin. Tämä elokuva oli todella mahtava kokemus ja loistava tapa aloittaa vuoden 2024 elokuvakausi. Rakastin sitä. Puhdasta eskapistista viihdettä. Annan arvosanaksi 8/10.” -eräs IMDb arvostelijoista kommentoi.

 

Kurkataan vielä lopuksi traileri! 🎥

 

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa