Katseluvinkit

Esittelyssä jännittävä toimintadraama No Way Up

  • 11 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 40 katselukertaa
Esittelyssä jännittävä toimintadraama No Way Up
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

No Way Up on vuonna 2024 julkaistu eloonjäämistrilleri, joka yhdistää kaksikin yleistä pelonkohdetta samaan pakettiin; lentäminen ja hait! Elokuvan on ohjannut alkuperältään sveitsiläinen elokuvaohjaaja Claudio Fäh, ja käsikirjoittanut Andy Mayson. Päärooleissa nähdään muun muassa Sophie McIntosh, Will Attenborough, Manuel Pacific, Grace Nettle, Colm Meaney sekä Jeremias Amoore. No Way Up on katsottavissa Telia Play Vuokraamossa 22. huhtikuuta 2024 alkaen!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Toiminta

Ikäraja: 15

Kesto: 1 t 30 min

Tuotantovuosi: 2024

IMDb: 4.6

 

Hyvin erilaisista lähtökohdista peräisin olevien ihmisten kohtalo nivoutuu yhteen, kun he päätyvät Tyyneenmereen lentokoneonnettomuuden seurauksena. Eloonjääneet matkustajat jäävät ansaan lentokoneeseen, joka pysähtyy kuin ihmeen kaupalla meressä olevan rotkon reunalle jättäen koneeseen ilmataskun. Tästä käynnistyy tiivistunnelmainen ja piinaavan jännittävä eloonjäämistaistelu hupenevaa ilmaa, ja koneen ulkopuolella vaanivia saalistajia vastaan.

Tarinan keskiössä on tunnetun poliitikon tytär Ava (Sophie McIntosh), hänen poikaystävänsä Jed (Jeremias Amoore), tämän kaveri Kyle (Will Attenborough), Avan henkivartija Brandon (Colm Meaney), stuertti Danilo (Manuel Pacific) sekä omien isovanhempiensa kanssa matkustava Rosa (Grace Nettle). Pelastautumissuunnitelmaa pohtiessaan he saavat pian muistutuksen siitä, etteivät he ole meressä suinkaan yksin, vaan ympärillä pyörii joukko nälkäisiä haita. Totuus kuitenkin on, että ilma ei riitä pitkään ja jotakin on tehtävä, tai loppu on vääjäämätön. Samanaikaisesti kun matkustajat taistelevat koneessa hengestään, saapuu meren ylle myös pelastushelikopteri lentokoneonnettomuudesta eloonjääneitä etsimään. Saadaanko matkustajat turvallisesti veden pintaan, vai jäävätkö he kenties ikuisiksi ajoiksi Tyyneenmereen?

No Way Up -elokuva on vastaanottanut paljon vaihtelevia arvioita. Negatiiviset arvostelut ovat pitäneet sisällään muun muassa huomioita juonen epäuskottavuudesta. Elokuvaa puolustavat ovat kuitenkin kehuneet elokuvaa viihdyttäväksi, ja nostaneet esiin sen, ettei kaikkiin elokuviin kannatakaan suhtautua niin totisesti. Itse olen tämän suhteen samoilla linjoilla; elokuvat ovat pääasiallisesti tarkoitettu viihdyttämiseen ja niissä on kautta aikojen kärjistetty ja liioiteltu hahmoja, vihollisia, erilaisia tapahtumia sekä juonenkäänteitä. Suosittelen siis arvosteluista huolimatta antamaan elokuvalle mahdollisuuden, jos olet jännittävien selviytymistrillereiden ystävä, ja tykkäät uppoutua tarinoihin – oli ne sitten välillä hieman epäuskottaviakin.

 

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa