Katseluvinkit

Esittelyssä kauhuelokuva Imaginary

  • 13 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 12 katselukertaa
Esittelyssä kauhuelokuva Imaginary
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Imaginary on nappivalinta sinulle, joka rakastat yliluonnollisia kauhuelokuvia. Leffa oli kauan ehdolla valkokankaalle, mutta tippui pois viime hetkellä. Nyt se on kuitenkin katsottavissa Telia Play Vuokraamossa 3.6.2024 alkaen. Mikä olisikaan kammottavampaa kuin söpö ja ihana pehmonalle yhdistettynä kauhuleffaan. Sitä on Imaginary. Uskallatko lukea pidemmälle?

 

Tiesithän, että saat ensimmäisen Telia Play Vuokraamon leffavuokrauksen maksutta!
Ota käyttöösi maksuton Telia Play -sovellus tai tilaa Telia Play -boksi ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. 

 

Genre: Kauhu
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: K12
Kesto: 1 t 44 min
IMDb: 4.7

 

 

Vuonna 2024 julkaistu Imaginary on yhdysvaltalainen yliluonnollinen kauhuelokuva, jonka on ohjannut ja tuottanut Jeff Wadlow. Elokuva perustuu Wadlowin ja kirjoittajatiimin Greg Erb ja Jason Oremlandin käsikirjoitukseen. Leffa kertoo lastenkirjailija Jessicasta (DeWanda Wise), joka muuttaa miehensä Maxin (Tom Payne) ja tämän tyttärien Alicen (Pyper Braun) ja Taylorin (Taegen Burns) kanssa takaisin lapsuudenkotiinsa. Talon kellarista löytyy Chauncey-niminen nallekarhu, johon Alice kiintyy. Aluksi tyttö leikkii nallekarhulla kuin millä tahansa lelulla, mutta pian kaikki muuttuu synkemmäksi. Alice kehittää pelottavan kiintymyksen pehmonalleensa ja tytön käytös muuttuu. Pian Jessica huomaa, että Chauncey on paljon enemmänkin kuin pelkkä pehmolelu ja hän yrittää ymmärtää miksi Alice on niin kiintynyt Chaunceyyn ja mitä tämä kuvitteellinen ystävä todella merkitsee. Leffan muissa rooleissa nähdään muun muassa Veronica FalconBetty Buckley, Samuel Salary, Alix Angelis ja Matthew Sato.

Yleisesti ottaen elokuva käsittelee mielikuvituskavereiden viattomuutta sekä muistuttaa että mielikuvitus voi olla sekä turvallista että uhkaavaa. Mielikuvitus yhdistettynä menneisyyden saloihin voi vaikuttaa nykyhetkeen enemmän kuin arvaammekaan.  

Elokuva sai kriitikoilta pääosin negatiivisia arvioita, vaikkakin se sisältää pelottavia hetkiä. Yleisö sen sijaan on tykännyt leffasta hieman enemmän, sitä on pidetty viihdyttävänä, mutta se ei kuitenkaan ole tarjonnut mitään kovin uutta kauhuelokuvien genressä. Leffa ei siis välttämättä ole mestariteos, mutta se tarjoaa silti jännitystä ja mielenkiintoisen kuvan mielikuvituksen voimasta ja sen varjopuolista.

 

 

 

Oletko kauhuleffojen ystävä, ja aiotko lisätä tämän katselulistallesi? 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa