Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä kauhuelokuva Sting

  • 27 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 81 katselukertaa
Esittelyssä kauhuelokuva Sting

Uusi kauhuelokuva Sting vie katsojat New York Cityn kylmille ja myrskyisille kaduille, missä tarina saa alkunsa salaperäisestä esineestä, joka putoaa taivaalta ja murskaa kerrostalon ikkunan. Tämä esine paljastuu munaksi, josta kuoriutuu outo hämähäkki. Minulla on jonkin asteen araknofobia, joten tämä elokuva saa minussa jo nyt kylmät väreet aikaan! Elokuva on Telia Play Vuokraamossa 17.6.2024 alkaen.🕷️🕸️

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Kauhu
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 32 min
IMDb: 5.9

 

Olen aina pelännyt kovasti hämähäkkejä. Häädän hämähäkit nopeasti luotani, ja sellaisen nähdessäni saattaa kuulua kiljahduskin. Voitte vain kuvitella, kuinka tunsin selkäpiissäni kylmän väristyksen kuultuani uudesta kauhuelokuvasta nimeltä Sting, jossa pääosassa on jättiläismäinen hämähäkki. Uteliaisuuteni voitti lopulta pelkoni, ja tästä syystä halusin tutustua tähän elokuvaan. Nyt lähdetään yhdessä tutustumaan elokuvanjuoneen syvemmin!

Tarina keskittyy 12-vuotiaaseen Charlotteen, joka tuntee olevansa eristäytynyt perheessään. Hän löytää lohtua hämähäkistä, johon muodostaa erityisen siteen. Charlotte nimeää hämähäkin Stingiksi, pitäen sitä salaisena lemmikkinään. Kun hämähäkin koko kasvaa ja sen ruokahalu verelle muuttuu loputtomaksi, naapurustossa alkaa tapahtua outoja katoamisia. Charlotten perhe ja naapurit huomaavat olevansa ansassa jättiläismäisen ja ihmisen lihaa jahtaavan hämähäkin jahtaamina. Charlotte on ainoa, joka tietää, miten tämän kauhun voi pysäyttää.

Sting tarjoaa katsojilleen jännitystä ja kauhua tehokkaalla klaustrofobisella miljööllään ja hyytävällä tunnelmallaan. Se leikittelee perinteisillä kauhuelementeillä, mutta tuo tarinaan myös tuoreita ja yllättäviä käänteitä, jotka pitävät katsojat varpaillaan. Sting on kauhuelokuva, joka tempaa mukaansa ja jättää jännityksen tuntuman katsojan mieleen pitkäksi aikaa. 

 

“Tämä elokuva oli mielestäni todella hyvä, juoni oli kiehtova ja tarinan kerronta poikkesi tavallisesta, mikä teki siitä mielenkiintoisen. Arvostin sitä, että se ei ollut perinteinen scifi-versio vanhasta tarinasta, vaan toi jotain uutta ja raikasta. Toivon, että tulevaisuudessa näemme lisää tällaisia elokuvia, vaikka tämä yksi oli jo erittäin onnistunut. Olisi hienoa, jos saataisiin jatko-osa, joka tarjoaisi vieläkin suurempia elämyksiä ja uusia näkökulmia. Arvosanaksi annan 7/10 ” - eräs IMDb arvostelijoista kommentoi.

 

Kurkataan vielä lopuksi traileri!🎥

 

 

Uskaltaisitko sinä katsoa tämän kauhuelokuvan? Kerro kommenteissa! 

 

Lue lisää:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa