Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä kauhuelokuva The Strangers: Chapter 1

  • 22 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 49 katselukertaa
Esittelyssä kauhuelokuva The Strangers: Chapter 1

Vuoden 2024 amerikkalainen kauhuelokuva The Strangers: Chapter 1, jonka on ohjannut Renny Harlin, edustaa kolmatta osaa The Strangers -elokuvasarjassa ja samalla itsenäisen trilogian ensimmäistä osaa. Alan R. Cohenin ja Alan Freedlandin käsikirjoittama tarina pohjautuu Bryan Bertinon alkuperäiseen käsikirjoitukseen. Tutustutaan elokuvan juoneen hieman tarkemmin!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Kauhu
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 31 min
IMDb: 4.7

 

Pariskunta Maya (Madelaine Petsch) ja Ryan (Froy Gutierrez) joutuvat yöpymään tilapäismajoituksessa, kun heidän autonsa hajoaa kesken matkan syrjäisessä Venuksen kaupungissa Oregonissa. Heidän odottamaton kohtaamisensa Variksenpelättimen, Nukketytön ja Pin-Up-tytön kanssa muuttaa kuitenkin nopeasti idyllisen matkan painajaiseksi. Näiden naamioituneiden hyökkääjien armoton väkivalta ja pelottavat manipulaatiot pakottavat pariskunnan kamppailemaan hengestään. Elokuva johdattaa katsojat syvälle kauhun maailmaan, tarjoten intensiivisen ja ahdistavan tunnelman, jossa selviytymisen rajat koettelevat pariskuntaa.

The Strangers: Chapter 1 sai maailmanensi-iltansa toukokuussa 2024 ja herätti välittömästi kiinnostusta kauhuelokuvien ystävien keskuudessa. Se käynnistää uuden luvun The Strangers -elokuvasarjassa tarjoten katsojilleen kiehtovan ja jännittävän matkan läpi pimeiden ja arvaamattomien tapahtumien. Lisäosia on myös luvassa, sillä Chapter 2 odotetaan ilmestyvän myöhemmin vuonna 2024. Chapter 3 julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu. 

 

Elokuva-arvostelu

 

“Odotukseni laskivat korkeista mataliksi nähtyäni tulvan negatiivisia arvosteluja. Rehellisesti sanottuna elokuva ei ollut niin huono. Se rakentaa perustan riittävällä mielenkiinnolla ja kauhulla, jotta pysyt kiinnostuneena. Vaikka juoni ei poikkea kauas tutulta alueelta, elokuvan tempo ja tunnelma auttavat kompensoimaan sen ennustettavuutta. Näyttelijäsuoritukset ovat vahvoja, ja Petsch ja Gutierrez tuovat rooleihinsa emotionaalista syvyyttä.

"The Strangers: Chapter 1" ei ehkä ole mullistava, mutta se tarjoaa vankan lähtökohdan potentiaaliselle trilogialle. Saatan olla vähemmistössä, mutta aion ehdottomasti antaa seuraaville osille mahdollisuuden. Arvosanaksi annan 7/10” - eräs IMDb arvostelijoista kommentoi. 

 

Elokuva on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamossa 12.8.2024 alkaen.

 

Seuraavaksi kurkataan elokuvan traileri! 🎥

 

 

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa