Katseluvinkit

Esittelyssä koko perheen elokuva Kolme pukkia vesipuistossa

  • 20 June 2024
  • 0 kommenttia
  • 35 katselukertaa
Esittelyssä koko perheen elokuva Kolme pukkia vesipuistossa
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Kolme pukkia vesipuistossa on norjalainen kirjaan ja kansantaruun pohjautuva koko perheen animaatioelokuva. Tämän alun perin norjalaisen elokuvan löydät 8.7. alkaen suomeksi puhuttuna Telia Play Vuokraamosta. Myös perheen pienimmille soveltuva elokuva on pullollaan sympaattisia hahmoja ja innostavia lauluja. Hyppää siis kolmen pukin matkaan, kun he päättävät suunnata vesipuistoon! Suomenkielisessä versiossa ääninäyttelijöinä ovat muun muassa Lauri Mikkola, Henri Piispanen, Miiko Toiviainen, Pasi Ruohonen, Amy Burgess, Raili Raitala, Yasmine Yamajako ja Elias Hjelm.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Lapset, animaatio
Julkaisuvuosi: 2023
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 t 10 min
IMDb: 4.8

 

Vanhan kansantarun mukaan kolme pukkia haluavat päästä joen toiselle puolelle syömään ruohoa, ja sinne päästäkseen heidän on ylitettävä silta, jonka alla asuu nälkäinen peikko. Kukin pukki ylittää sillan vuorollaan kokojärjestyksessä pienimmästä suurimpaan, aina luvaten peikolle, että seuraava pukki on isompi ja siten luvassa on enemmän syömistä. Kolme pukkia vesipuistossa -elokuvassa on hyvin samanlaiset elementit, mutta tällä kertaa pukit eivät jaksakaan suunnata enää läheiselle vuorelle sillan yli ruohoa syömään, sillä se tietää ihan liikaa ongelmia peikon kanssa. He päättävätkin sen sijaan suunnata vesipuistoon! Peikko ei tätä tietenkään purematta niele. Hän on nälkäinen, ja valmis punomaan katalia juonia kierojen ja ovelien varisystäviensä kanssa. Miten pukkien siis käy; pääsevätkö he onnellisesti vesipuistoon tulematta peikon syömäksi?

Elokuva on IMDb-arvosteluissa jakanut hieman mielipiteitä. Elokuvan on arvioitu sopivan parhaiten aivan perheen pienimmille, sillä aikuisille ja vanhemmille lapsille tapahtumia ei arvosteluiden perusteella välttämättä ole tarpeeksi, eivätkä vitsit välttämättä uppoa. Kuitenkin animaation toteutus, ja etenkin elokuvassa esiintyvät laulut ovat niittäneet suosiota kotimaassaan Norjassa. Luvassa on siis varmasti värikästä animaatiota ja mukaansatempaavia lauluja. Näin kesäisin tekemistä tarvitaan myös mahdollisiksi sadepäiviksi, ja Kolme pukkia vesipuistossa -elokuva saa varmasti hetkeksi unohtamaan mahdollisen ulkoilman harmauden, kun antaa vain tarinan ja musiikin viedä mennessään.

 

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa