Esittelyssä Kolme muskettisoturia: Milady

  • 22 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 44 katselukertaa
Esittelyssä Kolme muskettisoturia: Milady
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Vuoden 2023 elokuvakentälle saatiin Martin Bourboulonin ohjaama ranskalainen Kolme muskettisoturia: Milady, joka on jatkoa suositulle Kolme muskettisoturia: D’Artagnan -elokuvalle. Tämä toiminta- ja seikkailugenren elokuva vie sinut historialliselle matkalle Louvresta Buckinghamin palatsiin, Pariisin synkistä katuojista La Rochellen piiritykseen. Elokuva on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamosta 10.6.2024 lähtien. 

 

Ota käyttöösi maksuton Telia Play -sovellus tai tilaa Telia Play -boksi ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta.*

* Koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia

 

Genre: toiminta, seikkailu

Kesto: 1 t 55 min

Tuotantovuosi: 2023

Ikäraja: K12

IMDb: 6.5

 

Elokuva heijastaa uskonsotien ja Englannin hyökkäysuhan repimää Ranskaa, ja sen keskiössä on joukko rohkeita miehiä ja naisia, jotka taistelevat maansa kohtalon puolesta. Tähtinäyttelijöinä loistavat François Civil D’Artagnanin roolissa, Vincent Cassel Athoksena, Romain Duris Aramiksena ja Pio Marmaï Porthoksena. Heidän rinnallaan Eva Green tekee vaikuttavan roolisuorituksen Miladyna, tuoden syvyyttä ja monimutkaisuutta tähän salaperäiseen hahmoon.

Kolme muskettisoturia: Milady jatkaa siitä, mihin ensimmäinen osa jäi. D’Artagnanin ja hänen rakastettunsa Constance’n (Lyna Khoudri) kidnappauksen jälkeen tarina sukeltaa syvemmälle muskettisoturien maailmaan. Vaikka elokuva seuraa ensimmäisen osan kaavaa dialogin vireydessä ja taistelukohtausten lavastuksessa, on sen arvosteluissa kerrottu kärsivän uudistumisen ja yllätyksellisyyden puutteesta. Tämä ei kuitenkaan vähennä elokuvan viihdearvoa erityisesti niille, jotka nauttivat ensimmäisestä osasta.

Elokuvan kohokohtiin kuuluu Alexis Michalikin uudet ja jännitteiset kohtaamiset Dantesin kanssa. Vaikka Milady ei ehkä yllä edeltäjänsä tasolle, se tarjoaa silti viihdyttävän kokemuksen ja on ehdottomasti katsomisen arvoinen niille, jotka ovat kiintyneet Alexandre Dumas’n ikonisiin hahmoihin.

Kokonaisuutena Kolme muskettisoturia: Milady on kunnianhimoinen jatko-osa, joka yhdistää historiallisen draaman ja toiminnan elementit. Vaikka se ei tuo pöytään paljon uutta, se vahvistaa sen sijaan sarjan perustaa ja tarjoaa katsojille mahdollisuuden sukeltaa jälleen kerran muskettisoturien maailmaan. Se on ehdottomasti katsastamisen arvoinen teos kaikille historiallisten seikkailujen ystäville.

 

 

 

Lue myös

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa