Katseluvinkit

Esittelyssä kotimainen Huijarit-komedia

  • 15 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 19 katselukertaa
Esittelyssä kotimainen Huijarit-komedia
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Jouluna 2023 ensi-iltansa valkokankailla saanut Huijarit on nyt nähtävillä Telia Play Vuokraamossa. Se on Rike Jokelan ohjaama komedian muotoon puettu tositapahtumista ideansa ammentanut valelääkäritarina. Pääosissa nähdään Tuulia ElorantaSamuel Kujala, Pilvi Hämäläinen ja Tommi Korpela. Juoni pohjautuu Riina Hyytiän ja Seppo Vesiluoman luomaan tarinaan, ja käsikirjoittajina toimivat Anna Ruohonen, Lassi Vierikko, Rike Jokela ja Juha Jokela

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin.

 

Genre: komedia

Ikäraja: K7

Kesto: 1 t 33 min

Tuotantovuosi: 2023

IMDb: 5.6

 

Kuka meistä onkaan työssään todellinen vedenkestävä, piinkova ja ennen kaikkea pätevä ammattilainen? Onko lopulta kukaan? Menevällä funk-tyylisellä musiikilla höystetty Huijarit-leffa panee pohtimaan! Siru (Eloranta), patologinen valehtelija, saavuttaa lipevän Jukkiksen (Korpela) johtamalla hyvinvointiklinikalla lääkärin aseman ilman pätevyyttä. Kaikki lähti vain pienestä valkoisesta valheesta ja ehkä jopa hiukan tarkoituksettomastikin, kuka ties! Sirun poikaystävä Niko (Kujala) puolestaan on pintaliitävään elitismiin taipuvainen nössö. Leffa seuraa heidän huijauksiaan ja rikollisiin kuvioihin joutumistaan. Sivuroolien huisi Pilvi Hämäläinen Sirun siskona virkaintoisen rikospoliisin roolissa sekä Tommi Korpela varastavat shown! Kaksikko luo tämän filmin parhaimmmat kohtaukset. Huijarit-leffan voi sanoa olevan tyylipuhdasta huijari- ja veijarikomediaa!

Vaikka elokuvan tarina on fiktiota, se on ilmentymä takavuosien tapahtumista, joissa niin sanotut valelääkärit yrittivät ja jopa onnistuivat huijaamaan suomalaista terveydenhuollon järjestelmää. Tällaiset tapaukset ovat toki onneksi harvinaisia, ja osaltaan juuri siksi ne herättivätkin paljon huomiota ja kummastusta. Ja päätyivät lopulta íhan valkokankaalle asti! 

 

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa