katseluvinkit

Esittelyssä lastenelokuva Heinähattu, Vilttitossu ja kana

  • 8 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 11 katselukertaa
Esittelyssä lastenelokuva Heinähattu, Vilttitossu ja kana
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Heinähattu, Vilttitossu ja kana on kotimainen lastenelokuva, joka nähtiin valkokankaalla alkuvuodesta. Muiden Heinisleffojen tavoin tämäkin perustuu edesmenneen kirjailija Sinikka Nopolan saman nimiseen lastenkirjaan, jossa Vilttitossu saa uuden ystävän, kanan! Heinähatun ja Vilttitossun rooleissa nähdään sisarukset Eedla ja Klaara Höglund. Vanhempia näyttelevät Joonas Nordman ja Niina Lahtinen. Elokuva on nyt katsottavissa Telia Play Vuokraamossa!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Heinähattu, Vilttitossu ja Kana 

 

Genre: Lapset, komedia, draama
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 t 15 min
IMDb: 5.0

 

Heinähattu ja Vilttitossu palaavat valkokankaalle uudessa tarinassa Heinähattu, Vilttitossu ja kana. Tarina alkaa siitä, kun Vilttitossu saa kesäleiriltä uuden ystävän, Anitan.

Anita on siitä kummallinen kaveri, että se kulkee nokka pystyssä, kylpee pihassa ja nukkuu puussa. Hämmennys onkin suuri, kun selviää, että Anita on kana! Tyttöjen perheen nokkimisjärjestys menee kerralla uusiksi, ja suuri kanajahti saa alkunsa. Elokuva on lämminhenkinen tarina ystävyydestä, ja arvostelujen mukaan se sopii katsottavaksi ihan koko perheelle.

Eläinaiheisen elokuvan kuvaukset olivat täynnä hauskoja hetkiä ja kommelluksia, erityisesti koska yksi päärooleista kuului kanalle. Kanojen hyvinvointi oli kaiken muun edellä. 

 

”Jos kana rupesi vaikka munimaan, silloin tarvittiin stunttikanaa”, Klaara Höglund kertoo Maaseudun tulevaisuuden haastattelussa.

 

Heinähattu, Vilttitossu ja kana on otettu vastaan pääosin positiivisin arvosteluin. Se on saanut kiitosta lämminhenkisestä käsikirjoituksestaan, jonka parissa viihtyvät niin lapset kuin vanhemmatkin.

Elokuvan on ohjannut ohjaaja-käsikirjoittaja Reetta Aalto. Päärooleissa nähdään useita edellisistä Heinisleffoista tuttuja kasvoja. Isonapa ja Rillirousku -poliiseja näyttelevät Janne Kataja ja Lari Halme, ja muissa rooleissa nähdään Krisse SalminenPirjo Heikkilä, Kaisa Hela ja Ernest Lawson. Vuokraa leffa Telia Play Vuokraamosta jo tänään!

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa