Esittelyssä palkittu animaatiosarja Rick and Morty


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +11


 


Rick and Morty on yhdysvaltalainen animaatiosarja, jonka ovat luoneet Justin Roiland ja Dan Harmon. Palkittu puolituntinen animaatiohittikomediasarja on saatavilla yksinoikeudella HBO Nordicilla 21. kesäkuuta alkaen, ja se koostuu 10 jaksosta, jotka julkaistaan ​​viikoittain.


 


 


Rick and Morty


 


Ikäraja: 15 vuotta


Genre:  Animaatio


IMDb:   9.2/10


 


2013 -


 


Sarja kertoo kyynisen hullun tiedemiehen Rick Sanchezin ja hänen hyväsydämisen mutta tuskaisen pojanpoikansa Morty Smithin epäonnisista retkistä, jotka jakavat aikansa kotielämän ja moniulotteisten seikkailujen välillä. Rickin ja Mortyn seikkailut tapahtuvat kuitenkin äärettömän monissa todellisuuksissa, ja he matkustavat portaalien sekä Rickin lentävän auton avulla muille planeetoille ja ulottuvuuksille.


 


Sarja seuraa Smithin perheen jäsenten seikkailuja, joihin kuuluvat vanhemmat Jerry (Chris Parnell) ja Beth (Sarah Chalke), heidän lapsensa Summer (Spencer Grammer) ja Morty (Justin Roiland), sekä Bethin isä Rick Sanchez (Justin Roiland), joka asuu heidän vieraanaan.


 


Rick on eksentrinen ja alkoholistinen hullu tiedemies, joka välttelee monia tavanomaisia ​​tapoja, kuten koulua, avioliittoa, rakkautta tai perhettä. Hän tekee usein seikkailuja 14-vuotiaan pojanpoikansa Mortyn kanssa. Morty on helposti ahdistuva ja naiivi poika, mutta hänellä on hyvä moraalinen kompassi. Hänen luonne onkin vastakohta Rickin Machiavellian egolle. Mortyn 17-vuotias sisar Summer on tavanomaisempi teini-ikäinen, joka on huolissaan statuksensa parantamisesta ikäistensä keskuudessa, ja seuraa joskus Rickiä ja Mortyä heidän seikkailuihinsa. Perheen äiti Beth on yleensä rauhallinen ja itsevarma voima kotitaloudessa, sekä hän työskentelee hevoskirurgina. Perheen isä Jerry taas on yksinkertainen ja epävarma henkilö, ja hän ei pidä Rickin vaikutuksesta perheeseensä.


 


 


Älykäs sekoitus huumoria, tunteita ja sci-fiä


 


Sarja on hilpeä sekoitus nokkeluutta, huumoria ja toimintaa. Myös animaatiosarjan käsin piirretty uniikki tyyli erottuu edukseen. Jokainen jakso ja vitsi on täysin erilainen kuin edellinen, mikä pitää sarjan pirteänä ja jännittävänä katsella. Kaikki sarjan hahmot ovat hauskoja ja uniikkeja, ja etenkin Rickin ja Mortyn ystävyyssuhteen kehittymistä on mielenkiintoista seurata. Sarjassa nähdään älykkäästi piilotettuja viittauksia toisiin sarjoihin ja oikean maailman tapahtumiin, mitkä ovatkin ihan hauskoja. Rick and Morty sopii myös loistavasti sci-fin ystäville, sillä sitä riittää. Sarjassa seikkaillaan eri ulottuvuuksissa ja eri planeetoilla, törmätään avaruusolioihin kuin myös nähdään mitä hulluimpia keksintöjä Rickiltä. Rick and Mortyn viides kausi on nyt katsottavissa HBO Nordicilla! 


 


Saat nyt HBO Nordicin kahdeksi viikoksi maksutta kokeiluun! HBO Nordic on katsottavissa Telia TV -digiboksilla tai Telia TV sovelluksella.


 


Kurkkaa sarjan 5. kauden traileri alta!


  


 


Mikä sarjan jakso on lempparisi? Oma lempparijaksoni on Pickle Rick!


 


Lue myös


  


 


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa