Katseluvinkit

Esittelyssä Renny Harlinin ohjaama elokuva Bricklayer

  • 6 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 64 katselukertaa
Esittelyssä Renny Harlinin ohjaama elokuva Bricklayer
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

The Bricklayer on vuonna 2024 julkaistu amerikkalainen toimintatrilleri, jonka on ohjannut suomalaisohjaaja Renny Harlin. Elokuvan käsikirjoitus perustuu Paul Lindsayn vuonna 2010 julkaistuun romaaniin, joka ilmestyi hänen kirjailijanimellään Noah Boyd. Pääosissa nähdään Aaron Eckhart, Nina Dobrev, Tim Blake Nelson, Ilfenesh Hadera ja Clifton Collins Jr.1. Nyt uutuusleffa on vihdoin myös meidän suomalaisten katsottavissa, sillä elokuva on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamossa

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin.

 

Genre: Toiminta, jännitys

Ikäraja: K16

Kesto: 1 t 50 min

Tuotantovuosi: 2022

IMDb: 5.1

 

Tarina seuraa Steve Vailia (Eckhart), entistä CIA:n kenttäagenttia, joka on siirtynyt elämässään eteenpäin ja toimii nykyisin klassisesta jazzista nauttivana tiiliseppänä. Kun kolme kansainvälistä toimittajaa murhataan kuukauden sisällä, tarvitsee CIA hänen apuaan. Uhrien joukossa on Yhdysvaltain tiedustelutoiminnan kriittinen arvostelija, ja CIA:ta syytetään murhista. Kate (Dobrev), CIA:n asiantunteva agentti löytää valvontakameramateriaalista viitteitä entisestä yhteistyökumppanistaan Victor Radekista (Collins Jr), joka on todennäköisesti murhien takana. Vailin on selvitettävä, kuka on CIA:n petturi, pysäytettävä Radekin murhakierre ja pelastettava CIA:n maine. Elokuvan tapahtumat vievät katsojat Kreikkaan, missä Vail joutuu toimimaan ja selvittämään tiensä Radekin jäljille. Matkalla hän kohtaa vanhoja ystäviä ja vihollisia, ja tarina etenee toiminnan, jännityksen ja salaliittojen sävyttämänä. 

 

Elokuva on saanut varsin vaihtelevia arvosteluita. Sitä on kehuttu hyvästä musiikista, poikkeuksellisesta lokaatiosta, upeista stunteista ja vauhdikkaista toimintakohtauksistaan. Toisaalta leffaa on kritisoitu kliseiseksi ja ennalta arvattavaksi. Toimintakohtaukset, salaliitot ja henkilöhahmojen monimutkaiset suhteet pitävät kuitenkin katsojan jännityksessä ja tarjoavat varsin viihdyttävää katsottavaa. Kannattaa siis ehdottomasti antaa elokuvalle mahdollisuus ja katsoa millaisen leffan suomalaisohjaaja on saanut aikaan. 

 

 

Löytääkö tämä tiensä sinun katselulistallesi?


Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa