Skip to main content

Boneyard on vuonna 2024 julkaistu rikosjännäri, joka perustuu tositapahtumiin. Elokuvassa Mel Gibson esittää agentti Petrovickia, joka yhdessä poliisipäällikkö Carterin (Curtis “50 Cent” Jackson) ja etsivä Ortegan (Brian Van Holt) kanssa tutkii New Mexicon aavikolta löytyneiden naisten ja tyttöjen jäänteitä. Leffa on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamosta 2.9.2024 alkaen. Katsellaas sitten tarkemmin millainen elokuva tämä on! 😎

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Trilleri
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 32 min
IMDb: 4.1

 

Boneyard-elokuvan juoni keskittyy sarjamurhaajaan, joka tunnetaan nimellä “The Bone Collector”. Poliisipäällikkö Carter löytää New Mexicon West Mesasta 11 naisen jäänteet, mikä käynnistää laajan tutkinnan. FBI:n erikoisagentti Petrovick kutsutaan mukaan profiloimaan murhaaja.

Tutkinnan aikana poliisivoimat, huumevirasto ja FBI joutuvat vastakkain, ja epäilykset kohdistuvat jopa omiin riveihin. Etsivä Ortega ja agentti Petrovick käyttävät erilaisia menetelmiä murhaajan löytämiseksi, mikä aiheuttaa jännitteitä ja epäluottamusta. Elokuva kuvaa, kuinka monimutkainen ja tunteita herättävä murhatutkinta voi olla, kun jokainen johtolanka ja epäilys vievät tutkijoita eri suuntiin.

Mel Gibsonin hahmo tuo tutkintaan syvyyttä ja asiantuntemusta, mutta samalla hän joutuu kohtaamaan omia henkilökohtaisia haasteitaan ja ristiriitojaan. Hänen roolisuorituksensa ja koko elokuva on saanut vaihtelevia arvosteluja. Vaikka hänen hahmonsa on keskeinen tutkinnan kannalta, jotkut kriitikot ovat kokeneet, että Petrovick jää tarinassa sivuosaan. Jotkut kriitikot pitävät sitä kelvollisena B-luokan rikosjännärinä, joka kunnioittaa tosielämän tapahtumia. Toiset taas kokevat sen olevan kliseinen ja epäonnistunut yritys tehdä jännityselokuva, joka ei onnistu herättämään sympatiaa hahmojaan kohtaan. Kritiikistä huolimatta tämä elokuva saattaa iskeä varsinkin sinuun, joka olet Gibson ja 50 Cent -fani! ✌️

 

 

Lue myös

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa