Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä tanskalainen trilleri Nightwatch - Demons Are Forever

  • 6 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 23 katselukertaa
Esittelyssä tanskalainen trilleri Nightwatch - Demons Are Forever

Tanskalainen trilleri Nightwatch – Demons Are Forever (Nattevagten – Dæmoner går I arv) on vuonna 2023 julkaistu jatkumo elokuvalle Nightwatch (1994). Telia Play Vuokraamoon 26.8. ilmestyvässä jatko-osassa Martinin tytär Emma palaa isänsä jalanjäljissä oikeuslääketieteelliseen laitokseen 25 vuotta heidän perhettään kohdanneen tragedian jälkeen.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: trilleri, draama
Julkaisuvuosi: 2023
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 50 min
IMDb: 6.0

 

Vuonna 1994 julkaistussa Nightwatch-elokuvassa nuori oikeustieteen opiskelija Martin aloittaa yövartijana Kööpenhaminan oikeuslääketieteellisellä laitoksella. Pian hän kuitenkin ajautuu tekemisiin sarjamurhaajan kanssa, jonka uhreja alkaa nopealla temmolla kasaantumaan Martinin työpaikalle ja hän itse joutuu epäiltyjen listalle.

Nightwatch – Demons Are Forever -elokuvassa Martinin 22-vuotias tytär Emma on ottanut vastaan saman työn isänsä jalanjäljissä oikeuslääketieteellisessä. Vanhat 25 vuoden takaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet heidän perheeseensä syvästi; Emman isä on yhä kaikesta tapahtuneesta syvästi traumatisoitunut ja äiti päätynyt tekemään itsemurhan.

Emma päättääkin tutkia, mitä todella tapahtui psykoottisen sarjamurhaaja Wörmerin kanssa. Kohtaaminen hänen sellissään herättääkin sarjamurhaajan koomasta, ja käynnistää kohtalokkaiden tapahtumien ketjun. Pian Emma ja Martin kauhukseen huomaavatkin olevansa hengenvaarassa.

Nightwatch – Demons Are Forever -elokuvassa teemana on sukupolvien väliset traumat. Se johdattaa katsojansa hahmojen järkyttävään menneisyyteen ahdistavassa ilmapiirissä, ja koetteleekin hermoja trillereille tyypilliseen tapaan. Elokuvan on ohjannut Ole Bornedal, ja sen pääosissa nähdään Fanny Leander Bornedal, Nikolaj Coster-Waldau sekä etenkin Silta-sarjan ensimmäisistä kausista tutuksi tullut Kim Bodnia. Coster-Waldau ja Bodnia nähtiin myös jo ensimmäisessä Nightwatch-elokuvassa, lisäksi ohjaaja on kummassakin elokuvassa sama.

Oletko nähnyt alkuperäisen Nightwatch-elokuvan, ja päätyykö myös elokuvan jatko-osa katselulistallesi?

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa