Katseluvinkit

Esittelyssä toimintaelokuva Silent Night

  • 12 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 22 katselukertaa
Esittelyssä toimintaelokuva Silent Night
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Silent Night on vuonna 2023 julkaistu rankka toimintaelokuva, jonka on ohjannut John Woo ja pääosaa näyttelevä Joel Kinnaman on muun muassa The Suicide Squadista tuttu. Tämä leffa ei ole päätynyt lainkaan valkokankaille, joten se on nähtävissä ainoastaan kotisohvilla. Telia Play Vuokraamosta elokuva on ollut katsottavissa 8.4.2024 alkaen. 

 

Tiesithän, että saat ensimmäisen Telia Play Vuokraamon leffavuokrauksen maksutta!
Ota käyttöösi maksuton Telia Play -sovellus tai tilaa Telia Play -boksi ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. 

 

Genre: Toiminta, trilleri

Kesto: 1 t 44 min 

Ikäraja: K16

Valmistumisvuosi: 2023

IMDb: 5.3
 

Silent Night on toimintaelokuva, jonka pääosassa on isä nimeltä Brian Godlock (Joel Kinnaman). Brianin poika menehtyy jouluaattona kahden jengin välienselvittelyssä, mikä laukaisee isässä vahvan halun kostaa poikansa kuolema. 

Mielenkiintoiseksi ja erikoiseksikin elokuvan tekee se, että se ei sisällä lainkaan dialogia. Kinnamanin hahmo on saanut luodin kurkkuunsa, joten hän ei voi puhua. Tämä antaa tilaa visuaaliselle kerronnalle ja toimintakohtauksille, mikä luo elokuvaan ainutlaatuisen tunnelman sekä jännityksen. Elokuva tarjoaa siis vauhdikasta toimintaa ilman turhaa jaarittelua.

Vaikka elokuvan traileri ja konsepti voivatkin herättää kiinnostusta, arvostelijoiden mukaan Silent Night ei kuitenkaan ole täyttänyt katsojien odotuksia. Sitä on kritisoitu siitä, että se ei tuo mitään uutta tai omaperäistä toimintaelokuvien genreen. Lisäksi sen rytmitys ja kerronta eivät vakuuta, ja monet pitävät sitä pettymyksenä verrattuna John Woohon aiempiin teoksiin. Elokuvan näyttävät toimintakohtaukset sekä Joel Kinnamanin vakuuttava näyttelijäsuoritus on saanut sekä kiitosta että myös osaltaan kritiikkiä. Viihdytyksen tason on kerrottu jäävän totuttua tasoa alemmaksi. Muissa päärooleissa nähdään Catalina Sandino Moreno ja Harold Torres.

 

 

Lue myös
 

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa