Katseluvinkit

Esittelyssä uutuuselokuva Aquaman and the Lost Kingdom

  • 7 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 33 katselukertaa
Esittelyssä uutuuselokuva Aquaman and the Lost Kingdom
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Jason Momoan tähdittämä Aquaman-elokuvasarja sai kauan odotetun jatko-osan nimeltään Aquaman and the Lost Kingdom. Saagan ensimmäinen osa oli aikoinaan kaikkien aikojen tuottoisin DC Comics -sarjakuvayhtiön tuottama elokuva, joten odotukset ovat toisen osan suhteen korkealla. James Wanin ohjaama leffa sai maailmanensi-iltansa joulukuussa 2023 ja nyt se on katsottavissa HBO Max -suoratoistopalvelussa.

 

HBO Max -suoratoistopalvelu HBO Max -sovelluksessa tarjoaa suosittuja elokuvia, sarjoja, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä 9,99 euron kuukausihintaan.

 

Jason Momoan esittämä Arthur Curry, nykyinen Atlantiksen kuningas elää rauhallista elämää perheellisenä isänä vaimonsa Meran (Amber Heard) ja heidän pienen poikansa kanssa. Perheidylli murtuu, kun ensimmäisestä osasta tuttu Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) haluaa entistä enemmän kostaa isänsä kuoleman, koska ei onnistunut siinä aiemmin. Black Manta on aiempaa vahvempi vihollinen, sillä hänellä on käytössään myyttinen Musta kolmikärki ja sen sisältämä ikivanha pahuuden voima. Aquaman ryhtyy taisteluun, mutta huomaan pian ettei pärjää enää yksin. Hän joutuu kääntymään entisen vihollisensa, Atlantin entisen kuninkaan ja vangittuna olevan veljensä Ormin (Patrick Wilson) puoleen ja pyytää tätä avukseen. Heidän tulee unohtaa vanhat kaunansa ja käydä yhteistyöhön suojellakseen valtakuntaansa, sekä pelastaakseen niin Aquamanin perheen kuin koko maailman peruuttamattomalta tuholta.

Vahvaan näytteijäkaartiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi Nicole Kidman (Atlanna), Dolph Lundgren (kuningas Nereus) ja Randalla Park (Tri. Stephen Shin). Käsikirjoitus on David Leslie Johnson-McGoldrickin käsialaa, perustuen James Wanin ja David Leslie Johnson-McGoldrickin sekä Jason Momoan ja Thomas Pa’a Sibbettin tarinaan ja DC-hahmoihin. Aquamanin hahmon ovat luoneet Paul Norris ja Mort Weisinger.

Elokuva on saanut melko murskaavat arvostelut ja itsekin elokuvan nähneenä olen samaa mieltä, se oli ehkä pienoinen pettymys. Tehosteet ja taistelukohtaukset ovat upeita, kaikki on hienosti tehty, näyttelijäkaarti on timanttista mutta tarina hieman ontuu, siinä on paljon epäloogisuuksia ja se on jokseenkin sekava. Amber Heardin rooli elokuvassa on hyvin vähäinen, joka puolestaan jättää aukkoja tarinaan. Huhujen mukaan tämä johtuisi Amber Heard vs. Johnny Depp -oikeudenkäynnistä, joka on varmasti mediasta monelle tuttu. Suosittelisinko kuitenkin katsomaan, kyllä! Jos tunnustaudut Aquaman-faniksi niin jatko-osa on ehdottomasti nähtävä kaikkine hienouksineen ja puutteineen.

 

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa