Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä Vorosen perhe ja Kyttäjahti -elokuva

  • 15 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 27 katselukertaa
Esittelyssä Vorosen perhe ja Kyttäjahti -elokuva

Alakouluikäisiä riemastuttava kirjasarja Vorosen perheen seikkailusta on ilahduttanut nuorempia lukijoita jo usean kirjan verran. Vorosen perhe seikkailee jälleen valkokankaalla, kun samannimiseen kirjaan pohjautuva Vorosen perhe ja Kyttäjahti saapuu katsottavaksi Telia Play Vuokraamoon 5.8.2024 alkaen. Elokuva kertoo Vorosen perheestä, sen ainoasta lainkuuliaisesta jäsenestä Niilosta ja kaupungin uudesta poliisista Jepestä. Humoristinen seikkailuelokuva viihdyttää varmasti koko perhettä vaikka sateisena kesäpäivänä.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: Komedia, draama
Julkaisuvuosi: 2023
Ikäraja: K7
Kesto: 1 t 31 min
IMDb: 6.7

 

Vuonna 2023 ilmestynyt elokuva Vorosen perhe ja Kyttäjahti perustuu Anders Sparringin samannimiseen kirjaan. Elokuva kertoo Vorosen perheestä ja uudesta poliisista nimeltä Kimmo. Hän epäilee kaikkia, joilla on raidallinen paita ja rosvonaamio, erityisesti Vorosen Niiloa. Oikeasti Niilo on perheen ainoa rehellinen jäsen. Hän on pyytänyt useita kertoja vanhemmiltaan, etteivät he enää rötöstelisi. Kimmo kiinnostuu myös perheen koirasta, Kytästä, ja vaatii Niilolta kuittia siitä, että Kyttä on ostettu rahalla. Muuten hän uhkaa viedä Kytän ja lähettää sen pohjoisnavalle. Niilon täytyy valita ollakko rehellinen ja palauttaa koira omistajalleen vai pitää se itsellään. Kytästä on kuitenkin tullut Niilon paras ystävä. Totuus ei aina ole ihan sitä miltä se näyttää ja Niilon päätös johtaa vielä isompaan sotkuun kuin hän olisi voinut kuvitellakaan. Koko perheelle suunnattu elokuva on puhuttu suomeksi ja se antaa tärkeän opetuksen rehellisyydestä ja oikeudenmukaisuudesta. Pääosissa näyttelevät muun muassa Axel Adelöw, Paloma Grandin ja Nina Zanjani.

 

 

Aiotko lisätä elokuvan katselulistallesi?

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa