Skip to main content
katseluvinkit

Esittelyssä Vuokraamon leffauutuus: IF – Ihmeelliset frendit

  • 30 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 14 katselukertaa
Esittelyssä Vuokraamon leffauutuus: IF – Ihmeelliset frendit

 IF – Ihmeelliset frendit  on valloittava yhdysvaltalainen fantasiakomediaelokuva, joka on saanut ensi-iltansa toukokuussa 2024. Uutuuselokuva kertoo nuoresta Bea-tytöstä, joka saa maagisen supervoiman: hän pystyy näkemään muiden taakseen jättämiä mielikuvitusystäviä, ifejä. Näyttelijä-ohjaaja John Krasinskin luoma koko perheen elokuva on nyt katsottavissa Telia Play Vuokraamossa!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta!

 

Genre: lapset, animaatio
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 t 44 min
IMDb: 6.5

 

IF - Ihmeelliset frendit on tietokoneanimoitu, fantasian täyteinen elokuva, jonka on ohjannut, tuottanut ja käsikirjoittanut John Krasinski (Hiljainen paikka, Hiljainen paikka: osa 2). Sen pääosissa nähdään mm. Cailey Fleming (Bea) ja Ryan Reynolds (Cal). 

Elokuvan keskeisissä äänirooleissa kuullaan mm. Krasinski (Bean isä) ja Steve Carell (Blue). Kuullaanpa muissa mielikuvitushahmojen äänirooleissa myös sellaisia tuttuja nimiä, kuten Matt Damon, Emily Blunt, Brad Pitt, Bradley Cooper, Bill Hader ja Vince Vaughn. Suomeksi dubatussa versiossa Beaa ääninäyttelee Helmi Kallio, Calia Martti Manninen, Bean isää Tuukka Leppänen ja Blueta Tuomas Uusitalo.  

 

Katsojan arvosana: 8/10

 

Rehellisesti sanottuna ajattelin, että tämä elokuva olisi pelkkää naurua. Mutta elokuva osoittautuikin erittäin suloiseksi ja koskettavaksi. Hassu näytteleminen, teema ja musiikki lopussa saivat 44-vuotiaan kivisydämeni itkemään. Rakastin tätä elokuvaa, ja suosittelen sitä ehdottomasti kaikille. Se on positiivinen ja innostava, ja saa sinut haluamaan olla ystävällisempi ihminen.

John Krasinski teki upeaa työtä ja rakastan nähdä Ryan Reynoldsia näissä perheystävällisissä elokuvissa. Ryanilla on hämmästyttävä jokamiehen kyky, joka tekee hänestä niin pidettävän. Cailey Fleming oli erinomainen roolissaan ja toivon näkeväni hänet useammissa rooleissa hänen uransa jatkuessa. - eräs IMDb -käyttäjä 

 

Katso elokuvan traileri alta: 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa