Skip to main content
Katseluvinkit

Esittelyssä You Can’t Run Forever -elokuva

  • 20 June 2024
  • 0 kommenttia
  • 38 katselukertaa
Esittelyssä You Can’t Run Forever -elokuva

You Can’t Run Forever on vuonna 2024 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen trilleri, jonka on ohjannut Michelle Schumacher. Elokuvan pääroolissa näyttelee hänen miehensä J.K. Simmons, joka esittää kylmäveristä tappajaa Wadea. Oscar-voittaja Simmonsin roolityöskentely on aina katsomisen arvoista ja kriitikoiden ylistämää, joten nappaa leffa katseluun Telia Play Vuokraamosta 24.6.2024 alkaen.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

Huom! Vuokraamosta löydät elokuvia alennettuun hintaan koko kesän 7.6.–18.8. välisenä aikana.

 

Genre: Trilleri
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: K16
Kesto: 1 t 42 min
IMDb: 4.4

 

Vuonna 2024 julkaistu elokuva “You Can’t Run Forever” on trilleri, joka kertoo Mirandasta (Isabelle Anaya), nuoresta naisesta, joka kärsii jo valmiiksi akuutista ahdistuksesta menneisyyden traagisen tapahtuman vuoksi. Miranda joutuu uuden terrorin kohteeksi, kun sosiopaattinen sarjamurhaaja Wade (J.K. Simmons) valitsee hänet uudeksi kohteekseen. Häikäilemätön ja arvaamaton Wade ei tunne katumusta vaan ampuu täysin mielivaltaisesti häntä ärsyttävät ihmiset. Miranda pakenee henkensä edestä ja hänen on käytettävä rohkeuttaan selviytyäkseen sarjamurhaajan uhkaavasta takaa-ajosta. Rooleissa nähdään aiemmin mainittujen näyttelijöiden lisäksi muun muassa Fernanda Urrejola, Allen LeechOlivia Simmons, Anders Velez, Kevin Quinn ja Mac Garfin.

Elokuvan juoni kuulostaa varsin ohuelta ja se onkin saanut kritiikkiä muun muassa energian puutteesta sekä epätasapainoisesta tunnelmasta. J.K. Simmons tekee leffasta kuitenkin katsomisen arvoisen. Hänen näyttelijäsuorituksensa on jälleen kerran kerännyt kiitosta. Kriitikot hehkuttavat, että Simmons on kuin luotu sosiopaatin rooliin. Vaikka IMDb-pisteet eivät ole huimat, kannattaa antaa elokuvalle mahdollisuus, jos suinkin tämän tyyppiset elokuvat kiinnostavat.

 

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa