Katseluvinkit

Fast Charlie -elokuva

  • 3 January 2024
  • 0 kommenttia
  • 67 katselukertaa
Fast Charlie -elokuva
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Vuoden 2023 perinteisessä toimintatrillerissä Fast Charlie, palkkamurhaaja Charlie Swift (Pierce Brosnan) löytää itsensä keskeltä kaaosta, kun hänen pitkäaikainen pomonsa Stan ja koko rikolliskopla petetään. Joutuessaan vaikeuksiin Charlie tarvitsee apua – ja sen hän löytää odottamattomasta suunnasta. Jos olet toimintatrillereiden ystävä, tämä elokuva on juuri sinulle! Elokuva on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamosta 1.1.2024 alkaen.

 

Telia Play Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön!
Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat, kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Telia Playn videovuokraamosta. Huikean laajasta valikoimasta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia Play -sovelluksella vuokraat elokuvat netistä ja katsot missä vain. Telia Play -boksilla vuokraus onnistuu kotisohvalta käden käänteessä.
 

 

Genre: Toiminta

Julkaisuvuosi: 2023

Ikäraja: K15+

Kesto: 1 t 35 min

IMDb: 6.0

 

Elokuvan ytimessä on Pierce Brosnanin esittämä Charlie Swift, ammattitaitoinen ongelmanratkaisija, joka kohtaa poikkeuksellisen haasteen: hänen hoitamansa tehtävän kohde onkin päätä vailla, ja Charlie saa palkkionsa vasta, kun ruumis on tunnistettu. Tässä tilanteessa hänen rinnalleen nousee Morena Baccarinin esittämä Marcie Kramer, erään uhrin entinen vaimo, jolla on ne taidot ja vahvuus, joita Charlie tarvitsee selvitäkseen tästä kiemuraisesta tilanteesta.

Tarina sukeltaa 20 vuoden taakse Charlie Swiftin ollessa Stanin (James Caan) luottomies ja palkkamurhaaja. Kun kilpaileva pomo asettaa hinnan Stanin ja tämän porukan päälle, Charlie on ainoa, joka selviytyy. Päätettyään kostaa ystävänsä puolesta, hän liittoutuu Marcien kanssa, vaikka oli itse aikoinaan eliminoinut tämän miehen mafiooson roolissaan.

Elokuvan nopearytmisessä juonessa Charlie yrittää todistaa miehelle, joka maksoi tehtävästä – New Orleansin vaikutusvaltaisimmalle ja julmimmalle mafiosolle, Beggar Mercadolle (Gbenga Akinnagbe), että  hän on eliminoinut oikean kohteen. Marcie tarjoaa Charlille tarvittavat taidot ja rohkeuden. Heidän matkansa entiseen elämään tempaa mukaansa villin, arvaamattoman polun, joka on odottamattoman huvittava, toiminnantäyteinen ja sydämellinen.

Matkan varrella Charlie ja Marcie taistelevat suojellakseen Charlielle tärkeän parhaan ystävän ja mentorin Stan Mullenin perintöä, ja samalla kaataakseen Beggarin ja tämän koko toiminnan. James Caan tekee vaikuttavan roolin Stan Mullenina, joka jää hänen viimeiseksi elokuvaksi.

 

 

Lue myös

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa