Gåsmamman - odotettu kuudes ja viimeinen kausi alkaa

  • 25 August 2022
  • 0 kommenttia
  • 32 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

Suosittu ruotsalainen draamasarja Gåsmamman – Naarasleijona alkaa pian kuudennella tuotantokaudellaan. Tunnetun Alexandra Rapaportin tähdittämän ja C Moren katsotuimpien ohjelmien joukkoon kuuluvan sarjan kerrotaan päättyvän nyt alkavaan kauteen, ja nähtäväksi jää miten sen juoni paketoidaan päätökseensä.

 

Päätöskaudella kerrotaan Sonja Ekin ja tämän perheen kohtalon ratkeavan. Kausi alkaa siitä, mihin edellinen tuotantokausi päättyi. Sonja pakenee kaikin keinoin niin poliisia kuin vihollisiaan, ja hänen on ryhdyttävä radikaaleihin toimiin päästäkseen piiloon. Vera Kronstedt ja Benjamin Gerafi hyökkäävät kaikkea sitä vastaan, mitä Sonja pitää rakkaana ja tärkeänä. Sonjan kaksoiselämän seuraukset asettavat hänen perheenjäsenensä hengenvaaraan heidän jouduttuaan vihollisten maalitauluiksi. Perhe yhdistyy, mutta paine, jonka alla he ovat eläneet niin kauan, alkaa vaatia veronsa ja syö yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kuinka he voivat palata vapauteen? Rapaportin lisäksi muissa rooleissa nähdään Christian Svensson, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow ja Edvin Ryding.

 

Alexandra Rapaport on suosittu monessa sarjassa näytellyt Ruosin teatterikorkeakoulun kasvatti. Hänet on viime vuosina nähty ja paraikaakin nähdään muun muassa sarjassa Murha Sandhamnissa. Hänen uransa valkokankailla ja TV:ssä on alkanut jo vuonna 1995 elokuvassa Ellinors Bröllop. 

 

Ensimmäinen kuudennen kauden kuudesta jaksosta nähdään C Moressa maanantaina 29.8. ja sitä seuraavat jaksot yhden jakson viikkotahdilla maanantaisin 5.9, 12.9, 19.9., 26.9. ja 3.10.  Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk). 

 

 

 

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa