Katseluvinkit

Hautalehdon toinen kausi tarjoilee kylmääviä kuolemantapauksia

  • 29 January 2024
  • 1 kommentti
  • 203 katselukertaa
Hautalehdon toinen kausi tarjoilee kylmääviä kuolemantapauksia
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Christian Rönnbackan romaaneihin perustuva supersuosittu MTV:n alkuperäissarja Hautalehto palaa toisen kauden jaksoin MTV Katsomoon 15.2.2024. Ensimmäinen kausi Hautalehto: Kylmä syli näki päivänvalon vuonna 2021. Se sai huikean vastaanoton ja rikkoi kaikki katseluennätykset. Nyt alkava toinen kausi Hautalehto: Rakennus 31 on yksi alkuvuoden odotetuimmista uutuussarjoista.

 

Psst! Jos sinulla ei vielä ole MTV Katsomo -palvelua, saat sen liittymäasiakkaanamme etuhintaan.

 

Rikoskomisario Antti Hautalehto (Mikko Leppilampi) jatkaa tiiminsä kanssa rituaalimurhalta vaikuttavan kuolemantapauksen parissa Porvoossa. Eläkkeellä oleva psykiatri Oskari Broman löytyy elävältä keitettynä kylpypaljusta. Poliisi saa murhaajalta kirjeen ”Minä sidoin Oskari Bromanin paljun kaiteeseen, ja tiedoksi, tämä ei ole viimeinen, joka saa maksaa vääryyksistään.” Uhka uusista ruumiista on todellinen. Luvassa on jännittävä ja hyytävä murhatapausten vyyhti, joka huolestuttaa luonnollisesti myös kaupunkilaisia.

Uudella kaudella Hautalehdon tiimi joutuu sukeltamaan syvemmälle isoihin kysymyksiin, kuinka tulla toimeen pahuuden kanssa. Henkiset panokset nousevat, ja nyt myös poliisien välisissä ihmissuhteissa mennään entistä syvemmälle. Vaikka Hautalehto itse työskentelee aina pilke silmäkulmassa, paljastuu myös hänestä heikkoja kohtia. Eikä vankilasta vapautuva Suvi Vettenranta (Jemina Sillanpää) helpota rikoskomisarion työtä.  

Sarjassa jatkaa vakuuttava joukko eturivin näyttelijöitä, kuten Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta, Marja Salo ja Lauri Tanskanen. Käsikirjoituksesta vastaa aiemmastakin kaudesta tuttu Veli-Pekka Hänninen ja ohjaajana jatkaa Petri Kotwica.

 

Hautalehto: Rakennus 31 on kuvattu Porvoon upeissa maisemissa.

 

Jaksoesittelyt:

 

1. Ruumiinmessu

Komisario Antti Hautalehto peruu pääsiäislomat, sillä Porvoon rannikolta löytyy ruumis. Taideväärennöksistä tuomittu Suvi pääsee vapaaksi, mutta seuraako häntä joku?

 

 


2. Pääsiäiskokko

Suvi on palannut tuttuun taideyhteisöön, jossa karismaattinen Mestari johtaa uskollisia seuraajiaan. Metsähaudan sisältö yllättää paatuneet poliisit.

 


3. Hiljainen viikko

Uusi pelottava löytö vuotaa medialle ja Antin on pyydettävä apua Keskusrikospoliisista. Leenaa kiusaa epäilys, että Antilla saattaa vanha suola janottaa.

 


4. Hautis-passio

Kaappauksen uhria jäljitetään pitki Itä-uuttamaata. Jonna ja Tero tutkivat taideyhteisössä vaikuttavan Mestarin liikkeitä, mutta onko heidän välillään muutakin kuin pelkkä työkaveruus.

 


5. Pitkä perjantai

Epäillyn piinaavat kuulustelut eivät tuota toivottua tulosta. Kotona Leena ei tiedä uskooko kiistattomia todisteita vai Antin vakuutteluja.

 


6. Via Dolorosa, Porvoo

Tutkijat ovat lähellä totuutta, mutta murhaajan piiloa ei vain löydy. Antti yrittää muiden poliisien avulla viimeiseen asti pelastaa kaikki.

 

 

 

Hautalehto: Rakennus 31 on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella 15.2. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa.

 

Itse odotan Hautalehdon uutta kautta malttamattomana. Entä sinä, aiotko ottaa katseluun? 

 

Lue myös:

 

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Tätä olen odottanut❤️

Vastaa