Katseluvinkit

HBO Maxin And Just Like That... saa jatkoa

  • 9 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 134 katselukertaa
HBO Maxin And Just Like That... saa jatkoa
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

And Just Like That… on jatkoa suositulle Sinkkuelämää -sarjalle, jossa seurataan nyt jo viisissäkymmenissä olevien Carrien (Sarah Jessica Parker), Mirandan (Cynthia Nixon) ja Charlotten (Kristin Davis) elämää. Uudella kaudella nähdään myös Kim Cattrall, joka palaa Samantha Jonesin rooliin kauden loppupuolella. Sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin vuoden 2021 loppupuolella ja nyt se saa jatkoa HBO Maxilla 22. kesäkuuta. Sarjan on tuottanut Michael Patrick King ja toinen tuotantokausi koostuu yhdestätoista jaksosta. Ensi-iltapäivänä julkaistaan kaksi jaksoa ja sen jälkeen loput jaksot yhden jakson viikkotahdilla aina torstaisin.

Toinen kausi todennäköisesti jatkaa siitä, mihin edellisellä kaudella jäätiin. Sarjan traileri on antanut jonkin verran vihjeitä siitä, mitä uudella kaudella tulee tapahtumaan. Charlotten tytär Lily (Cathy Ang) on siinä vaiheessa elämäänsä, että hän haluaa menettää neitsyytensä. Miranda ja Che (Sara Ramírez) ovat vielä yhdessä, mutta heillä vaikuttaisi olevan jonkinlaisia ongelmia. Carriella on vilkas seksielämä, jota hän perustelee surulla ja siitä yli pääsemisellä. Sarjassa tullaan näkemään myös Carrien ja hänen exänsä Aidanin (John Corbett) kohtaaminen, joka on varmasti Sinkkuelämää -sarjan fanien eniten odottama käänne. Mitä heidän välillä oikein tapahtuu? Toisella kaudella varmasti selviää myös, ovatko Carrien kiinteistönvälittäjä Seema Patel (Sarita Choudhury) ja klubin omistaja Zed (William Abadie) edelleen yhdessä?

Uuden kauden näyttelijäkaartiin kuuluvat Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang ja Alexa Swinton. Edellä mainittujen lisäksi on huhuttu, että laulaja Sam Smith nähdään sarjassa. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa siitä, missä roolissa hänet nähdään vai tekeekö Smith mahdollisesti cameo-roolin. And Just Like That... on täynnä upeita muotiluomuksia, kenkiä, juhlia, iloa, surua, naurua ja kasvamista. Tule mukaan seuraamaan toisen tuotantokauden jaksoja ja ota selvää, mitä Carrien, Mirandan ja Charlotten elämään kuuluu!

And Just Like That… -sarjan ensimmäisen kauden jaksot on katsottavissa HBO Maxilla, joten jos et niitä ole vielä ehtinyt nähdä, suosittelen aloittamaan katselun heti. Sen lisäksi HBO Maxilta löytyy sarjasta kertova dokumentti, joka on syväsukellus ohjelman kulisseihin.

 

 

--

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.