Skip to main content

HBO Max tarjoilee helmikuussa runsaasti monenlaista katsottavaa. Kuukausi tuo mukanaan niin komediaa, dokumentteja kuin rikosdraamaa. Luvassa on täysin uusia sarjoja, sekä vanhojen tuttujen sarjojen uusia kausia. Katsottavaksi saadaan myös kiinnostava True Crime -dokumenttielokuva. Tässä vielä katsaus helmikuun tarjontaan:

 

The Unbreakable Tatiana Suarez

Ensi-illassa 1.2.

 

Cassius Corriganin ohjaama HBO-urheiludokumentti seuraa kunnianhimoisen vapaaottelija Tatiana Suarezin matkaa takaisin ottelukehään loukkaantumisesta johtuneen neljän vuoden tauon jälkeen. Rohkaiseva dokumenttielokuva kertoo inspiroivan tarinan urheilijan intohimosta ja sinnikkyydestä. Suarez pohtii tietään painijalupauksesta UFC-ammattiurheilijaksi, ja muistelee mahdottomalta vaikuttanutta toipumisprosessiaan. Dokumenttielokuva on erityisen merkityksellinen nuorille latinonaisille, sillä se tarjoaa rohkaisevan esimerkin siitä, kuinka sinnikkyys ja intohimo voivat auttaa saavuttamaan tavoitteitaan.

 

 

Curb Your Enthusiasm

12. kausi katsottavissa 5.2. alkaen

 

Curb Your Entuhisiasm, eli tutummalta nimeltään Jäitä hattuun -komediasarjan 12. ja viimeinen kausi saa ensi-iltansa HBO Maxilla. Koska kyseessä on legendaarinen sarja, olemme kirjoittaneet siitä oman artikkelin. Pääset lukemaan sen täältä. 

 

 

Feud: Capote vs. The Swans

Katsottavissa 7.2. alkaen

 

Ryan Murphyn FEUD-antologiasarjan toinen osa on kahdeksasta jaksosta koostuva minisarja, joka pohjautuu Laurence Leamerin menestyskirjaan. Sarja kertoo Truman Capotesta (Tom Hollander) ja häntä ympäröivistä seurapiirien hienostuneimmista naisista, niin kutsutuista ”joutsenista”, jotka edustivat New Yorkin hienostopiirien mennyttä kulta-aikaa. Nämä kauniit ja tunnetut naiset, kuten Barbara “Babe” Paley (Naomi Watts), Slim Keith (Diane Lane), C.Z. Guest (Chloë Sevigny) ja Lee Radziwill (Calista Flockhart), lumosivat Capoten, joka mielisteli tiensä heidän elämäänsä. Hän ystävystyi naisten kanssa ja sai heidät uskoutumaan itselleen vain pettääkseen heidät kirjoittamalla heidän elämästään huonosti peitellyn fiktiivisen version, paljastaen heidän suurimmat salaisuutensa. Sarjaa tähdittävät myös Demi Moore, Molly Ringwald, Treat Williams, Joe Mantello ja Russell Tovey. Sarjan on käsikirjoittanut Jon Robin Baitz ja ohjannut Gus Van Sant, Max Winkler ja Jennifer Lynch. Sarjasta julkaistaan yhteensä kahdeksan jaksoa, joista kaksi ensimmäistä ensi-iltapäivänä ja loput viikoittain.

 


Tokyo Vice

2. kausi katsottavissa 8.2. alkaen

 

J.T. Rogersin luoma ja käsikirjoittama rikosdraamasarja Tokyo Vice jatkuu uusin jaksoin. Sarja perustuu amerikkalaistoimittaja Jake Adelsteinin kokemuksiin Tokion poliisivoimissa. Toisella tuotantokaudella, joka on kuvattu paikan päällä Tokiossa, Adelstein (Ansel Elgort) sukeltaa entistä syvemmälle kaupungin alamaailmaan ja ymmärtää, että sekä hän itse että hänen läheisensä ovat vakavassa hengenvaarassa. Sarjaa tähdittävät Golden Globe -ehdokas Ansel Elgort, Oscar-ehdokkaat Ken Watanabe ja Rinko Kikuchi sekä Rachel Keller, Show Kasamatsu ja Ayumi Ito. Uusina kasvoina näyttelijäkaartiin liittyvät Yosuke Kubozuka ja Miki Maya. Sarjasta julkaistaan yhteensä kymmenen jaksoa, joista kaksi on katsottavissa julkaisupäivänä. Loput jaksot julkaistaan yhden jakson viikkotahdilla.

 


Ninja Kamui

Adult Swim -sarja katsottavissa 11.2. alkaen

 

Ninja Kamui on futuristinen animesarja, joka kertoo Joe Higanista, entisestä ninjasta, joka piilottelee väkivaltaista menneisyyttään perheensä kanssa Amerikan maaseudulla. Eräänä yönä salamurhaajien ryhmä väijyy Joea ja hänen perhettään rangaistuksena muinaisen säännöstön rikkomisesta. Näennäisen kuolemansa jälkeen Joe palaa entisenä itsenään, Ninja Kamuina, kostamaan perheensä ja ystäviensä puolesta. Kamui on 2000-luvun ninja, joka taistelee muinaisia taitojaan käyttäen huipputeknologisia aseita vastaan. Hänen on kohdattava koulutettuja salamurhaajia, kyborgeja ja ninjoja nujertaakseen klaanin, josta on peräisin. Sarjan on ohjannut Sunghoo Park (God of High School, Jujutsu Kaisen), ja sarjan hahmoja on suunnitellut Takeshi Okazaki (Afro Samurai, Star Wars Visions). Sarjan 13 jaksoa julkaistaan viikoittain.

 


The Tourist

2. kausi katsottavissa 16.2. alkaen

 

Australian takamaille sijoittuneen ensimmäisen kauden jälkeen The Tourist -sarjan uusi kausi seuraa Jamie Dornanin (Fifty Shades of Grey, Belfast) ja Danielle Macdonaldin (Bird Box) näyttelemiä Elliotia ja Heleniä Irlantiin. Elliotin muistinmenetyksen jälkeen pari päättää, että hänen on vihdoin aika kohdata menneisyytensä ja matkustaa takaisin juurilleen. He kuitenkin joutuvat nopeasti Elliotin entisen elämän riepottelemiksi ja vastakkain sekä uusien että vanhojen ystävien ja vihollisten kanssa. Elliotin menneisyyden salaisuuksia selvittäessään he sotkeutuvat pitkäaikaisen perheriidan kiemuroihin ja joutuvat kohtaamaan hänen menneiden tekojensa vaaralliset seuraukset. Sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan ensi-iltapäivänä ja loput neljä yhden jakson viikkotahdilla.

 

 

They Called Him Mostly Harmless

Katsottavissa 8.2. alkaen

 

Tuntemattoman retkeilijän laihtunut ruumis löydetään Floridan erämaasta vierellään runsaasti ruokaa ja käteistä. Viranomaiset julkaisevat luonnoksen retkeilijästä, jonka johdosta useat retkeilijät ottavat yhteyttä ja väittävätä tavanneensa hänet Floridan ja Appalakien välisellä reitillä. Tuntematon mies ei kuitenkaan koskaan paljastanut nimeään ja niinpä tunnistamiseen kuluu aikaa odotattua enemmän. True Crime -dokumentti on herättänyt paljon mielenkiintoa, sillä tapaus on ollut aikoinaan paljon julkisuudessa. Kaikki halusivat tietää kuka tämä henkilö on ja mitä hänelle tapahtui. 

 


Justice League: Warworld

Katsottavissa 10.2. alkaen

 

Justice League: Warworld on 2023 julkaistu animoitu supersankarielokuva, joka perustuu DC Comicsin samannimiseen sarjakuvaan. Elokuvan päähenkilöitä ovat kaikkien tuntemat Batman, Superman, Wonder Woman sekä muut Justice League -sarjan supersankarit, jotka saavat tietää, että Warworldin tyranni Mongul on vanginnut heidän ystävänsä ja liittolaisensa. Supersankareiden joukko päättää yhdistää voimansa vapauttaakseen kaikki vangitut. Heidän on kohdattava Mongulin ja hänen joukkonsa, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa pitääkseen vangitut vankilassa. Elokuva on osa Tomorrowverse -animaatiosarjaa ja DC Universe Animated Original Movies -elokuvasarjaa. Elokuvaa tähdittää Jensen Ackles, Darren Criss ja Stana Katic.

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa