katseluvinkit

Heinäkuun MTV Katsomon uutuuselokuvat

  • 8 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 19 katselukertaa
Heinäkuun MTV Katsomon uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Tänä kesänä MTV Katsomo tarjoaa elokuvan ystäville varsinaisia herkkupaloja. Heinäkuussa näemme Guy Ritchien ohjaaman toimintakomedian Operation Fortune: Ruse de Guerre, kotimaisen lastenelokuvan Antero Varovainen ja onnenkivi sekä selkäpiitä karmivan kauhutrilleri Bloodin. Jokaiselle jotain siis! 😎 Tutustutaanpa kesän leffatärppeihin seuraavaksi lähemmin! 🎬

 

Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan MTV Katsomon sarjoista ja leffoista asiakasetuhintaan!  Suosikkisisällöt kulkevat mukanasi maksuttomalla Telia Play -sovelluksella. Voit myös katsoa samaa sisältöä samanaikaisesti sekä Telia Play -boksilla että sovelluksella.

 

Sisällysluettelo: 

 

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Katsottavissa 12.7. 

 

Genre: Toiminta, komedia

Ikäraja: 16

Kesto: 1 h 54 min

IMDb: 6.3

Tuotantovuosi: 2023

 

Brittiohjaaja Guy Ritchien (Puuta, heinää ja muutama vesiperä) ohjaamassa vakoojaelokuvassa MI6-agentti Orson Fortune (Jason Statham) ja hänen tiiminsä yrittävät estää vaarallisen uuden aseteknologian päätymisen miljardööri ja asevälittäjä Greg Simmondsin (Hugh Grant) käsiin.

Actionin täyteisen elokuvan muissa rooleissa näyttelevät mm. Ritchien aiemmasta ohjaustyöstä, The Gentlemenistä, tuttu räppäri Bugzy Malone sekä Josh Hartnett. Viime vuonna ensi-iltansa saanut elokuva on saanut kiitosta juonensa sekä karismaattisen päähahmonsa ansiosta.

 

 

Antero Varovainen ja onnenkivi

Katsottavissa 13.7.

 

Genre: Perhe, Komedia, Draama

Ikäraja: S

Kesto: 1 h 29 min

IMDb: 5.9

Tuotantovuosi: 2023  

 

Antero Varovainen ja onnenkivi on kotimainen koko perheen elokuva mielikuvituksen voimasta ja onnen etsimisestä. Julius (Emil Paloniemi), joka rakastaa sarjakuvia ja vampyyrikertomuksia, kohtaa kaupungin laidalla sijaitsevassa hylätyssä talossa mansikkamehua juovan vampyyrin Antero Varovaisen (Mikko Nousiainen). Ystävykset yrittävät valmistaa onnenkiveä, jonka ohje löytyy Varovaisen isoäidin salaisesta reseptikirjasta. Julius haluaa antaa kiven vanhemmilleen, jotka ovat etääntyneet toisistaan, jotta he löytäisivät taas yhteisen onnen.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Jukka Itkonen ja Arto Halonen, ja musiikin on säveltänyt Tuomas Kantelinen. Leffaa tähdittävät Palonemen ja Nousiaisen lisäksi mm. Maria Ylipää, Mikko Töyssy ja Luna Huotari.

 

 

Blood

Katsottavissa 19.7.

 

Genre: Kauhu, jännitys

Ikäraja: 16

Kesto: 1 h 48 min

IMDb: 5.5

Tuotantovuosi: 2022  

 

Blood on vuonna 2022 julkaistu amerikkalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Brad Anderson (Devil in Ohio) ja käsikirjoittanut Will Honley. Elokuvan pääosissa ovat Michelle Monaghan ja Skeet Ulrich.

Kauhutrillerissä eronnut sairaanhoitaja Jess (Monaghan) muuttaa eron jälkeen lastensa Tylerin (Skylar Morgan Jones) ja Owenin (Finlay Wojtak-Hissong) kanssa vanhaan maalaistaloon. Aggressiivinen koira puree Owenia, ja puremasta alkanut pelottava infektio saa Jessin tekemään äärimmäisiä ratkaisuja lapsensa pelastamiseksi.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa