Huhtikuun vuokraamon uutuuselokuvat


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13  Huhtikuussa mennään jo hyvää vauhtia kohti kevättä. Pimeys alkaa väistyä lämmön, auringon ja valon tieltä. ☀️>
Olemme jälleen saaneet Telia TV vuokraamoon paljon uutuusleffoja. Tämä kuukausi pitää sisällään toimintaa, komediaa, draamaa, scifiä, seikkailua sekä monen tunteen elämänkertaa, musiikkia ja koko perheen elokuvia. Esittelen tässä artikkelissa muutamia vuokraamoon tulevia ja jo tulleita elokuvia.

📺> Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, kannattaa viimeistään nyt hankkia ne ja hyödyntää ensimmäisen elokuvavuokrauksen etu! 📺>Artikkelin sisällysluettelo: Chick FightSaint MaudNaurun varjollaToveThe High NoteZack Snyder's Justice LeagueCosmic SinSound Of MetalFlukten over grensen - Pako rajan yli 

Chick FightVuokraamossa 5.4. alkaen
Ikäraja: K16
Kesto: 97 minuuttia
Genre: Draama, Toiminta, Komedia Elämänhallintansa kadottanut Anna lähtee ystävänsä kanssa vain naisille tarkoitetulle tappeluklubille. Siellä Annan on tarkoitus hakata ahdistuksensa pois ja mäiskiä elämänsä sekasotkut selviksi. Klubilla Anna löytää uuden kutsumuksensa: hän aikoo tarjota arkkiviholliselleen ottelun, joka ei niin vain unohdu. Chick Fight on vauhdikas komedia, jossa poikkeuksellisena mestari & oppilas -parivaljakkona nähdään Malin Åkerman ja Alec Baldwin.

Saint MaudVuokraamossa 12.4. alkaen
Ikäraja: K16
Kesto: 84 minuuttia
Genre: Kauhu, Draama Rose Glassin esikoisohjaus Saint Maud on jäätävä ja rohkean erilainen kertomus uskosta, hulluudesta ja pelastuksesta keskellä langennutta maailmaa. Nuori Maud (Morfydd Clark) on sairaanhoitaja, joka haluaa pelastaa kuolevan potilaansa sielun hinnalla millä hyvänsä. Synkät voimat ja hänen oma syntinen menneisyytensä uhkaavat kuitenkin estää pyhät tarkoitusperät.

Naurun varjollaVuokraamossa 12.4. alkaen
Ikäraja: K7
Kesto: 88 minuuttia
Genre: Komedia
Työttömäksi jäänyt ja elämässään hieman hukassa oleva Maria (Elena Leeve) osallistuu stand up -kurssille, ja päätyy aloittelevien koomikoiden kilpailukiertueelle. Seuranaan kiertueella Marialla on pieni, mutta keskenään erilaista komiikkaa tekevä joukko koomikoita. Yhteinen kiertue sujuu sekalaisesti eivätkä ihmissuhteetkaan osoittaudu aivan yksinkertaisiksi. Kun kiertue ja kilpailu saa päätöksensä, ei Mariakaan ole enää entisensä. 

Tove Vuokraamossa 19.4. alkaen
Ikäraja: K12
Kesto: 115 minuuttia
Genre: Elämänkerta, Draama Tove on vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen elämäkerrallinen draamaelokuva taiteilija Tove Janssonista. Elokuvan on ohjannut Zaida Bergroth ja sen on käsikirjoittanut Eeva Putro, joka esiintyy myös yhdessä pääroolissa. Janssonin roolia näyttelee Alma Pöysti. Muissa päärooleissa esiintyvät Krista Kosonen, Shanti Roney, Joanna Haartti, Kajsa Ernst, Robert Enckell ja Jakob Öhrman.

Elokuva ajoittuu Janssonin elämässä sota-ajasta 1950-luvun puoliväliin. Tove valittiin Suomen ehdokkaaksi parhaan kansainvälisen elokuvan Oscar-palkinnon saajaksi, mutta ei lopulta päässyt Oscar-ehdokkaaksi. Elokuva sai eniten Jussi-ehdokkuuksia vuoden 2021 gaalassa kymmenellä ehdokkuudella. Se on ehdolla muun muassa parhaan elokuvan, ohjauksen, naispääosan, miessivuosan, käsikirjoituksen ja kuvauksen palkintoihin.

The High Note Vuokraamossa 12.4. alkaen
Ikäraja: S
Kesto: 113 minuuttia
Genre: Draama, Musiikki, Romantiikka

Musiikkibisneksen tähtipölystä säkenöivään maailmaan sijoittuva The High Note kertoo Grace Davisista (Tracee Ellis Ross), diivasta jolla on majesteettiset laulunlahjat ja yhtä valtaisa ego. Maggie (Dakota Johnson) on Gracen assistentti, jonka päivät täyttyvät supertähden sekalaisilla asioilla juoksemisesta, mutta joka on aina haaveillut musiikkituottajan urasta. Kun Gracen agentti tarjoaa hänelle mahdollisuutta, joka voi sinetöidä hänen uransa kohtalon, Maggie ja Grace keksivät suunnitelman, joka voi muuttaa heidän elämänsä. 

 

Zack Snyder's Justice LeagueVuokraamossa 15.4. alkaen
Ikäraja: K15
Kesto: 242 minuuttia
Genre: Toiminta, Sci-fi, Seikkailu Justice League on vuonna 2017 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen supersankarielokuva, josta nyt Zack Snyder versioi oman ohjauksensa. Chris Terrion ja Joss Whedonin käsikirjoittama elokuva perustuu DC Comicsin luomaan supersankariryhmään Oikeuden Puolustajat.Bruce Wayne (Ben Affleck) on päättänyt varmistaa, ettei Supermanin äärimmäinen uhraus ollut turha, joten hän yhdistää voimansa Diana Princen (Gal Gadot) kanssa ja värvää tiimin suojelemaan maailmaa lähestyvältä katastrofaaliselta uhalta. 

Cosmic SinVuokraamossa 19.4. alkaen
Ikäraja: K16
Kesto: 90 minuuttia
Genre: Sci-fi, Seikkailu

Cosmic Sinissä eletään vuotta 2524. Ihmiskunta on perustanut jo vuosisatoja sitten yhdyskuntia Marsiin. Nyt kuitenkin ihmiset saavat ensimmäisen kosketuksen maapallon ulkopuoliseen elämään, josta lopulta tulee katastrofi. Kenraali Eron Ryle (Frank Grillo) joutuu pyytämään toisen kenraalin, pahamaineisen James Fordin (Bruce Willis) apua. Vaikuttaa siltä, ettei kukaan selviä ilman häntä.

Cosmic Sin on elokuva, joka yhdistelee scifin ja toiminnan lisäksi soppaan ripauksen kauhua, jonka muodostaa ulkoavaruudesta tuleva tuntematon uhka. Grillo tunnetaan esimerkiksi Brock Rumlow / Crossbones -hahmona Captain America -elokuvissa. Ohjaaja Edward Drake on aiemmin työskennellyt esimerkiksi True Detective -tv-sarjan tuotantoassistenttina sekä ohjannut pienen budjetin trillereitä ja toimintaelokuvia. 

 

Sound Of MetalVuokraamossa 26.4. alkaen
Ikäraja: K12
Kesto: 130 minuuttia
Genre: Draama, Musiikki Ruben (Riz Ahmed) ja Lou (Olivia Cooke) matkustavat ympäri Amerikkaa keikkaillen loputtomalla kiertueellaan. Heidän musiikkinsa on kovaäänistä, vimmaista ja intohimoista. Yhden keikan jälkeen Rubenin korvissa vinkuu ja hänen kuulonsa huononee nopeasti. Uusi, järkyttävä tilanne saa Rubenin ahdistuksen partaalle ja menneisyyden vanhat paheet alkavat jälleen houkuttaa. Lou löytää hänelle eristyksissä olevan hoitokodin, jota johtaa omalaatuinen veteraani Joe (Paul Raci). Joen ankaran kurin alla alkaa Rubenin hiljainen tutkimusmatka omaan sisimpään. Silti rakkaus musiikkiin ja kaipuu aikaisempaan elämään pysyy vahvana Rubenin mielessä… 

Flukten over grensen - Pako rajan yliVuokraamossa 26.4. alkaen
Ikäraja: K7
Kesto: 96 minuuttia
Genre: Perhe, Sota Norjalainen Pako rajan yli on koko perheen elokuva, joka kertoo lasten kokemuksista ystävyydestä sodan jaloissa ja pohjautuu historiallisiin tapahtumiin.

Eletään joulukuuta vuonna 1942. Nuoren Gerdan (Anna Sofie Skarholt) ja hänen veljensä Oton (Bo Lindquist-Ellingsen) vanhemmat ovat mukana vastarintaliikkeessä. Heidän kotinsa kellarista löytyvät juutalaiset sisarukset Daniel (Samson Steine) ja Sarah (Bianca Ghilardi-Hellsten), joita Gerda ja Otto lähtevät auttamaan rajan yli luvattuun maahan Ruotsiin. Gerda ei ihan vielä ymmärrä sotaa tai osaa olla varovainen, mutta haluaa koko sydämellään toimia oikein. Daniel kärsii sydäntäsärkevästä epäluottamuksesta maailmaa kohtaan. Matkasta Ruotsiin tulee pako elämästä ja kuolemasta.

Pako rajan yli on ohjaajansa Johanne Helgelandin esikoispitkä elokuva. Turvallisen aikuisen seurassa se voi toimia oppituntina historiasta, yhdenvertaisuudesta ja siitä, miten tärkeää on toimia oikein.  Lue myös:


   


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa