Kansainvälisiä uutisia ja lastenohjelmia vapaassa katselussa huhtikuun loppuun

  • 19 March 2020
  • 0 kommenttia
  • 4 katselukertaaMonen perheen arki on muuttunut viime päivinä, kun sekä vanhemmat, että perheen pienimmät viettävät enemmän aikaa kotona. Samalla tarve seurata maailman tapahtumia on korostunut. Arkea helpottamaan avaamme CNN ja BBC World News -uutiskanavat sekä Cartoon Network ja Nick Jr -lastenkanavat vapaaseen katseluun tästä päivästä lähtien.


”Elämme poikkeuksellisia aikoja, ja suomalaiset odottavat meiltä nyt paljon. Kannamme operaattorina vastuumme verkoista ja niiden toimivuudesta. Avaamalla kansainvälisiä uutiskanavia pystymme tarjoamaan entistä laajemmat mahdollisuudet ihmisille seurata maailman tapahtumia. Lastenkanavat toivottavasti osaltaan helpottavat vanhempien arkea nyt kun monet tekevät töitä kotona lapset ympärillään. Tämä hetki korostaa hyvin yhteyksien ja sisältöjen kulkemista käsikädessä”, kuluttajaliiketoiminnan johtaja Heli Partanen kertoo.


Kansainvälisiltä BBC World News ja CNN -kanavilta voit seurata englanninkielisiä uutisia vuorokauden ympäri. Kanavilla esitetään lisäksi dokumentteja, haastatteluja ja perusteellisia uutisanalyyseja. Cartoon Networks keskittyy puolestaan englanninkielisiin piirrettyihin, kun taas Nick Jr -kanava lähettää myös suomeksi puhuttuja lastenohjelmia ympäri vuorokauden – hyvänä esimerkkinä lasten suursuosikki Ryhmä Hau.


Kanavien katselu onnistuu Telia TV -sovelluksella, Telia digiboksilla ja Telian kaapeliverkossa kaapelikortilla. Kanavat pidetään avoinna ainakin huhtikuun loppuun saakka.


Näin otat Telia TV -sovelluksen käyttöönAvautuvien kanavien katsominen vaatii Telia TV -tilin avaamisen ja rekisteröitymisen. Tili on maksuton, eikä tilaus sido sinua mihinkään.


   1. Tilaa Telia TV -tunnus verkkokaupastamme

  2. Tarkista ostoskori, tunnistaudu ja seuraa verkkokaupan ohjeita

  3. Saat tilauksen jälkeen jälkeen tekstiviestillä salasanan ja käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Normaalisti salasana saapuu 15 minuutin kuluessa. Jos et saa salasanaa, lue tarkemmat toimintaohjeet asiakastukisivuilta.

  4. Asenna sovellus App Storesta tai Google Play –sovelluskaupasta ja kirjaudu tunnuksillasi palveluun.Mikäli kanavat eivät näy, toimi näin:


Telia TV -sovellus: kirjaudu ulos ja takaisin sisään
Telia TV -digiboksi: käynnistä digiboksi uudestaan
Telia TV -kaapelikortti: tee kanavahaku uudestaan


Lue lisää:


Koronavirusepideamian aiheuttamat muutokset TV-sisältöihin ja hinnoitteluun
Uutta katsottavaa - leffat ja sarjat


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa