Skip to main content
Katseluvinkit

Karvinen (2024) -elokuva tulossa Telia Play Vuokraamoon

  • 12 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 49 katselukertaa
Karvinen (2024) -elokuva tulossa Telia Play Vuokraamoon

Kaikkien rakastama Karvinen palaa valkokankaalle ystävänsä Oskun kanssa! Maanantaita vihaava ja lasagnea rakastava kotikissa lähtee villiin seikkailuun, kun hän törmääkin sattumalta isäänsä Vikiin. Tämä koko perheen elokuva naurattaa vanhempiakin katsojia, sillä Karvisen huumori uppoaa takuuvarmasti. Elokuva on katsottavissa Telia Play Vuokraamossa 19.8.2024 alkaen.

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

 

Genre: animaatio, perhe, komedia, seikkailu
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 36 min
IMDb: 5.7

 

Uusimmassa Karvinen-elokuvassa lähdetään liikkeelle aivan Karvisen ja Oskun pentuajoista. Kadulle hylätty kissanpentu haistaa oikein maukkaan tuoksuisen pitsan, jota yksinäinen mies, Esko, on juuri nauttimassa. Esko jakaa pitsan yhdessä suloisen kissan kanssa ja siitä alkaakin vuosien ystävyys. Vähänpä Esko tiesi; kyseessä onkin maailman laiskin kissa, joka todella rakastaa ruokaa. Karvisen lempiajanviete on syöminen ja kissavideoiden katselu – kukapa ei sellaisesta pitäisi!

Vuosien jälkeen Karvinen törmää rähjäiseen katukissaan, joka on sattumoisin hänen kauan sitten kadonnut isänsä. Viki tarvitsee hänen ja Oskun apuaan ryöstökeikassa, jossa on kovat panokset pelissä. Onko laiskasta ja hemmotellusta sisäkissasta sottaiseen seikkailuun? Entä mitäpä Esko ajattelee, kun kotoa löytyykin yhden laiskan kissan sijasta kaksi? Voit olla varma, että tälläkin kertaa Karvinen vie sinut mukanaan mitä kummallisempiin tilanteisiin!

Tämä koko perheen elokuva on dubattuna myös suomeksi. Suomenkielisenä Karvisena kuullaan Joonas Niemi sekä muina ääninäyttelijöinä Mikko Parikka (Esko), Kaija Koo (Jinksu) ja Veeti Kallio (Henry). Debyyttinsä ääninäyttelijöinä tekevät Käärijä eli Jere Pöyhönen (terapialintu Barry) ja kokki Henri Alén (Vito).

 

Nappaa Telia Play -tunnukset

 

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa