Katseluvinkit viihdyttävimpiin koti-iloihin – nämäkin näet huippuedullisella C More TV -tuotteella!

  • 14 December 2021
  • 0 kommenttia
  • 32 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Kotoilukelit ovat täällä taas. Kun ulkona on märkää ja pimeää, on hyvä rentoutua kotisohvalla huippuviihteen parissa. Tiesithän, että Telian asiakkaana saat C Moren muutamalla eurolla per kuukausi? C More -suoratoistopalvelu pitää sisällään kaikki C Moren kotimaiset viihde-, draama- ja lifestyle-sarjat sekä laajan kattauksen kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkielokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Lisää katsottavaa tulee joka viikko.


 


Voit nyt kokeilla suoratoistopalvelua veloituksetta 3 kk ajan, jos sinulla on Telian liittymä. Telian 5G-liittymäasiakkaana pääset kokeilemaan C Morea jopa 12 kk veloituksetta. Kokeilujaksonkin jälkeen hinta on vain 8,95 €/kk. Tutustu C Moren laajaan viihdetarjontaan täällä!


 


Koukuttavimmat laatusarjat


 


Katso kaikki C Moren alkuperäissarjat ensimmäisestä kaudesta lähtien. Alla listattuna muutamia suosikkeja ja C More -suoratoistopalvelusta löydät rutkasti lisää!


 


Hautalehto: Kylmä syli


 


Menestysdekkaristi Christian Rönnbackan Hautalehto-kirjasarjan neljänteen osaan perustuva uutuussarja on nyt alkanut C Moressa. Sarjan pääosassa nähdään ensimmäisen sarjapääroolinsa tekevä Mikko Leppilampi. Visuaalisesti ja kerronnallisesti vaikuttavassa kansainvälisen tason rikossarjassa Antti Hautalehto (Mikko Leppilampi) lähtee selvittämään Porvoonjokeen hukkuneiden nuorten miesten tapauksia epätietoisuuden vallassa. Sarjan edetessä ja tiivistyessä luottamus omiin poliisikollegoihin on koetuksella ja salaisuus luo varjon jopa lähimpien ystävien ylle. Sarjan muissa rooleissa nähdään joukko maamme eturivin näyttelijöitä, mm. Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola ja Iikka Forss.


  


DikDek - Painajainen majatalossa


 


C More -alkuperäiskomedia DikDek - Painajainen majatalossa on absurdi, tumma ja ennen kaikkea persoonallinen sitcom, jossa jaksot eivät todellakaan pääty ryhmähaleihin vaan pikemminkin ruumishuoneelle. Sarja pohjautuu Juha Vuorisen samannimiseen suosittuun kirjasarjaan ja sen on ohjannut mm. Karpin ja Pulkkisen ohjaaja Rike Jokela. Sarjassa kirjasarjasta tuttu yksityisetsivä Tapsa Mäkilä (Hannu-Pekka Björkman) lopettaa etsivän tehtävät ja ryhtyy avovaimonsa Annan (Malla Malmivaara) kanssa pitämään majataloa. Luvassa on runsain mitoin sivuluisuun lipsahtavaa huumoria.


  


Pahan väri


 


Syksyn hyytävin C More -alkuperäissarjauutuus Pahan väri pohjautuu kolmen suomalaisen sarjamurhaajan tapauksiin. Trillerisarjassa murhaajien kasvatusta ja perimää tutkivat lääkärit, joista toinen uskoo vahvasti lähes kaikkien tekijöiden hoidettavuuteen. Toinen puolestaan on rationaalinen neurobiologi, joka on varma, ettei valitusta väkivallan tiestä ole paluuta. Sarjassa nähdään eturivin näyttelijöitä: sarjamurhaajien rooleissa hanskakuristajana Jukka Rasila, sarjahukuttajana Kari Hietalahti ja myrkyttäjähoitajana Jaana Saarinen. Mielentilatutkimuksista vastaavina lääkäreinä nähdään Milka Ahlroth ja Eero Ritala.


 


Osin raakojenkin tekojen ja niiden tekijöiden synkän mielenmaiseman yhdistelmä osuu rikosgenren ytimeen. Sarjan näyttävästä visuaalisuudesta ja laadukkaasta viimeistelystä lavastuksesta musiikkivalintoihin vastaa ohjaaja Olli Ilpo Salonen sekä kolmessa jaksossa Aleksi Delikouras.


  


Karuselli


 


Petteri Summasen ohjaama ja yhdessä Kari Hietalahden ja Anna Ruohosen kanssa käsikirjoittama, kymmenen itsenäistä tarinaa sisältävä sarja vie katsojat toden ja absurdin maailman rajalle mustan huumorin keinoin. Sarjan esikuvina ovat toimineet mm. Tabu ja Black Mirror.


 


Karusellin tarinoissa liikutaan muun muassa julkisuuden ja yksityisyyden sekä maalaisuuden ja kaupunkilaisuuden hämärillä rajamailla. Sarjan jaksoissa Suomen eturivin näyttelijätähdet nähdään herkullisissa rooleissa, takapajuisen kunnan johtajasta rap-artistiin. Erilaiset komediatyylit pitävät katsojan valppaina jaksosta toiseen. Jaksojen pääosissa nähdään muun muassa Paavo Kinnunen, Mimosa Willamo, Kari Hietalahti, Martti Suosalo, Riitta Havukainen, Jussi Vatanen, Tommi Korpela, Niina Koponen, Saara Kotkaniemi ja Mikko Kivinen, joista osa näyttelee useammassakin jaksossa.


  


Maria Kallio


 


C More -alkuperäissarja Maria Kallio on kymmenosainen draamasarja poliisista (Elena Leeve), joka haaveilee juristin urasta, mutta päätyy murharyhmän pomoksi Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle. Rikostutkijantyössään hän osaa laittaa kohtaamansa raakuudet sivuun, mutta yksityiselämässään hän kamppailee tunteiden kovettumisen ja miesystävä-Antin (Markus Järvenpää) perheenperustamishaaveiden kanssa. Tiivis työyhteisö muodostuu Marialle välillä läheisemmäksi kuin oma kumppani ja varsinkin intensiivinen suhde työpari Koivuun (Leo Honkonen) tarjoaa tukea vaikeissa paikoissa.


 


Uutuussarjan jokainen jakso perustuu kirjailija Leena Lehtolaisen samannimiseen rikosromaaniin. Sarjan yhtenäistävänä runkona on Maria Kallion tasapainoilu työelämän ja parisuhteen välillä. Työssään hän on sitoutunut saattamaan rikoksentekijät vastuuseen teoistaan ja tuomaan tällä tavoin edes hieman oikeutta uhreille ja heidän läheisilleen. Onko hän kuitenkin paatumassa liian nopeasti raakojen rikosten äärellä, kuten murharyhmässä pitkää uraa tekeville monesti käy? Entä onko hän valmis sitoutumaan ja perustamaan perhettä vaarallisen poliisintyön täyttäessä ajatukset vapaa-ajallakin?


  


Sunnuntailounas (kaikki 3 kautta)


 


Särmikkäästä huumoristaan tunnetun Atte Järvisen (mm. Pasila, Ihmisten puolue, Itse valtiaat) luoma Sunnuntailounas on voittanut jokaisella kaudellaan parhaan komediasarjan Kultaisen Venlan. Sarja kertoo Taneli Mäkelän näyttelemästä isästä ja hänen aikuisista lapsistaan (Elena Leeve, Jarkko Niemi, Santtu Karvonen ja Samuli Niittymäki), jotka hän päättää elämän rajallisuuden tajuttuaan kutsua luokseen vastedes joka sunnuntai. Lounaan aikana käydään läpi viikon tapahtumat, eivätkä lasten saati isän asiat ole useinkaan menneet kovin putkeen. Uusimmalla kaudella kuvioihin astelee myös lasten äiti, johon jokaisella on omalla tavallaan monimutkainen suhde. Äidin roolissa nähdään Mari Rantasila.


  


Karalahti (dokumenttisarja ja -elokuva)


 


Karalahti on neliosainen C More -alkuperäisdokumenttisarja jääkiekon ihaillusta ja vihatusta pahasta pojasta. Rakkaus jääkiekkoa kohtaan vie Tapulikaupungin pihalätkää rakastavan pikkupojan SM-liigaan, maajoukkueeseen, maailman kovimpaan ammattilaisliigaan NHL:ään ja äärettömän kuluttavaan KHL:ään. Peliuran ohessa Jere liikkuu piireissä, joissa alkoholi ja huumeet ovat arkipäivää – ja tämä vie hänet lopulta teho-osastolle koomaan ja lähelle kuolemaa. Kaikkien yllätykseksi Jere nousee kuoleman porteilta takaisin maailman huipulle ja maajoukkueen kapteeniksi. Jere avioituu Nannan kanssa ja aloittaa terveys- ja fitness-alan yrittäjänä. Yhdeksän vuoden tipattomuus vaihtuu kohtuukäyttöön, mutta ylilyönnit eivät ole vieläkään historiaa.


 


Juuso Syrjän ohjaama ja Mika Karttusen käsikirjoittama dokumenttisarja on rehellinen ja koskettava kertomus suomalaisesta selviytyjästä. Sarja on kiinnostanut myös länsinaapurissa, ja julkaistiin samaan aikaan myös Ruotsin C Moressa. Myös Karalahti-dokumenttielokuva löytyy C Moresta.


  


Roba (kaikki 5 kautta)


 


Kultaisella Venlalla palkittu rakastettu draamasarja Roba singahtaa viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisimmaksi poliisisarjaksi, eikä suosio osoita laantumisen merkkejä! C More -alkuperäissarjan ehdottomia vahvuuksia ovat poikkeuksellisen näyttävä näyttelijäkaarti, ajankohtaiset, yhteiskunnassa esillä olevat teemat sekä koskettavat tarinat, jotka ovatkin pitäneet suomalaiset otteessaan jo vuodesta 2012 alkaen. Toukokuussa alkaneella uudella kaudella poliisi joutuu maalitauluksi ja kuohuttava tilanne luo ylitsepääsemättömältä näyttävän särön Roban poliisiaseman arkeen. Tarina alkaa sekasortoisesta terrori-iskusta, jonka seuraukset ovat robalaisille paitsi raskaat, myös henkilökohtaiset.


 


Sarjaa tähdittää aikaisemmilta kausilta tuttu eturivin näyttelijäkaarti: Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Andrei Alén, Tiina Lymi, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Rauno Ahonen ja Linnea Skog. Uudella kaudella keskelle kovaa toimintaa astelee myös kaksi uutta poliisia, joita näyttelevät Annika Aapalahti (M/S Romantic) ja Alex Anton (Karppi).


  


Love Life (molemmat kaudet)


 


Romanttisessa komediasarjassa etsitään rakkautta suurkaupungin sykkeessä. Jokaisella kaudella seurataan eri päähenkilön rakkauselämän ylä- ja alamäkiä. Ensimmäisellä kaudella seurataan Darbya (Anna Kendrick), joka uneksii oikean rakkauden löytämisestä. Yksinoikeudella C Moresta löytyvällä toisella kaudella nähdään, kuinka Marcus (William Jackson Harper) selviää sinkkuudesta pitkän suhteen jälkeen.


  


Dr. DeathDr. Death on uunituore tosipohjainen draamatrilleri amerikkalaisesta neurokirurgista Christopher Duntschista, joka vahingoitti tai tappoi teksasilaisessa sairaalassa työskennellessään lähes 40 potilasta 2011-2013. Vuonna 2017 hänet tuomittiin elinkautiseen vankeuteen.


 


Draamasarjassa Dr. Death -lempinimen saanutta kirurgia esittää Joshua Jackson ja hänen epäilevinä kollegoinaan nähdään Christian Slater ja Alec Baldwin. Sarjan lisäksi C Moresta löytyy tapauksen taustoihin sukeltava true crime -dokumentti.


  


BMF


 


Tosielämän inspiroima draama veljeksistä, jotka perustivat vuonna 1989 vaikutusvaltaisen amerikkalaisen huumeliigan Black Mafia Familyn. BMF liikutteli historiansa aikana satoja miljoonia dollareita ja pystyi jakamaan yhdessä ainoassa kuukaudessa kolme tonnia meksikolaista kokaiinia. Veljesten leveä elämä kuitenkin päättyi vuonna 2008 kaltereiden taakse. Tapahtumista on tehty vetävän viihdyttävä draamasarja, jonka on tuottanut Curtis ”50 Cent” Jackson. Myös rooleissa nähdään rap-maailman tähtiä, mm. Snoop Dogg ja Eminem.


  


 


Solsidan (kaikki 7 kautta)


 


Hittisarja Solsidan tuo kesän tuulahduksen keskelle pimeintä talvea! Sarjasta on vastikään julkaistu uusi kausi, jolta ei draamaa puutu: Alex ja Anna ovat avioeron edessä, ja niinpä Alex ajautuu online-deittailun maailmaan samalla kun juorulehdissä kirjoitetaan Annan väitetystä suhteesta kollegaan elokuvan kuvauksissa. Ove ja Anette ansaitsevat teinin sijaisvanhempina. Mickanilla taas on neljänkympin kriisi, ja hän haluaa tehdä tenniskerhosta beach clubin. C Moresta löytyy sarjan kaikki 7 kautta sekä Solsidan-elokuva.


  


The Lost Symbol


 


Dan Brownin kirjoihin pohjaava, Ron Howardin ja Brian Grazerin tuottama sarjauutuus seuraa Robert Langdonin, symbolologian professorin, seikkailuja ennen Da Vinci -koodin tapahtumia. CIA palkkaa nuoren Langdonin ratkaisemaan tappavia arvoituksia, kun hänen mentorinsa siepataan. Indiana Jonesista vaikutteita saaneen sarjan pääroolissa Langdonin nähdään Ashley Zuckerman ja hänen mentoriaan, Peter Solomonia, näyttelee Eddie Izzard.


  


Younger (kaikki 7 kautta)


 


New Yorkin kirjakustannusmaailmaan sijoittuvan draamakomediasarja Youngerin odotettu seitsemäs ja viimeinen kausi alkoi C Moressa toukokuussa ja on nyt kokonaisuudessaan katsottavissa. Sinkkuelämää-sarjan luojana tunnetun Darren Starin luoma sarja kertoo nelikymppisestä Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan. Suosikkisarja jäi edellisellä kaudellaan huippujännittävään kohtaan yllättävän kosinnan myötä. Kenet Liza valitsee: suloisen nuoren tatuoijan Joshin vai karismaattisen pomon Charlesin? Entä miten käy Lizan kollegan Kelseyn uratavoitteiden yllättävien vastoinkäymisten edessä? Jos sarja ei ole entuudestaan tuttu, C Moresta löytyvät kaikki seitsemän kautta takaavat viihteen pitkälle ensi vuoteen.


  


Agatha Christien Hjerson


 


Agatha Christien kirjoihin perustuvassa, Ahvenanmaalla kuvatussa Ruotsin C More -alkuperäissarjauutuudessa eläkkeelle jäänyt mestaridekkari Sven Hjerson (Solsidanista tuttu Johan Rheborg) elää tavallista elämää vegaaniruokaan, laajamittaiseen vinyylilevykokoelmaansa ja ehtymättömään juorunnälkäänsä keskittyen. Reality-tv-tuottaja Klara Sandberg (Hanna Alström) metsästää uutta hittishow’ta ja keksii kohteeksi Hjersonin. Ainoa ongelma on, ettei Klara ole koskaan tavannutkaan Hjersonia. Ei kestä kauaa, kun mestarietsivä pääseekin taas ratkomaan murhamysteeriä. Sarjassa nähdään myös suomalaisia näyttelijöitä, mm. Peter Kanerva.


  


Murhakomissio (kaikki 4 kautta)


 


C Moresta löydät uutuussarjojen lisäksi myös parhaat klassikot. Tässä Emmy-palkitussa, Mads Mikkelsenin tähdittämässä tanskalaisessa Nordic noir -buumin aloittaneessa menestyssarjassa seurataan poliisin eliittiryhmää, joka keskittyy erityisen hankaliin rikoksiin. Sarjaa ovat innoittaneet todelliset rikokset. Tapausten lisäksi sarjassa tutustutaan tutkijoiden sotkuiseen yksityiselämään.


  


Parhaat elokuvat meiltä ja maailmalta


 


C Moressa on laaja kattaus elokuvamaailman helmiä. Muun muassa seuraavat hitit ja paljon muuta:


 


Kaikki Jason Bourne -elokuvat


 


Kaikki viisi Bourne -elokuvaa löytyvät nyt C Moresta. Neljässä näistä huikean suosion saavuttaneesta toimintaelokuvasta nähdään nimiroolissa Matt Damon. Medusan perintö -elokuvassa puolestaan seurataan Aaron Cross -nimistä hahmoa, jota esittää näyttelijä Jeremy Renner. Elokuvasarja perustuu alkujaan Robert Ludlumin kirjasarjaan.


  


Yhdet vielä


 


C Moresta löydät myös parhaat pohjoismaiset elokuvat. Mads Mikkelsenin tähdittämässä uutuusleffassa neljä lukion opettajaa päättää testata teoriaa, jonka mukaan ihminen on parhaimmillaan, jos veressä on vähän alkoholia. Kokeilu notkistaa ajatukset, mutta seuraukset eivät ole pelkästään positiivisia. Elokuva voitti parhaan vieraskielisen elokuvan Oscarin viime gaalassa.


  


Fingerpori


 


Jättisuosittu, kulttimaineeseen noussut Fingerpori-sarjakuva kääntyy myös komediaelokuvaksi! Fingerpori on komedia ikiaikaisesta vitsauksesta nimeltä rakkaus. Neljän toisiinsa niveltyvän episodin kautta näemme, kuinka rakkauden nälkä sysää korruptoituneen kaupunginjohtajan Aulis Homeliuksen, saamattoman tutkijan Heimo Vesan, rääväsuisen baarinpitäjän Rivo-Riitan ja päihdeongelmaisen lähihoitajan Krapula-Päivin toimintaan, josta ei absurdia Fingerpori-komiikkaa saati noloja tilanteita puutu. Kaikella on hintansa, mutta mikä on rakkauden?


  


Telian asiakkaana saat nyt C More TV -tuotteen huippuedullisesti


 


Yllä listattuna on vain murto-osa C More -suoratoistopalvelun viihdetarjonnasta, johon pääset Telian asiakkaana käsiksi alle vitosella kuussa. Kaikki viihdesisällöt kuuluvat samaan pakettiin, etkä joudu maksamaan ylimääräistä esimerkiksi leffavuokrauksista. Etu on voimassa Telian liittymäasiakkaille, niin uusille kuin nykyisillekin.


 


Telian liittymäasiakkaana voit nyt kokeilla C More -pakettia veloituksetta 3 kk ajan, ja Telian 5G-liittymäasiakkaana pääset kokeilemaan sitä jopa 12 kk veloituksetta. Lue lisää ja tilaa huippuedullinen C More täältä!


 


Lue lisää: 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa