Katseluvinkit

Komediasarja Our Flag Means Death jatkuu HBO Maxilla 5.10.

  • 2 October 2023
  • 0 kommenttia
  • 37 katselukertaa
Komediasarja Our Flag Means Death jatkuu HBO Maxilla 5.10.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

HBO Max - suoratoistopalvelun hurmaava komediasarja Our Flag Means Death palaa toisen kauden voimin lokakuussa. Tämä ainutlaatuinen tarina perustuu tositapahtumiin ja seuraa Stede Bonnetin seikkailuja 1700-luvun merirosvojen maailmassa sekä yllättävää ystävyyttä Kapteeni Mustaparran kanssa. Sarja tarjoaa viihdettä, naurua ja jännitystä kahdeksan jakson verran, kun Stede ja Mustaparta valloittavat uudestaan suoratoistoruudut. Tutustutaanpa tarkemmin sarjan taustoihin ja uusiin käänteisiin.

Our Flag Means Death on komediasarja, joka seuraa aatelismies Stede Bonnetin (Rhys Darby) uskomatonta merirosvo-elämää. Sarjan toinen kausi saa ensi-iltansa HBO Maxilla 5. lokakuuta ja tarjoaa sinulle kahdeksan jaksoa täynnä huumoria, jännitystä ja yllätyksiä.

Sarja perustuu Stede Bonnetin tosielämän seikkailuihin, kun hän päätti vaihtaa auvoisen aateliselämän merirosvon vaarallisiin seikkailuihin. Stede nousee merirosvolaiva Revengen kapteeniksi, mutta miehistön voittaminen puolelleen ei ole helppoa. Tarina syventyy erityisesti Steden ja legendaarisen merirosvo Kapteeni Mustaparran (Taika Waititi) värikkääseen ystävyyteen ja rakkauteen.

Sarjaa luonut David Jenkins toimii myös sen showrunnerina, ja se saa lisäpotkua Emmy-ehdokkaina olleilta tuottajilta, kuten Garrett Baschilta. Sarja tarjoaa katsojilleen viikoittaisen annoksen viihdettä, kun kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan ensi-iltapäivänä ja loput kaksi kerrallaan viikoittain. Tarina saavuttaa huippunsa torstaina 26.10. päätösjaksossa.

Sarjan toista kautta tähdittävät Darbyn ja Waititin lisäksi muut lahjakkaat näyttelijät, kuten Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Kristian Nairn, Con O’Neill, David Fane, Samba Schutte, Nat Faxon ja Leslie Jones. Tällä toisella kaudella nähdään myös uusia kasvoja, kuten Minnie Driver ja Bronson Pinchot.

Tervetuloa seuraamaan merirosvomaailman hulvattomia ja jännittäviä seikkailuja Our Flag Means Death -sarjan parissa! Tämä ainutlaatuinen merirosvoelämän kuvaus, jossa sekoittuvat komedia, romantiikka ja jännitys, lupaa jälleen naurua ja viihdettä katsojilleen.
 


Joko olet 1. kauden katsonut ja lähteekö myös tämä kausi katseluusi?

Lue myös: 
 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa