Kotiketju videosarja starttaa – Liigan sohvaperunat

  • 14 March 2018
  • 0 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15


 


Torstaina 15.3. 18:30 alkaa Telian facebook sivulla Kotiketju-sarja. Kyseessä on vastaavanlainen konsepti, kuin legendaarinen sohvaperunat, mutta tässä sarjassa keskitytään vain ja ainoastaan Liiga jääkiekkoon. Jokaisessa jaksossa vierailee julkisuuden hahmoja, kuten entisiä NHL ja Liiga pelaajia, muusikoita sekä mediapersoonia.


 


Livelähetysten aikana kaikki seuraajat pääsevät osallistumaan keskusteluun ja järjestetään yhdessä suuri kisakatsomo. Erätaukojen aikana poimitaan keskusteluista kysymyksiä kullekin vieraalle, joten kannattaa heitellä aktiivisesti lähetyksen aikana kysymyksiä vieraille. Lähetys alkaa siis 18:30 ja seuraamme ottelun loppuun saakka vieraiden kanssa yhdessä, mikäli tämä ei veny jostain syystä aivan mahdottoman moneen jatkoaikaan.


 


Miten pääset messiin?


   1. Käynnistä Liigan matsi omasta televisiostasi

  2. Nappaa tietokone, tabletti tai älypuhein käteen

  3. Siirry Telian Facebook sivulle ja käynnistä striimi https://www.facebook.com/teliafinland/

  4. Napsauta videon alareunasta äänet päälle (oletuksena äänettömällä)

  5. Osallistu, keskustele ja nauti!


 


Ensimmäisessä Kotiketjussa jännäät pleijareita yhdessä pronssimimmien Minttu Tuomisen, Linda Välimäen, Susanna Tapanin, Meeri Räisäsen ja Ella Viitasuon kanssa.


 


Mikäli haluat tietää seuraavien jaksojen vieraat ensimmäisenä tai muita Telian Liiga tuotteeseen liittyviä uutisia, niin tilaa uutiskirjeemme. Kaikkien 1.2. – 31.3. välisenä aikana uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan 55” taulutelevisio!


  


Kuka vie mestaruuden tällä kaudella??


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa