Lokakuun uutuussarjat

  • 30 September 2022
  • 0 kommenttia
  • 34 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +12

 

C Moren lokakuussa nähdään neljä uutta pohjoismaista C More -alkuperäissarjaa, joista yksi on odotettu miljonäärikaverusten huumeiden, seksin ja väkivallan värittämää elämää kuvaava kotimainen Exit-sarja. Näiden lisäksi on luvassa muita koukuttavia sarjauutuuksia, mm. BritBoxin jännityssarja Thirteen ja rikosuutuus London Kills, komedia Ramy, Chucky-kauhusarjan toinen kausi, rikosdraama In the DarkThou Shalt Not Kill -sarjasta sekä realitysarjastasta The Real Housewives of Potomac.

 

Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk)! HBO Max on tilattavissa hintaan 8,90€/kk, saat sen suoraan sovelluksena digiboksillesi.

 

Kurkataanpa sitten tarkemmin mitä kaikkea pääsemme lokakuussa seuraamaan! 🙂> 

Sisällysluettelo 

Kingdom

The Real Housewives of Potomac

Rillington Place

Kahden joen välissä

Talking Heads

Thirteen

Irralliset

In the Dark

Lego Masters Australia

Headhunters

The Blood Pact

D.I. Ray

Exit

Lego Masters Ruotsi

I’m Alan Partridge

This Time With Alan Partridge

Ramy

Thou Shalt Not Kill

London Kills

Chucky

 

Kingdom, kaudet 1-3

3.10. C More -suoratoistopalvelussa

 

Valmentajaksi ryhtynyt entinen vapaaottelija Alvey (Frank Grillo)pyörittää treenisalia tyttöystävänsä Lisan (Kiele Sanchez) kanssa. Alvey haluaa alkaa valmentaa vankilasta vapautunutta entistä tähtiottelija Ryan Wheeleriä (Matt Lauria), koska se toisi treenisalille mainetta. Alveyn päihdeongelmainen ex-vaimo Christina (Joanna Going) ja alkoholisoitunut poika Jay (Jonathan Tucker) tuovat perheeseen omat ongelmansa. 

 

Kaikki kolmen kauden jaksot julkaistaan kerralla.

 

 

The Real Housewives of Potomac, kausi 7

10.10. C More -suoratoistopalvelussa


Luvassa on aimo annos säihkettä, juonittelua ja hauskanpitoa, kun Potomacin täydelliset naiset palaavat uudelle kaudelle. Seitsemännellä tuotantokaudella sarjassa jatkavat mukana Gizelle Bryant, Karen Huger, Ashley Darby, Robyn Dixon, Candiace Dillard Basset, Wendy Osefo ja Mia Thornton. Uusina kasvoina nähdään Charisse Jackson Jordan ja Jacqueline Blake. Kauden aikana naiset kohtaavat muutoksia henkilökohtaisessa elämässään ja ystävyyssuhteissaan.

 

Uusi jakso julkaistaan viikoittain jenkkitahtiin.

 


Rillington Place, kausi 1

5.10. C More -suoratoistopalvelussa


Kolmiosainen BritBox-rikosdraamasarja 1940–1950-luvuilla toimineesta englantilaisesta sarjamurhaaja John Christiesta (Tim Roth), joka murhasi ainakin kahdeksan naista, oman vaimonsa Ethelin (Samantha Morton) mukaan lukien, kotonaan Rillington Placella Lontoossa. 

 

Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 


Kahden joen välissä, kausi 1

5.10. C More -suoratoistopalvelussa


Brittiläinen neliosainen rikossarja Kahden joen välissä perustuu Ann Cleevesin myydyimpään rikosromaaniin. Komisario Matthew Venn (Ben Aldridge) palaa kotikyläänsä osallistuakseen isänsä hautajaisiin ja ratkaistakseen erään murhatapauksen. Kylän rannalta löytyy vainaja, mutta todistajat ja jäljet loistavat poissaolollaan. Murhalle ei myöskään näytä olevan mitään motiivia. Kylässä on kuitenkin paljon synkkiä salaisuuksia.

 

Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 


Talking Heads, kausi 3

5.10. C More -suoratoistopalvelussa


Joukko Ison-Britannian tunnetuimpia näyttelijöitä esittää Alan Bennettin rakastetuimpia monologeja. Sarjassa esiintyvät Jodie Comer, Lesley Manville, Imelda Staunton, Martin Freeman, Monica Dolan, Kristin Scott Thomas, Tamsin Greig ja Maxine Peake. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin.

 

Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 


Thirteen, kausi 1

5.10. C More -suoratoistopalvelussa


Ivy Moxam (Jodie Comer) on juuri päässyt pakenemaan kellarista, jossa häntä pidettiin vankina viimeiset 13 vuotta. Kun poliisi on saanut vahvistettua hänen identiteettinsä, Ivy pääsee viimein kotiin ja sieppaajan metsästys voi alkaa. Mutta pian tapauksen parissa työskentelevät kaksi etsivää alkavat löytää puutteita Ivyn tarinassa. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin.

 

Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 


Irralliset, kausi 1

6.10. C More -suoratoistopalvelussa

Myös C More First- ja C More Series -kanavilla


Ruotsalainen C More -alkuperäissarja pohjautuu Felix Herngrenin ohjaamaan sekä tähdittämään vuonna 1999 julkaistuun samannimiseen elokuvaan Vuxna Människor. Sarjassa Herngren palaa aiheen pariin sekä ohjaajana että näyttelijänä. Sarjan pääroolissa nähdään Carla Sehn. Hänesittää kolmekymppistä Mathildaa, jolla on hyvä työpaikka lakifirmassa ja vakaa suhde, mutta poikaystävän yllättävä ehdotus muuttaa hänen elämänsä suunnan.

 

Sarjaa julkaistaan jakso viikossa ja viimeisellä viikolla kaksi jaksoa. Jaksoja on yhteensä kahdeksan.

 


In the Dark, kaudet 1–3

6.10. C More -suoratoistopalvelussa


Amerikkalainen draamakomedia sokeasta Murphysta (Perry Mattfeld), jolla on tuhoisat elämäntavat. Hänellä on vain kaksi ystävää, kämppis Jess (Brooke Markham) ja teini-ikäinen huumekauppias Tyson (Thamela Mpumlwana). Murphy löytää ulkoillessaan ruumiin, jonka hän uskoo olevan Tyson. Ruumis katoaa ennen kuin poliisi ehtii paikalle. Poliisi ei ole asiasta kiinnostunut, joten Murphy päättää selvittää itse mitä hänen ystävälleen tapahtui.

 

Ensimmäisellä esitysviikolla sarjasta julkaistaan neljä jaksoa, jonka jälkeen jaksoja julkaistaan kolme viikossa.

 


Lego Masters Australia, kausi 4

8.10. C More -suoratoistopalvelussa


Koko perheen viihdeohjelma, jossa 16 luovaa legointoilijaa kilpailee rakennustekniikassa ja suunnittelussa voittaakseen halutun legopalkinnon.

 

Jaksoja on yhteensä 14. Jaksoja julkaistaan ensimmäisellä viikolla seitsemän ja loput seitsemän seuraavalla viikolla.

 


Headhunters, kausi 1

10.10. C More -suoratoistopalvelussa
Myös C More First- ja C More Series -kanavilla


Norjalaisen rikoskirjailija Jo Nesbøn bestselleriin pohjautuvassa C More -alkuperäissarjassa kunnianhimoinen kykyjenetsijä Roger Brown (Axel Bøyum) valehtelee ja manipuloi tiensä menestykseen niin urallaan kuin yksityiselämässään. Brown sotkeutuu lopulta omiin valheisiinsa, ja niistä tulee hengenvaarallisia sekä hänelle itselleen että lähipiirilleen. Sarjan muissa keskeisissä rooleissa nähdään Martin Wallström, Ingrid Giaever ja Mikkel Bratt Silset.

 

Jaksoja on yhteensä kuusi ja niitä julkaistaan kaksi viikossa.

 


The Blood Pact, kausi 2

10.10. C More -suoratoistopalvelussa

Myös C More Series -kanavalla


Walter Presents -laatudraamojen kokonaisuuteen kuuluva hollantilainen The Blood Pact jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin. Sarjassa rikollinen mies ja veroviraston päällikkö joutuvat mukaan toistensa elämään, kun heidän tyttäristään tulee parhaat ystävät.

 

Kauden kaikki 10 jaksoa julkaistaan kerralla.

 


D.I. Ray, kausi 1

12.10. C More -suoratoistopalvelussa


Parminder Nagran esittämä rikoskomisario Rachita Ray määrätään tutkimaan Birminghamin alamaailmaan kytkeytyvää murhatapausta. Ray joutuu venyttämään rajojaan vaikean tehtävän parissa, jonka yhteydessä hänelle selviää, että hänet on määrätty tehtävään etnisyytensä eikä niinkään kykyjensä vuoksi. Sarjan on kehittänyt Line of Dutysta tuttu näyttelijä Maya Sondhi ja tuottanut Jed Mercurio, joka tunnetaan Line of Dutyn sekä Bodyguardin käsikirjoittajana. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin.

 

Kauden kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla.

 


Exit, kausi 1

13.10. C More -suoratoistopalvelussa

 

C More -alkuperäissarja Exit kertoo neljästä ökyrikkaasta finanssihaista, joilla on kaikkea mitä voi toivoa. Elämä ei silti tunnu oikein miltään, joten he hakevat elämäänsä jännitystä huumeilla, seksillä ja väkivallalla. Tällä on seurauksensa, josta kärsivät sekä miesten perheet että miehet itse. Sarja pohjautuu norjalaiseen samannimiseen kohusarjaan.

 

C More -alkuperäissarja Exitin päärooleissa ovat Olli Rahkonen, Max Ovaska, Jarkko Lahti ja Jarkko Niemi. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jemina Sillanpää, Linnea Leino ja Maryam Razavi. Sarjan on ohjannut Olli Ilpo Salonen ja käsikirjoituksesta vastaavat Tuomas Vimma ja Matti Koskinen

 

Exit-sarjasta löytyy Yhteisöstä myös oma esittelynsä

 

Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

 

 


Lego Masters Ruotsi, kausi 3

15.10. C More -suoratoistopalvelussa


Koko perheen viihdeohjelma, jossa 16 luovaa legointoilijaa kilpailee rakennustekniikassa ja suunnittelussa voittaakseen halutun legopalkinnon.

 

Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla.

 


I’m Alan Partridge, kausi 1

This Time With Alan Partridge, kausi 1

19.10. C More -suoratoistopalvelussa


Steve Cooganin tähdittämä sarja I' Alan Partridge on brittihuumorin kermaa. Itsekeskeinen Partridge on entinen televisiojuontaja, joka ei näe omia heikkouksiaan. Paikallisradioon päätynyt juontaja yrittää päästä takaisin pinnalle epätoivoisin keinoin. I’m Alan Partridge on vuodelta 1997, kun taas This Time With Alan Partridge on valmistunut vuonna 2019. Sarjat kuuluvat BritBoxin sisältöihin.

 

Molemmissa sarjoissa on kuusi jaksoa ja ne kaikki julkaistaan kerralla. 

 

 

 


Ramy, kausi 3

19.10. C More -suoratoistopalvelussa

Myös C More -kanavilla


Ylistetty draamakomedia Ramysta (Ramy Youssef), nuoresta muslimista, joka New Jerseyssä yrittää löytää tasapainon ystävien, uskonnon ja deittailun väillä. Kolmoskaudella Ramy päättää jättää hengellisyyden ja omistautua setänsä timanttiliiketoiminnalle. Sarjan aiemmat kaksi kautta ovat myös katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa.

 

Kolmoskaudessa on 10 jaksoa. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

 


Thou Shalt Not Kill, kausi 3

24.10. C More -suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla


Italialaisdraama omapäisestä tutkijasta Valeria Ferrosta (Miriam Leone), joka ratkoo mutkikkaita murhia Torinossa ja taistelee samalla menneisyyden haamuja vastaan. Sarjan neljäs tuotantokausi julkaistaan vuoden 2023 aikana.

 

Kolmannen kauden kaikki 12 jaksoa julkaistaan kerralla. 

 


London Kills, kaudet 1–2

26.10. C More -suoratoistopalvelussa


Uusi BritBox-sarja London Kills seuraa rikoskomisario David Bradfordin (Hugo Speer) johtaman murharyhmän työtä Lontoossa. Bradfordin henkilökohtainen elämä on ollut myllerryksessä hänen vaimonsa kadottua. Bradford on kuitenkin valmis palaamaan lomaltaan töihin, vaikka puolison kohtalo on yhä avoinna. Bradfordin ja hänen tiiminsä välinen jännite kasvaa, kun tutkimuksissa löytyy viitteitä siitä, että Bradford liittyisi vaimonsa katoamiseen.

 

Paul Marquessin luomassa sarjassa näyttelevät myös Sharon Small, Bailey Patrick ja John Michie.

 

Kausien 1 ja 2 kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 


Chucky, kausi 2

31.10. C More -suoratoistopalvelussa
Myös C More -kanavilla


Tappajanukke Chucky hautoo kostoa Jakelle (Zackary Arthur), Devonille (Björgvin Arnarson), Lexylle (Alyvia Alyn Lind) ja Tiffanylle (Jennifer Tilly) sen jälkeen, kun he onnistuivat pilaamaan sen suunnitelman hyökätä lasten sairaaloihin ympäri maata. Sarjassa näemme edelleen tutut näyttelijät ensimmäiseltä kaudelta. Kauden aikana sarjassa nähdään joukko tähtivierailijoita, kuten Jennifer Tillyn sisko Meg Tilly ja Beverly Hillsin täydellisistä naisista tuttu Sutton Stracke.

 

Jaksoja julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi, jonka jälkeen yksi jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä kahdeksan.

 

 

Oikein nautinnollisia hetkiä C Moren sarjojen parissa! 🙂> Mikä näistä on sinun ehdottomasti nähtävä? 

 

Lue myös: 

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa