Katseluvinkit

Marraskuun uutuussarjat

  • 10 November 2022
  • 0 kommenttia
  • 391 katselukertaa
Marraskuun uutuussarjat
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Marraskuussa C More tarjoaa paljon uutta katsottavaa ja samalla myös suosikkisarjat palaavat ruutuun uusilla kausilla. Uusi kaupunkilaisten ystäväporukasta kertova alkuperäissarja Kaverikirja alkaa ensimmäisen kauden jaksoilla. Sen lisäksi rikossarjojen ystäville riittää tarjontaa laidasta laitaan ja muun muassa Agatha Christien tuotannosta päästään nauttimaan useamman eri sarjan parissa. Marraskuussa on luvassa romantiikkaa, draamaa, komediaa ja mysteereitä. Tule mukaan C Moren marraskuuhun!

 

C More -suoratoistopalvelun sisältöjä voit katsoa tietokoneella sekä mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV:llä, Apple TV:llä ja Telia TV digiboksilla C Moren sovellusta käyttäen. Kuvan voi siirtää isommalle ruudulle näppärästi myös HDMI-piuhan, AirPlayn tai Chromecastin avulla. Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk).

 

 

Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, kausi 1

1.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Syyttömyyden taakka perustuu Agatha Christien saman nimiseen romaaniin. Sarjassa eletään 50-luvun Englannissa ja nuoren miehen uskotaan murhanneen äitinsä. Rachel Argyll (Anna Chancellor) löydetään kuolleena kotoaan ja murhasta epäillään Rachelin ja hänen miehensä Leon (Bill Nighy) adoptiolasta Jackia (Anthony Boyle). Jack pidätetään rikoksesta, mutta vuotta myöhemmin herää kuitenkin epäilys siitä, kuka oikeasti murhasi Rachelin. Sarjan on ohjannut Sandra Goldbacher ja pääosissa nähdään muun muassa Morven Christie, Ella Purnell, Eleanor Tomlinson ja Chrystal Clarke. Sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerrallaan.

 

 

Agatha Christie: Aikataulukon arvoitus, kausi 1

1.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Agatha Christien Hercule Poirot -romaaniin perustuva rikossarja Aikataulukon arvoitus on julkaistu vuonna 2018 ja sen käsikirjoituksesta vastaa Sarah Phelps. On vuosi 1933 ja harmaantunut Hercule Poirot (John Malkovich) alkaa saamaan anonyymejä kirjeitä, jotka varoittavat murhista. Kirjeet on allekirjoittanut salaperäinen A.B.C. Poirot vie kirjeet poliisille, mutta komisario Jappin tilalle tullut komisario Crome (Rupert Grint) pitää kirjeiden sisältöä pilana. Pian tapahtuu murha ja vanha mestarietsivä ottaa ohjat omiin käsiinsä. Sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla ja Malkovichin ja Grintin lisäksi pääosissa näyttelevät muun muassa Eamon Farren, Michael Shaeffer, Jack Farthing ja Gregor Fisher.

 

 

Agatha Christie: Totuus hallavan hevosen majatalosta, 1 kausi

1.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Totuus Hallavan hevosen majatalosta on minisarja, joka perustuu Agatha Christien dekkariin. Vuonna 1961 antiikkikauppias Mark Easterbrook (Rufus Sewell) pyydetään poliisiasemalle, koska hänen nimensä löytyy erään menehtyneen korjaamoapulaisen nimilistalta. Easterbrook ei oikein luota poliisiin ja alkaa siitä syystä selvittää itse, miksi ja miten hänen nimensä on päätynyt kyseiselle listalle, ja miten hänen elämänsä liittyy korjaamoapulaiseen. Pääosissa nähdään Sean Pertwee, Georgina Campbell ja Kaya Scodelario. Sarjan kaikki kolme jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Isä Ted, kaudet 1-3

2.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Isä Ted on brittiläinen komediasarja, joka kertoo katolilaisista papeista. Nyt tämä vuonna 1995 julkaistu sarja nähdään kokonaisuudessaan C Morella. Kolme katolista pappia ja heidän taloudenhoitajansa asuvat kuvitteellisella Craggy Islandilla. Heidät on suljettu Irlantilaiselle syrjäseudulle virkavirheiden vuoksi, jotta he eivät pääse vaikuttamaan katoliseen maailmaan. Isä Ted (Dermot Morgan) ylläpitää seurakuntatoimintaa ja mukana ovat Isä Dougal (Ardal O’Hanlon) sekä Isä Jack (Frank Kelly). Heidän kanssaan asuu myös taloudenhoitaja rouva Doyle (Pauline McLynn), joka tarjoilee kolmikolle teetä ja kritisoi heidän tekemisiään. Tule mukaan seuraamaan tämän nelikon elämää ja nauru on taattu! Kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 

 

Fear by the Lake

7.11. C More -suoratoistopalvelussa, myös C More -kanavilla

 

Ranskalainen Fear by the Lake kuuluu Walter Presentsin -laatusisältöihin ja se on jatkoa suositulle Vanished by the Lake -sarjalle. Annecyn kaupungissa leviää salaperäinen ja tarttuva virus. Poliisipariskunta Lise (Julie De Bona) ja Clovis (Lannick Gautry) alkavat selvittämään viruksen alkuperää ennen kuin se muuttuu pandemiaksi. Onko kyseessä onnettomuus, rikollinen teko vai terroriteko? Alkaa taistelu aikaa vastaan. Sarjan on ohjannut Jerome Cornuau ja kaikki kauden kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Crossfire

9.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Crossfire on vuonna 2022  julkaistu brittiläinen trilleri, jonka on luonut Louise Doughty. Jo Cross (Keeley Hawes) on perheensä ja ystäviensä kanssa unelmalomalla Espanjassa, kun yhtäkkiä hotellin käytävillä alkaa kuulua laukauksia. Pian huoleton paratiisi muuttuu pelottavaksi helvetiksi, kun lomailijat ja hotellin henkilökunta joutuvat tekemään päätöksiä elämästä ja kuolemasta. Piiritys etenee ja Jo lyöttäytyy yhteen hotellin vartijan kanssa pelastaakseen lomakeskuksessa olevat ihmiset. Jo on kokenut traumaattisen menneisyyden poliisina ja asiat alkavat paljastua takaumien kautta. Hawesin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Josette Simon, Anneika Rose, Lee Ingleby ja Daniel Ryan. Sarjassa on kolme jaksoa ja jaksoja julkaistaan yksi viikossa.

 

 

Yellowstone, kausi 4

9.11. C More -suoratoistopalvelussa, myös C More First ja Series -kanavilla

 

Yellowstone palaa C Morelle uusin neljännen tuotantokauden jaksoin. Taylor Sheridanin ja John Linsonin luomassa modernissa western-draamassa seurataan Duttonin perheen taisteluita karjatilansa puolustamiseksi ulkoisilta uhkilta. Neljännellä kaudella nähdään uusia kasvoja, kun Piper Perabo tähdittää Summer Higginsin roolissa. Summer vastustaa poliisivoimia, maatalouden tehotuotantoa sekä eläinten tappamista. Sen lisäksi Jacki Weaver näyttelee Market Equitiesin toimistusjohtaja Caroline Warneria. Neloskausi jatkuu siitä, mihin edellinen kausi päättyi. John Duttonin (Kevin Costner) perheenjäsenet joutuivat brutaalin hyökkäyksen kohteeksi. Ketkä kaikki selviävät hengissä hyökkäyksestä? Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

 

 

Welcome to Norway

11.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Welcome to Norway on tositapahtumiin pohjautuva true crime -sarja, joka kertoo norjalaisesta liikemiehestä Øysteinista. Häntä puukotettiin brutaalisti omassa kodissaan Oslossa vuonna 2014. Vaikka Øystein kävi lähellä kuolemaa, hän joutui vankilaan kahdeksaksi kuukaudeksi. Hänen kodissaan vieraana ollut puukottaja, nuori amerikkalainen Neil jäi kuitenkin ilman tuomiota. Mitä oikein tapahtui? Welcome to Norwayn on ohjannut Karianne Berge ja sarjan kaikki viisi jaksoa tulee katsottavaksi kerralla.Bloodlands, kausi 2

14.11. C More -suoratoistopalvelussa, myös C More Series -kanavalla

 

Brittiläisen draamatrillerin Bloodlandsin toinen kausi tulee katsottavaksi C Morelle. Tutkija Tom Brannick (James Nesbitt) palaa ruutuun selvittämään paikallisen kieron kirjanpitäjän Colin Foylen kuolemaa, joka uhkaa paljastaa hänen identiteettinsä sarjamurhaaja Goljatina. Tom ja tutkija Niahm McGovern (Charlene McKenna) vierailevat Foylen lesken Olivia Foylen (Victoria Smurfit) luona ilmoittaakseen hänelle miehensä kuolemasta. Olivia ja Tom joutuvat pitämään toisensa lähellään, kun he yrittävät ratkaista Foylen jälkeensä jättämää arvoitusta. Bloodlandsin on luonut Chris Brandon ja sarja on kuvattu Pohjois-Irlannissa. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 

 

Transplant, kausi 3

15.11. C More suoratoistopalvelussa, myös C More -kanavilla

 

Kanadalaisen sairaaladraaman Transplant on luonut Joseph Kay. Sarjan kolmas kausi starttaa C Morella marraskuun puolessa välissä. Tohtori Bashir ”Bash” Hamed (Hamza Haq) ja muut palaavat York Memorial sairaalaan ja luvassa on lisää draamaa sekä uusia lääkäreitä. Bash jatkaa matkaansa Kanadassa, löytääkseen sieltä jalansijaa. Hän hakee itselleen sekä nuoremmalle siskolleen Amiralle (Sirena Gulamgaus) kansalaisuutta. Bash kamppailee edelleen jatkuvan paineen alla, tasapainoillen työn ja henkilökohtaisen elämän välillä. Sairaalassa koko tiimi on myös hermostunut, kun he yrittävät siirtyä eteenpäin ja sopeutua sairaalassa tapahtuviin muutoksiin. Jaksoja julkaistaan esitysviikolla kolme ja sen jälkeen kaksi jaksoa viikossa.

 

 

Four in a Bed, Kausi 13

6.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Four in a Bed palaa C Morelle 13. kauden jaksoin. Aamiaispaikkojen omistajat kilpailevat siitä, kenellä on paras majatalo – korkeimman pistemäärän saanut majatalo voittaa. Majatalojen omistajat vierailevat ja majoittuvat toistensa luona. He saavat nähdä erilaisia muunnelmia huoneista, aamiaisista ja muista mahdollisista muuttujista, jotka vaikuttavat lopussa annettaviin pisteisiin. Tästä reality-sarjasta ei puutu draamaa, naurua, kritiikkiä ja kovia sanoja, kun kilpailijat antavat arvionsa paikoista.

 

 

National Treasure, kausi 1

16.11. C More, -suoratoistopalvelussa

 

National Treasure on neliosainen brittiläinen draamasarja, jonka on luonut Jack Thorne. Kansan rakastaman koomikko Paul Finchleyn (Robbie Coltrane) elämä romahtaa, kun häntä syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Paul kiistää jyrkästi edes tavanneensa väitteen esittänyttä naista. Paulin saama syyte vaikuttaa syvästi hänen katoliseen vaimoonsa sekä heidän tyttäreensä. Mitä on oikein tapahtunut? Coltranen lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Julie Walters, Andrea Riseborough ja Tim McInnerny. National Treasure on palkittu Baftalla ja sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Kaverikirja, kausi 1

17.11. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa

 

Kaverikirja on uusi C More -alkuperäissarja, joka kertoo ihmissuhdedraamoista parikymppisten kaupunkilaisten ystävien kesken. Tämän lämminhenkisen sarjan pääosissa ovat teini-iän parhaat ystävät Saima ja Alina, jotka joutuvat uuden elämänvaiheen kynnyksellä miettimään, onko heistä enää ystäviksi ja mitä ystävyyden eteen pitää tehdä. 10-osaisen sarjan pääosissa nähdään Laura Eklund Nhaga ja Ella Lymi. Sen lisäksi sarjassa nähdään liuta muita suomalaisia näyttelijöitä: Pietu Wikström, Tatu Sinisalo, Anna Böhm, Elias Gould, Markus Järvenpää sekä nyrkkeilijänä paremmin tunnettu Elina Gustafsson. Kaverikirjan on ohjannut Jojo Erholtz. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla neljä jaksoa ja sen jälkeen edetään kahden jakson viikkotahdilla.

 

Inspector Ricciardi, kausi 1

21.11. C More -suoratoistopalvelussa, myös C More -kanavilla

 

Inspector Ricciardi on italialainen rikosdraama, joka lukeutuu Walter Presenst -laatusarjoihin. Eletään 1930-luvun Napolissa ja nuori tiedustelupalvelun apulaispäällikkö Ricciardi (Lino Guanciale) tutkii siellä tehtyjä rikoksia. Hänellä on erityinen kyky nähdä väkivaltaisesti kuolleiden ihmisten haamuja ja kuulla heidän viimeiset ajatukset. Ricciardi on hurmaava, mutta vakavailmeinen eikä hän naura koskaan. Hänen sydämensä sykkii kahdelle naiselle: nuorelle tytölle ja varakkaalle leskelle. Sarjan rooleissa nähdään muun muassa Antonio Milo, Enrico Ianniello, Maria Vera Ratti ja Serena Iansiti. Ensimmäisen kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla katsottavaksi.

 

 

Gangs of London, kausi 2

22.11. C More -suoratoistopalvelussa, myös C More -kanavilla

 

Gangs of London palaa C Morelle toisen tuotantokauden jaksoin. On kulunut vuosi edellisen kauden tapahtumista ja rikollisjärjestöön soluttautunut poliisi Elliot Finch (Sope Dirisu) on pakotettu tekemään töitä sijoittajille. Kun Wallace Dumani -imperiumi on romahtanut, järjestys puuttuu ja kaaos uhkaa kaupunkia. Järjestyksen palauttamiseksi sijoittajat ovat asettaneet heroiiniparoni Asif Afridin (Asif Raza Mir) johtoon. Lontoon katuja hallitsee brutaali jengijohtaja Koba (Waleed Zuaiter). Vanhat säännöt eivät enää päde, mikä johtaa jengien väliseen rankkaan valtataisteluun. Kuka voittaa taistelun? Toisella tuotantokaudella on yhteensä kymmenen jaksoa ja jaksoja esitetään kaksi viikossa.

 

 

Käsi sydämellä, kausi 1

23.11. suoratoistopalvelussa, C More First ja C More Hits -kanavilla

 

Käsi sydämellä (Handen på hjärtat) on ruotsalainen C More -alkuperäissarja, jossa Sara Shirpey esittää menestynyttä pariterapeuttia Avaa. Avalla on epäonnea rakkauselämässään, mutta hänellä on erityislahja: asettamalla kätensä toisen sydämen päälle, hän voi nähdä ratkaisevia hetkiä tämän rakkauselämästä. Tämän komediasarjan on ohjannut Lina Åström ja sarjassa nähdään Shirpeyn lisäksi muun muassa Hannes Fohlin, Sanna Sundqvist ja Christer Fant. Jaksoja on yhteensä kuusi ja niitä julkaistaan aina kaksi viikossa.

 

Nuori Morse, kausi 8

23.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Brittiläinen sarja Nuori Morse kertoo kirjailija Colin Dexterin luomasta hahmosta Endeavour Morsesta. Kahdeksas kausi vie vuoteen 1971, jossa Morse (Shaun Evans) yrittää toipua edellisen kauden traagisista tapahtumista. Morse on kokenut paljon elämänkolhuja ja niiden myötä hänen maailmankuvansa on muuttunut kyynisemmäksi. Morse hakeekin lohtua alkoholista ja Thursday (Roger Allam) yrittää parhaansa mukaan pitää huolta suojatistaan. Muuta ryhmän jäsenet ovat paremmassa jamassa ja Bright (Anton Lesser) työstää suruaan uuden harrastuksen parissa, Strangea (Sean Rigby) saattaa odottaa lupaava tulevaisuus ja patologi Max (James Bradshaw) on oma itsensä. Kaikki kolmea elokuvan mittaista tarinaa julkaistaan kerralla.

 

 

Sydämen asialla, kausi 4

23.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Sydämen asialla on brittiläinen draamasarja, joka perustuu Nicholas Rhean Constable-kirjasarjaan. C Morella nähdään marraskuussa suositun sarjan neljäs kausi. Konstaapeli Nick Rowan (Nick Berry) huomaa partioalueensa laajentuneen lähes Whitbyn itärannikolle asti. Häntä työllistää erilaiset tapaukset kuten lammasvarkaat, lapsen kidnappaus ja poliittista turvapaikkaa hakeva merimies. Kate (Niam Cusack) laajentaa toimintaansa, kun hän siirtyy työskentelemään nykyaikaiselle klinikalle. Myös Greengrass (Bill Maynard) jatkaa elämistä omien sääntöjensä mukaan ja Nickin pomo, ylikonstaapeli Blaketon (Derek Fowlds), vahtii tuttuun tapaan virheitä. Kaikki neljännen kauden jaksot julkaistaan kerralla C Moressa ja sieltä löytyy myös sarjan aikaisemmat kaudet.

 

 

Barons, kausi 1

30.11. C More -suoratoistopalvelussa

 

Barons on australiainen draamasarja, joka on saanut inspiraatiota Rip Curl ja Quicksilver -merkkien syntytarinoista. Sarja sijoittuu 1970-luvun Australiaan. Bill Dwyer (Sean Keenan) ja Snapper Webster (Ben O’Toole) ovat parhaita kavereita ja surffareita, jotka haaveilevat taloudellisesta vapaudesta ja täydellisestä aallosta. Bill ja Snapper perustavat kilpailevat surffibrändit ja pian raha muuttaa ystävykset vihamiehiksi. Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jillian Nguyen, Hunter Page-Lochard, George Pullar ja Lincoln Younes. Sarjan ensimmäinen kausi tulee katsottavaksi C Morelle ja kaikki kauden kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa