Skip to main content

Heinäkuu, ihana kesä on vihdoin täällä. Kesälomalla on hyvää aikaa uppoutua sarjojen ja leffojen maailmaan, nauttia penkkiurheilusta tai uutuusleffoista. Max tarjoaa sadepäiville paljon mielenkiintoista katsottavaa, dokumentteja, rikosdraamoja ja realitya sekä tietenkin Pariisin Olympialaiset. Jatka siis lukemista ja nappaa vinkit alta.

 

HBO Max ja discovery+ ovat yhdistyneet uudeksi Max-palveluksi. Nauti Maxin sarjoista, elokuvista ja urheilusta liittymäasiakkaan etuhintaan.

 

 

Taylor Swift vs. Scooter Braun: Bad Blood

Katsottavissa jo nyt

 

Taylor Swift vs. Scooter Braun: Bad Blood on dokumenttisarja, joka tutkii kiistaa Taylor Swiftin ja musiikkialan vaikuttajan Scooter Braunin välillä. Kiista liittyy 300 miljoonan dollarin oikeusriitaan Swiftin ensimmäisten kuuden albumin oikeuksista. Swift allekirjoitti nuorena sopimuksen Big Machine Recordsin kanssa, luovuttaen kappaleidensa oikeudet levy-yhtiölle. Myöhemmin hän pyysi oikeuksien takaisinostoa, mutta Big Machine myi ne vuonna 2019 Scooter Braunille. Tämä johti julkiseen kiistaan. Dokumenttisarjassa tarkastellaan tapahtumia sekä Swiftin että Braunin näkökulmasta, ja siinä kuullaan oikeusasiantuntijoita, toimittajia sekä osapuolten läheisiä. Dokumentin kaksi 60 minuutin pituista jaksoa ovat katsottavissa heti.

 

 

Godzilla x Kong: The New Empire

Katsottavissa: 4.7.

 

Elokuva sijoittuu aikaan kolme vuotta Mechagodzillan kukistumisen jälkeen. Kong on vallannut itselleen oman alueen Ontosta maasta ja etsii lisää kaltaisiaan. Maan pinnalla Godzilla jatkaa järjestyksen ylläpitämistä ihmiskunnan ja “titaaneiksi” kutsuttujen jättiläishirviöiden välillä. Monarchin seuranta-asema Ontossa maassa havaitsee tuntemattoman signaalin, ja Jia, Pääkallosaarelta peräisin olevan iwi-heimon viimeinen tunnettu selviytyjä, alkaa nähdä hallusinaatioita ja näkyjä. Godzilla aistii myös signaalin ja suuntaa Roomasta Ranskaan imeäkseen itseensä säteilyä. Kong löytää kotinsa lähelle avautuneen kuopan kautta kartoittamattoman alueen, jossa osa hänen lajistaan on selvinnyt. Pääosissa nähdään Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns ja Fala Chen.

 

 

Ciao House

Katsottavissa 14.7.

 

Ciao House kertoo ruoanlaitosta innostuneista taitavista kokeista, jotka kokoontuvat kokkaamaan yhdessä. He kohtaavat ennennäkemättömiä haasteita italialaisessa keittiössä. Kokit edustavat erilaisia taustoja ja heillä on jokaisella kokemusta erilaisista asioista. Kokkeja yhdistää kuitenkin intohimo italialaiseen ruokaan.

 

 

The Zone of Interest

Katsottavissa 12.7.

 

The Zone of Interest on Cannesin elokuvajuhlilla palkittu draamaelokuva, joka seuraa Auschwitzin komentajaa Rudolf Hössiä ja hänen vaimoaan Hedwigiä. He pyrkivät rakentamaan unelmiensa elämää perheelleen keskitysleirin vieressä sijaitsevassa talossa ja puutarhassa. Elokuvan pääosissa nähdään Sandra Hüller, Christian Friedel sekä Freya Kreutzkam. Sen on ohjannut Jonathan Glazer.

 

 

Real Time Crime

Kausi 2, katsottavissa 17.7. 

 

Rikostodellisuuteen keskittyvässä televisiosarjassa seurataan poliisin työtä, kun he käyttävät valvontakameroita, seurantajärjestelmiä sekä laukauksentunnistimia rikosten ratkaisemiseksi, ja rikollisten saattamiseksi oikeuden eteen. Jokainen jakso kertoo tosielämän tapauksista, joissa teknologia on ollut ratkaisevassa roolissa. Sarja tarjoaa mielenkiintoista näkökulmaa rikosten ratkaisemiseen teknologian avulla! Toisen kauden kaikki jaksot ovat katsottavissa heti ensi-iltapäivänä.

 

 

Derricon uskomaton suurperhe

Kausi 5, katsottavissa 18.7.

 

Sarjassa seurataan Karenin ja Deon Derricon hektistä arkea Las Vegasissa. He ovat kuin ketkä tahansa vanhemmat, paitsi että he ovat saaneet yhteensä huimat 14 lasta! Viidennen kauden uudet jaksot ovat katsottavissa viikoittain.

 

 

In Pursuit with John Walsh

Kausi 5, katsottavissa 18.7.

 

Sarja seuraa isä-poika-tiimiä, jossa John Walsh ja Callahan Walsh jäljittävät rikollisia, etsivät kadonneita lapsia ja pyrkivät tukemaan tehokkaampaa ja vastuullisempaa oikeusjärjestelmää. Viidennellä kaudella he etsivät muun muassa kahden lapsen äidin murhaajaa, matkustavat Coloradoon auttamaan poliisia ja tutkivat Floridassa tapahtunutta perheenisän murhaa. Kauden kuusi jaksoa ovat katsottavissa viikoittain.

 

 

The Black Widower: The Six Wives of Thomas Randolph

Katsottavissa 22.7.

 

Dokumenttisarja kertoo Thomas Randolphista, joka on ollut naimisissa kuusi kertaa, ja neljä hänen vaimoaan on kuollut. Useat heistä ovat menehtyneet salaperäisissä olosuhteissa, mikä on johtanut siihen, että jotkut kutsuvat Nevadaan asettunutta miestä “Mustaksi leskimieheksi”. Onko Randolph todellakin laskelmoiva murhaaja vai onko hän vain epäonninen rakkaudessa? Sarja seuraa Randolphin oikeudenkäyntiä, ja uhrien perheet odottavat oikeuden toteutumista. Sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa ensi-iltapäivänä.

 

 

The Hoffman Family Gold

Kausi 3. katsottavissa 23.7.

 

Realitysarja seuraa kolmen sukupolven kullankaivajia Hoffmaneja Alaskan ankarissa olosuhteissa. Heillä on vain seitsemän viikkoa aikaa kerätä viisi miljoonaa dollaria kultaa ennen talven tuloa. Kolmannella kaudella näemme veteraani Jack Hoffmanin jäähyväiset. Uudet jaksot ilmestyvät viikoittain

 

 

Lethally Blonde

Katsottavissa 26.7.

 

Vuonna 2024 julkaistu true crime -sarja tutkii kauniiden ihmisten murhia. Sarjassa seurataan tähtäimessä olevia unelmien tavoittelijoita, jotka päätyvät synkkään, heidän seksuaalisuuttaan hyödyntävään maailmaan. Sarjan tuottajana toimii entinen Playboy-malli ja Holly’s World -tähti Holly Madison. Jokainen jakso kertoo erilaisesta rikostapauksesta, kuten esimerkiksi kadonneen henkilön tapauksesta tai verisestä kohtauksesta ylellisessä Miami-asunnossa. Sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa ensi-iltapäivänä.

 

 

Pariisin 2024 Olympialaiset

Suorat lähetykset Maxilla 24.7.–11.8.

 

Pariisin olympialaiset käynnistyvät 24. heinäkuuta, ja suoratoistopalvelu Max on ainoa paikka katsoa suorana kisojen jokainen hetki. Lähetystä on tarjolla 24/7 koko kisojen ajan: kotiyleisölle tarjotaan 3 800 tunnin edestä suoria lähetyksiä, joissa yhteensä 10 500 urheilijaa antaa parastaan. Uintilajien asiantuntijana nähdään kaikkien aikojen menestynein suomalainen uimari Jani Sievinen, joka on toiminut asiantuntijana myös Eurosportin uintilähetyksissä jo vuodesta 2007. Uinnin ympärillä esitettäviä studio-osuuksia juontaa kisakaupungin ytimestä Oona Tolppanen, joka on tuttu kasvo myös WBD:n jääkiekkolähetyksistä. Koripallotiimin asiantuntijana nähdään muun muassa kentälläkin vastuuta kantanut Susijengin Shawn Huff. Sekä koripallo että uintiurheilu ovat Pariisin olympialaisissa Warner Bros. Discoveryn yksinoikeuslajeja Suomessa.

 

 

Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part One

Katsottavissa 27.7.

 

Justice League: Crisis on Infinite Earths – Part One on vuonna 2024 julkaistu animoitu supersankarielokuva, joka perustuu DC Comicsin supersankariryhmän Justice Leaguen tarinaan. Elokuva pohjautuu Marv Wolfmanin ja George Pérezin kirjoittamaan DC Comicsin tarinaan “Crisis on Infinite Earths” (1985–1986). Tämä on trilogian ensimmäinen osa ja muut osat julkaistaan huhtikuussa 2024 sekä heinäkuussa 2024.

Mikä on pahempaa kuin kuolema: unhola. Kuolema odottaa Maata kaikkia ja kaikkialla, jokaisessa universumissa! Salaperäinen Monitor on täydellisen tuhon edessä koonnut mahtavimman supersankarijoukon koskaan. Mutta mitä Superman, Ihmenainen, Batman, Flash, Green Arrow ja sadat muut supersankarit useasta eri Maasta voivat tehdä pelastaakseen kaikki todellisuudet pysäyttämättömältä antimateria-armageddonilta?

 

 

Fatal Affair

Katsottavissa 28.7.

 

Fatal Affair kertoo menestyvästä asianajajasta, Ellie Warrenista, joka kohtaa entisen ystävänsä Davidin. Ellie ei kuitenkaan tiedä, että David on vaarallisempi ja epävakaa kuin hän aluksi kuvitteli. David alkaa ahdistella Ellieä puheluiden, tekstiviestien ja kotinsa vakoilun kautta. Ellie saa selville, että David on murhannut entisen vaimonsa ja tämän uuden poikaystävän. Elokuva seuraa jännitteistä tilannetta, kun Ellie yrittää suojella perhettään Davidin uhkaavalta käytökseltä. Elokuvan pääosissa nähdään Nia Long, Omar Epps, Stephen Bishop ja KJ Smith. Sarjan uudet jaksot julkaistaan viikoittain

 

 

Drew’s Dream Car

Katsottavissa 31.7.

 

Property Brothers -sarjan Drew Scott saa apua mestarimekaanikko Ant Ansteadilta unelmiensa auton suunnitteluun ja rakentamiseen. Sarja sai inspiraationsa Drew’n lapsuuden kiinnostuksesta 1950- ja 1960-luvun urheiluautoihin, ja tämä projekti yhdistää vanhaa ja uutta samalla kun se katsoo vihreämpään tulevaisuuteen. Sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa ensi-iltapäivänä.

 

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa