Skip to main content

Lokakuu on yksi vuoden harmaimmista kuukausista. Sohva ja telkkari tuntuu sateisena iltana erittäin houkuttelevalta. Max-suoratoistopalvelu tarjoilee helpotusta syksyyn loistavilla sarjoilla ja leffoilla. Yksi kuukauden hehkutetuimmista elokuvista on Salem’s Lot, joka on erinomainen vaihtoehto vaikka Halloween- leffaksi. Kurkataan seuraavaksi mitä muuta Max tarjoilee pimeiden iltojen seuraksi. 

 

Tiesithän, että pääset nauttimaan Maxin sarjoista, elokuvista ja urheilusta liittymäasiakkaan etuhintaan!

 

Salem’s Lot

Katsottavissa 2.10.

 

Genre: kauhu, trilleri
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: K 16
Kesto: 1 h 53  min
IMDb: 6.9

 

Max Original -elokuva Salem’s Lot on elokuvasovitus Stephen Kingin vuonna 1975 julkaistusta samannimisestä menestysromaanista. Kauhuelokuvasarjoista Kirottu (The Conjuring) ja Se (It) tunnetut tuotantotiimit ovat mukana leffan tekemisessä, joten odotukset ovat senkin osalta korkealla. Elokuvassa kirjailija Ben Mears palaa lapsuudenkotiinsa Jerusalem’s Lotiin ammentaakseen inspiraatiota seuraavaa kirjaansa varten, mutta saa pian havaita, että hänen kotikaupunkiaan vainoaa verenhimoinen vampyyri. Salem’s Lotia tähdittävät Lewis Pullman (Ben Mears), Alfre Woodard (tohtori Cody), Makenzie Leigh (Susan Norton), Bill Camp (Matthew Burke), Spencer Treat Clark (Mike Ryerson), Pilou Asbæk (Straker) ja John Benjamin Hickey (Isä Callahan).

 

 

The Franchise

Katsottavissa 6.10.


Kahdeksanosainen komediasarja tekee pilaa supersankarielokuvien maailmasta. Sarja paljastaa, mitä tapahtuu kulissien takana, kun yritetään luoda DC:n ja Marvelin kaltaisia supersankariuniversumeja. Jokaisella mokalla on oma alkuperätarinansa. Sarjan keskiössä on tuotantotiimi, joka kamppailee pitääkseen hiipuvan franchisingin hengissä, samalla kun he yrittävät selviytyä valtavien egojen ja monimutkaisten haasteiden kanssa. Pääosissa ovat Himesh Patel (Yesterday, Station Eleven) Danielina, Jessica Hynes (Shaun of the Dead, Spaced) Stephinä ja Aya Cash (The Boys, You’re the Worst) Anitana.

 

 

Have I Got News For You

Katsottavissa 6.10.

 

CNN:n alkuperäissarja yhdistää Jeopardyn ja The Daily Show’n henget. Juontajana toimii Roy Wood Jr. (The Daily Show, Sullivan & Son). Ohjelmassa vieraat osallistuvat komedialisiin peleihin ja paneeleihin testatakseen, kuinka hyvin he tuntevat ajankohtaiset uutistapahtumat.

 

 

Caddo Lake

Katsottavissa 10.10.

 

Genre: trilleri
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: K 13
Kesto: 1 h 39 min
IMDb: -

 

Celine Heldin ja Logan Georgen käsikirjoittaman elokuvan juoni keskittyy kahdeksanvuotiaan tytön mystiseen katoamiseen Caddo Laken alueella. Tämän tapahtuman myötä alkaa paljastua yhteyksiä menneisiin kuolemantapauksiin ja katoamisiin, mikä muuttaa pysyvästi erään rikkinäisen perheen historiaa. Sarjan vaikuttavaan näyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Dylan O’Brien, Eliza Scanlen, Diana Hopper, Caroline Falk, Eric Lange.

 

 

The Confidante

Katsottavissa 10.10.

 

Neliosainen minisarja käsittelee totuuden ja valheiden monimutkaista verkkoa. Sarja seuraa Christelle “Chris” Blandinia (Laure Calamy Christelle), rock-musiikkiin hurahtanutta pariisilaista, joka todistaa Pariisin terrori-iskut 13. marraskuuta 2015. Tämän jälkeen hän liittyy selviytyjien yhteisöön väittäen, että hänen paras ystävänsä Vincent oli yksi Bataclan-teatterissa vakavasti loukkaantuneista. Chrisistä tulee nopeasti tärkeä hahmo selviytyjien yhdistyksessä, mutta hänen tarinansa alkaa herättää epäilyksiä muiden todellisten uhrien keskuudessa. Sarja herättää ajatuksia ja kyseenalaistaa totuuden luonteen sekä valheiden vaikutukset. Sarjan muissa osissa nähdään mm. Arieh Worthalter, Alexis Manenti ja Annabelle Lengronne

 

 

 

I’m not a monster: The Lois Riess Murders

Katsottavissa 15.10.

 

Kaksiosainen dokumenttsarja kertoo uudelleen vuoden 2018 murhatapauksen. Minnesotalainen isoäiti Lois Riess tappoi miehensä Davidin ja pakeni viranomaisia, mikä johti laajoihin etsintäoperaatioihin. Dokumentissa Lois keskustelee yhdessä dokumenaristien kanssa murhan syistä. Lois yrittää selittää moitittavia tekojaan paljastaen samalla häiritsevän perhehistoriansa ja riippuvuuden uhkapelaamiseen. Katso tapaukseen liittyvä video alta. 

 

 

Louder: The Soundtrack of Change

Katsottavissa 17.10.

 

Dokumenttisarjassa seurataan naispuolisten musiikki-ikonien perintöä, jotka ajavat positiivista yhteiskunnallista muutosta menneisyydessä ja nykyisyydessä. Sarjan tuottajina toimivat Stacey Abrams (While Justice Sleeps, Never Tell) ja Selena Gomez (Only Murders in the Building, Spring Breakers).

 

MaXXXine

Katsottavissa 18.10.

 

Genre: trilleri, jännitys
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: K 16
Kesto: 1 h 43 min
IMDb: 6.3

 

Ti Westin ohjaama kauhuelokuva on jatkoa elokuville X ja Pearl. Se sijoittuu 1980-luvun Hollywoodiin ja seuraa Maxine Minxiä (Mia Goth), joka pyrkii aikuisviihdetähdestä oikeiden elokuvien tähdeksi. Maxine saa elämänsä tilaisuuden koekuvauksissa, mutta hänen menneisyytensä palaa vainoamaan häntä, kun hänen ystävänsä joutuvat ritualististen murhien uhreiksi. Elokuva yhdistää 1980-luvun kauhuelokuvien ja iltalialaisen elokuvagenre giallon visuaalisen tyylin, ja siinä on paljon neonvaloja ja synteettistä musiikkia. Tarina käsittelee myös aikakauden kulttuurisotia ja moralisointia, minkä on kehuttu tuovan syvyyttä elokuvan juoneen.

 

 

Breath of Fire

Katsottavissa 23.10.

 

Breath of Fire on neliosainen dokumenttisarja, joka seuraa itseään joogaguruksi kutsunutta Katie Griggsiä (Eliza Scanlen), ja hänen nousuaan kuuluisuuteen Kundalini-joogan harjoittamisella YouTubessa. Sarja valaisee modernin henkisyyden kulttuuria paljastaen monimutkaisia teemoja kulttuurisesta omimisesta ja itseään guruksi kutsuvien henkilöiden vaaroista. 

 

Trap

Katsottavissa 25.10.

 

Genre: trilleri
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: K 16
Kesto: 1 h 45 min
IMDb: 6.0

 

M. Night Shyamalanin ohjaama psykologinen trilleri kertoo isästä ja hänen teini-ikäisestä tyttärestään, jotka joutuvat keskelle synkkää ja mystistä tapahtumaa pop-konsertissa. Tarina alkaa, kun Cooper Adams, palomies Philadelphiasta, vie tyttärensä Riley’n Lady Ravenin konserttiin juhlistaakseen tämän hyviä arvosanojaan. Konsertin aikana he huomaavat, että paikalla on poikkeuksellisen paljon poliiseja, ja pian selviää, että FBI yrittää napata sarjamurhaajan, joka tunnetaan nimellä "The Butcher". Elokuva on saanut inspiraationsa todellisesta poliisioperaatiosta, joka tapahtui Washingtonin kongressikeskuksessa vuonna 1985. Pääosissa nähdään Josh Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills ja Alison Pill

 

 

Somebody Somewhere

Kausi 3 katsottavissa 27.10.

 

Seitsenosainen yhdysvaltalainen komediasarja palaa ruutuun kolmannen kauden jaksoin. Sarja seuraa Sam Millerin (Bridget Everett) elämää Manhattanissa, Kansasissa ja käsittelee teemoja kuten menetys, hyväksyntä ja itsensä löytäminen. Sam löytää lohtua laulamisesta ja ystäväpiiristä, joka koostuu muista ulkopuolisista. Kolmannella kaudella Sam näyttää löytävän rauhan sisarensa Hollyn kuoleman jälkeen ja asettuvan paremmin kotikaupunkiinsa. Kausi jatkaa Samin ja hänen ystäviensä tarinaa, kun he kohtaavat uusia haasteita ja löytävät uusia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Muissa pääosissa nähdään Jeff Hiller, Mary Catherine Garrison, Tim Bagley, Murray Hill, Jennifer Mudge ja Mercedes White. Uutena näyttelijänä mukaan liittyy Ólafur Darri Ólafsson.

 

 

Löytyisikö näistä sinulle jotain uutta mieluista katsottavaa?

 

Lue myös:

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa