Katseluvinkit

MTV alkuperäissarja Unelmia Italiassa - Ellen Jokikunnaksen taloprojekti Apuliassa

  • 10 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 173 katselukertaa
MTV alkuperäissarja Unelmia Italiassa - Ellen Jokikunnaksen taloprojekti Apuliassa
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

TV:stä ja radiosta tuttu Ellen Jokikunnas yhdessä miehensä Jarin kanssa toteuttivat viime vuonna pitkäaikaisen unelmansa ja hankkivat talon Etelä-Italian Apuliasta, italialaisittain Pugliasta. Innokkaimmat Ellenin seuraajat ovat päässeet jo sosiaalisen median kautta tutustumaan vanhan talon mittavaan remonttiin, ja nyt näemme odotetun MTV Katsomon alkuperäissarjan tästä suuresta projektista. Unelmia Italiassa vie mukanaan Apulian maisemiin, mutta siis ennen kaikkea raksalle.

Italian “saappaankorossa” sijaitseva autio 150-vuotias vanha kivitalo vilisi ötököitä ja jyrsijöitä, kun pariskunta viimein sai peri-italiaisen talonostourakan päätökseen. He olivat kirjoittaneet nimensä alle vähintään nelisenkymmeneen erinäiseen paperiin ennen kuin avaimet olivat viimein kädessä. Tästä eteenpäin kädet täyttyisivät erinäisistä työkaluista, mutta Ellenille ja Jarille tämä on tuttua puuhaa Suomen-kodista, omannäköiseksi remontoidusta vanhasta kyläkoulusta. Myös matkailuauto Kikotin, jolla he reissaavat Suomen ja Italian väliä yhdessä kookkaan Reino-koiransa kanssa, on saanut uuden lookin pariskunnan käsittelyssä. Kikotin toimii myös majapaikkana Italiassa, kunnes talo alkaa olla asuinkelvollisessa kunnossa. 

Ellen ja Jari olivat olleet jo vuosia yhdessä, kun heille kävi ilmi, että heillä on sama unelma. Kumpikin oli haaveillut, että sitten joskus tulevaisuudessa oma talo Italiassa olisi ihana! Alkuun he pohtivat, että yhteisen talounelman toteutuksen aika olisi vasta sitten joskus, kun heidän vuosia kestävä adoptioprosessi on edennyt niin pitkälle, että perhe kasvaa lapsella. Elämä on kuitenkin elämistä varten, ja lopulta pariskunta laittoi hösseliksi. Nyt oli talon aika, lapselle se on sitten valmiina odottamassa. Ellenin ja Jarin idea Unelma Italiassa -ohjelman taustalla on liikuttava ajatus siitä, että lapsikin sitten aikanaan näkee mistä Italian talon kanssa lähdettiin. Juuri ohjelman julkaisua ennen pariskunta saikin iloisia uutisia ja vuosia odottamansa puhelun: heille on nyt tulossa lapsi!

Unelmia Italiassa alkaa MTV Katsomossa tortaina 11.4. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla viisi jaksoa, jonka jälkeen sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa aina torstaisin.

 

 

Tiesithän muuten, että liittymäasiakkaanamme katsot MTV Katsomo+ -sisältöä etuhintaan!


Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa