Katseluvinkit

MTV Katsomon heinäkuun sarjauutuudet

  • 28 June 2024
  • 0 kommenttia
  • 68 katselukertaa
MTV Katsomon heinäkuun sarjauutuudet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Heinäkuu tuo MTV Katsomoon mielenkiintoisen kattauksen sarjauutuuksia. Tarjolla on perinteistä murhamysteeriä, jännitystä ja kauneuskirurgiaan pureutuva dokumenttisarja. Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on tositapahtumiin perustuva Bali 2002, joka kertoo samaisena vuonna tapahtuneesta terrori-iskusta suositussa lomakohteessa. Heittäydy kesäkeinuun ja tule mukaan sarjauutuuksien pariin.

 

Tiesithän, että liittymäasiakkaanamme nautit MTV Katsomon sisällöistä etuhintaan!

 

The Following Events Are Based on a Pack of Lies 

Katsottavissa 10.7. MTV Katsomo+ -tilauksella 
 

Adrenaliinintäyteinen trilleri tutkii modernin huijarin nousua ja kahden naisen taistelua saadakseen oikeutta. Alice, aliarvostettu assistentti, ja Cheryl, menestyskirjailija, kohtaavat molemmat saman huijarin, tohtori Robert Chancena esiintyvän Robbien. Robbie on huijannut Alicelta kaiken ja aikoo tehdä saman Cherylille. Alice pyrkii paljastamaan totuuden, mutta kuinka pitkälle hän on valmis menemään vakuuttaakseen Cherylin? Sarjaa tähdittävät Marianne Jean-Baptiste (Ilman johtolankaa), Alistair Petrie (Rogue One) ja Rebekah Statton (Home). 

 

 

The Rookie 

Kausi 5
Katsottavissa maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella ma 1.7. alkaen 

 

Supersuosioon noussut amerikkalainen draamasarja jatkuu uusin 5. tuotantokauden jaksoin. Poliisisarjan keskiössä on lainvalvontauralle vasta kypsällä iällä lähtenyt John Nolan (Nathan Fillion), joka on jälleen kasvotusten sarjamurhaajan Rosalind Dyerin kanssa. Poliisit Bradford (Eric Winter) ja Chen (Melissa O’Neil) tekevät peiteoperaatiota etsivä Lopezin (Alyssa Diaz) ja Las Vegasin poliisilaitoksen kanssa suurten rikollisjohtajien pidättämiseksi. Tuotantokausi sai ikävän käänteen kun Rosalindia näyttelevä Annie Wersching menehtyi viidennen kauden alkupuoliskolla. Hänen muistoaan kunnioitetaan kauden myöhemmissä jaksoissa. 

MTV Katsomossa sarjasta julkaistaan neljä jaksoa aina maanantaisin ja MTV Katsomo+ -palvelussa julkaistaan 12 jaksoa 1.7. ja loput 10 jaksoa 22.7. 

 

 

Olivia Attwood: Price of Perfection

Katsottavissa maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella ke 3.7. alkaen 

 

Love Island UK:sta julkisuuteen noussut Olivia Attwood on ollut useissa kirurgisissa toimenpiteissä tavoitellessaan täydellistä ulkonäköä. Nyt hän tutkii Z-sukupolven intohimoa kosmeettisia toimenpiteitä kohtaan silmiä avaavassa dokumenttisarjassa. Viisiosainen dokumentti käy läpi Brittien viisi suosituinta kosmeettisen kirurgian aluetta. Aiheet ovat tä 19ydelliset kasvot, rinnat, takapuoli, vagina ja penis. Kaikki jaksot julkaistaan MTV Katsomossa kerralla. 

 

 

Midsomerin murhat

Kausi 19
Katsottavissa maksutta MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella sekä MTV kanavilla su 14.7. alkaen

 

Midsomerin murhat -sarjan 19. kausi tarjoilee neljä kiintoisaa ja ajattoman ajankohtaista kaksiosaista tarinaa, jotka vievät ylikomisario John Barnabyn (Neil Dudgeon) ja ylikonstaapeli Winterin (Nick Hendrix) apureineen tutkimaan ihmismielen syvimpiä saloja erikoisten rikosjuttujen kautta. Ensimmäisessä jaksossa “The Village That Rose from the Dead,” Barnaby joutuu selvittämään murhaa kummituskylän uudelleenavajaisissa. Hän joutuu purkamaan synkkää valheiden verkkoa menneisyydestä ja nykyisyydestä löytääkseen oikean murhaajan.

 


 

Murhaklubi ratkaisee (The Marlow Murder Club) 

Katsottavissa MTV3-kanavalla, maksutta MTV Katsomossa sekä MTV Katsomo+ -tilauksella ti 9.7. alkaen. Katsottavissa myös Myös MTV:n maksukanavilla. 

 

Neliosainen brittisarja perustuu Murha paratiisissa -luojan Robert Thorogoodin The Marlow Murder Club -menestysromaaniin. Päänäyttelijäkaartiin kuuluvat Miss Moneypennynä Bond-elokuvista tunnettu Samantha Bond, Doctor Who -sarjasta tuttu Jo Martin sekä Midsomerin murhista tuttu Cara Horgan. Murhamysteerisarjassa ystäväkolmikko Judith, Becks ja Suzie koettavat ratkoa, kuka murhasi Judithin (Bond) naapurin. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

 

 

Riptide 

Katsottavissa heti MTV Katsomosta ja MTV Katsomo+ -palvelussa. MTV3-kanavalla ma 15.7. alkaen

 

Brittiläis-australialaisessa neliosaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Yllättäen Sean katoaa surffausreissullaan. On epäselvää, onko Sean joutunut virtauksen vietäväksi vai onko hänen katoamisensa taustalla jotain muuta. Sarjan pääosissa nähdään Jo Joyner, Peter O’Brien, Ciarán Griffiths, David Berry, Ben Turland ja Asher Yasbincek

 

 

Bali 2002

Katsottavissa maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella to 18.7. alkaen 

 

Balille lomailemaan lähtevät australialaiset ja britit joutuvat äkisti keskelle helvetillisiä olosuhteita, kun kaksi pommia räjähtää yökerhokadulla kiireisimpään aikaan illasta. Turistien lisäksi myös moni turismista elantonsa saanut paikallinen menettää henkensä jättäen perheensä surun ja epätoivon valtaan. Samalla henkiin jääneet taistelevat elämästään pommi-iskun raunioissa ja myöhemmin potilaista ylitsepursuavassa sairaalassa, Australian ja Indonesian viranomaisten on selvitettävä, kuka iskun takana on, ja onko vaara edes ohi.  

Australialainen draamasarja perustuu tositapahtumiin ja kertoo lokakuun 2002 terrori-iskusta Balilla. Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Richard Roxburgh (Moulin Rouge!, Elvis), Claudia Jessie (Bridgerton).  Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla ja ne on katsottavissa sekä MTV Katsomossa että MTV Katsomo+ -tilauksella.

 

 

Mitä mieltä olet uutuuksista? Murhaklubi kuulostaa sopivan kevyeltä kesäkatsomiselta ja Bali 2002 menee kyllä ehdottomasti katselulistalle. 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa