Katseluvinkit

MTV Katsomon helmikuun sarjauutuudet

  • 1 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 391 katselukertaa
MTV Katsomon helmikuun sarjauutuudet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Kotisohvalla riittää katsottavaa helmikuussakin. Erityisesti, jos olet kiinnostunut eurooppalaisista kuningashuoneista ja niiden historiasta, niin helmikuu on sinun kuukautesi! Tulossa on lukuisia eri maiden hoveista kertovia dokumentti- ja draamasarjoja, unohtamatta kuitenkaan dekkareita, dramaa ja realityä.  Tästä esittelystä löydät muutamia poimintoja MTV Katsomon helmikuisista uutuussarjoista.

 

Tiesitkö, että saat liittymäasiakkaana MTV Katsomo -palvelun meiltä etuhintaan?

 

Sisällysluettelo

 

Becoming Elizabeth


KAUSI 1
to 1.2. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

MTV Katsomon kuninkaallisten sarjojen kuun aloittaa Becoming Elizabeth. Sarja koostuu kahdeksasta osasta, ja se tutkii Tudorin dynastian viimeisen hallitsijan, Elisabet I:n (Alicia von Rittberg) nuoruutta. Orvoksi jäänyt nuori Elisabeth joutuu hovin politiikan pyörteisiin, sillä kuningas Henrik VIII:n kuoleman jälkeen ei ole selvää, kuka tulisi seuraavaksi hallitsijaksi. Kuninkaan jälkeläiset ovat vielä lapsia, ja Euroopan suurvallat sekä Englannin merkittävät suvut näkevät mahdollisuutensa hallita maata. Draamaa lisää myös Elisabethin skandaalimainen suhde huomattavasti itseään vanhempaan mieheen, äitipuolensa Jayne Seymorin veljeen, sir Thomas Seymoriin (Tom Cullen). Koko kausi on saatavilla MTV Katsomo+ -tilaajille yhdellä kertaa. Neljä jaksoa julkaistaan ilmaiseksi MTV Katsomossa torstaisin.

 

 

Three Little Birds


KAUSI 1
to 1.2. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

BritBoxin Three Little Birds -sarja on liikuttava, hupaisa ja sydäntä lämmittävä kunnianosoitus maahanmuutolle, yhteisöllisyydelle ja mustien naisten voimalle. Sarja ammentaa inspiraationsa Sir Lenny Henryn äidin sekä kaikkien niiden ihmisten tarinoista, jotka ovat matkustaneet uuteen kotimaahansa Britanniaan. Sarjassa seurataan kolmen nuoren naisen matkaa Jamaikalta risteilyaluksella kohti uutta elämää Englannissa. Tämä osittain omaelämäkerrallinen draamasarja valottaa kertomattomia tarinoita rakkaudesta, sisaruudesta ja ystävyydestä. Se on lämminhenkinen katsaus 1950-luvun elämään ja yhteisöllisyyteen jamaikalaisten maahanmuuttajien näkökulmasta Britanniassa. Koko kausi julkaistaan yhdellä kertaa.

 

 

Below Deck

 

KAUSI 11
ti 6.2. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Below Deck -realitysarja, joka seuraa huvijahdin henkilökunnan elämää, palaa yhdennellätoista kaudellaan! Tällä kertaa tapahtumapaikkana on Grenada, historiallinen ja viehättävä paratiisisaari Karibialla. Uudistunut tiimi palvelee vaativia risteilyvieraita pitkissä työvuoroissa, joissa hymy ei hyydy. Kannen alla tapahtuu paljon: on flirttiä, villejä vapaapäiviä ja mielenkiintoisia ihmissuhdekuvioita. Koti-ikäväkin saattaa iskeä, ja uusi kapteeni Kerry Titheradge, jolla on tiukka mutta oikeudenmukainen johtamistapa, tuo oman haasteensa miehistölle. Sarjan uusi jakso esitetään viikoittain heti Yhdysvaltojen ensi-illan jälkeen.

 


 

Maryland

 

KAUSI 1
ke 7.2. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Maryland on kolmiosainen draamasarja, jonka ovat luoneet BAFTA- ja RTS-palkittu näyttelijä Suranne Jones ja käsikirjoittaja Anne-Marie O’Connor. Sarja keskittyy kahteen sisarukseen, jotka ovat ajan myötä ajautuneet erilleen. Sarjassa esiintyvät Jonesin lisäksi tunnetut näyttelijät Eve Best ja Oscar-ehdokas Stockard Channing.

Sarjan päähenkilöt, Becca (Jones) ja Rosaline (Best), ovat eläneet omia elämiään ja vieraantuneet toisistaan vuosien kuluessa ja olosuhteiden vaikutuksesta. Kun heidän äitinsä ruumis löytyy Mansaarelta, he alkavat tutkia äitinsä pitkään salassa pidettyjä salaisuuksia, samalla yrittäen pitää omat salaisuutensa piilossa toisiltaan. Maryland on osa BritBoxin ohjelmistoa.

 

 

The White Queen

 

KAUSI 1
ke 7.2. alkaen 
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

The White Queen on kymmenjaksoinen sarja, joka pohjautuu Philippa Gregoryn kirjoittamaan The Cousins’ War -kirjasarjaan. Sarja kuvaa Ruusujen sodan aikakautta ja keskittyy kolmeen naiseen, Elisabet Woodvilleen, Margaret Beaufortiin ja Anne Nevilleen, jotka osallistuivat Englannin hallinnasta käytyyn pitkäkestoiseen taisteluun. Tämä alun perin vuonna 2013 julkaistu historiallinen draama sai useita Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuuksia. Koko kausi on saatavilla MTV Katsomo+ -tilaajille yhdellä kertaa. MTV Katsomossa julkaistaan viisi jaksoa ilmaiseksi joka keskiviikko.

 


 

The Spanish Princess

 

KAUDET 1-2
to 8.2. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

The Spanish Princess -sarja, joka myöskin perustuu Philippa Gregoryn kirjoittamiin teoksiin kuten The White Queen, keskittyy Espanjan hallitsijan Ferdinand II:n tyttäreen, Katariina Aragonialaiseen. Katariina matkustaa Englantiin mennäkseen naimisiin jo lapsuudessaan kihlatun kruununprinssi Arthurin kanssa. Nuoren prinsessan on sopeuduttava uuteen hoviin ja tutustuttava puolisoonsa, mikä tuo omat haasteensa. MTV Katsomo+ -tilaajat voivat katsoa ensimmäisen kauden jaksot kerralla 8.2. ja toisen kauden jaksot 22.2. MTV Katsomossa sarjaa voi seurata maksutta neljän jakson viikkotahdilla torstaisin.

 

 

Love Island

 

KAUSI 11
ma 12.2. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa 

Brittiläisen tosi-tv-ohjelman suosittu 11. kausi on All Stars -kausi, jossa nähdään aiemmilta kausilta tuttuja osallistujia. MTV Katsomo+ -käyttäjille tarjotaan viisi uutta jaksoa joka maanantai. MTV Katsomon ilmaiskäyttäjille puolestaan tarjotaan yksi uusi jakso päivittäin maanantaista perjantaihin.
 

 

Sissi

 

KAUSI 3
ke 14.2. alkaen 
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa 

Draamasarjan uusimmalla, kolmannella kaudella seurataan jälleen Itävallan keisariparin Sissin ja Franzin tuulista elämää. Franz ajaa kovaa vauhtia heidän poikansa Rudolfin sotilasuraan, mutta Sissi haluaa pitää huolta herkästä pojastaan. Sissi päättää paeta hovielämää poikansa kanssa Ranskan eteläosiin. Uhkat eivät kuitenkaan rajoitu vain perheen sisäpuolelle. Koko kuuden jakson kausi julkaistaan MTV Katsomo+ -tilaajille yhdellä kertaa. MTV Katsomossa julkaistaan kolme jaksoa kerrallaan ilmaiseksi joka keskiviikko. Sarjan ensimmäinen ja toinen kausi ovat myös saatavilla MTV Katsomosta.

 

 

 

Räsynukke

 

KAUSI 1
ke 28.2. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Räsynukke on hienostunut psykologinen jännityssarja, jonka ovat luoneet Killing Eve -sarjan tekijät. Sarja perustuu Daniel Colen kirjoittamaan romaaniin ja siinä kuusi ihmistä on saanut surmansa, heidät on hajotettu palasiksi ja ommeltu yhteen groteskiksi ruumiiksi, jota kutsutaan nimellä Räsynukke. Tätä kauhistuttavaa tapausta tutkimaan on määrätty etsivä Nathan Rose (Henry Lloyd-Hughes), joka on äskettäin palannut takaisin Lontoon poliisivoimien riveihin, hänen paras ystävänsä ja esimiehensä, komisario Emily Baxter (Thalissa Teixeira), sekä osaston uusi jäsen, rikosylikonstaapeli Lake Edmunds (Lucy Hale). Murhaaja piinaa poliisia lähettämällä heille luettelon tulevista uhreistaan, mukaan lukien Rosen nimi. BritBoxin ohjelmistoon kuuluva sarja julkaistaan kokonaisuudessaan kaikki kuusi jaksoa kerralla.

 

 

The White Princess

 

KAUSI 1
to 22.2. alkaen 
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Tämä kahdeksanosainen sarja, joka tämäkin perustuu Philippa Gregoryn historialliseen romaaniin, on jatkoa The White Queen -sarjalle. Elisabet York on luvattu naimisiin Henrik VII:n kanssa, mutta hänen tyttärensä ei ole tyytyväinen äitinsä suunnitelmiin. Koko kausi julkaistaan yhdellä kertaa MTV Katsomo+ -tilaajille. Neljä jaksoa julkaistaan ilmaiseksi MTV Katsomossa joka torstai.

 

 

The Serpent Queen

 

KAUSI 1
to 29.2. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

MTV Katsomon seuraava hoviaiheinen sarja on 1500-luvun renessanssikauden Ranskaan sijoittuva The Serpent Queen -sarja. Tässä kahdeksanosaisessa sarjassa nuori 14-vuotias Katariina de’ Medici avioituu tulevan Ranskan kuninkaan, Henrik II:n kanssa. Huolimatta monista vastoinkäymisistä, tästä teini-ikäisestä tytöstä kehittyy vahva kuningatar, jonka hallituskausi kesti 30 vuotta. Koko kausi julkaistaan yhdellä kertaa MTV Katsomo+ -tilaajille. Neljä jaksoa julkaistaan ilmaiseksi MTV Katsomossa joka torstai.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa