Katseluvinkit

MTV Katsomon helmikuun uutuuselokuvat

  • 9 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 168 katselukertaa
MTV Katsomon helmikuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Helmikuussa MTV Katsomo tarjoilee jälleen uusia leffoja ja pääsemme nauttimaan niin draamasta, komediasta, trilleristä kuin kauhustakin. Osalla meistä saattaa olla jo talvilomaviikkokin, ja mikäpä sen mukavampaa kuin linnoittautua sohvan nurkkaan elokuvan pariin. Varsinkin, jos pakkanen puree, niin se antaa korostetun oikeutuksen lomailla sisällä leffojen parissa. 

 

Sisällysluettelo:

 

Corrective Measures

 

Katsottavissa jo MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Kesto: 1 t 46 min
Ikäraja: K16
Genre: toiminta
IMDb: 4.5

 

Corrective Measures on vuonna 2022 julkaistu amerikkalainen supersankarielokuva, jonka on kirjoittanut, tuottanut ja ohjannut Sean O’Reilly. Pääosissa ovat Brennan Mejia, Bruce Willis, Dan Payne, Kevin Zegers, Michael Rooker ja Tom Cavanagh. Elokuva perustuu Grant Chastainin samannimiseen sarjakuvaromaaniin. Se on myös O’Reillyn ensimmäinen live action -elokuva. Elokuva on yksi viimeisistä, joissa Willis näytteli ennenkuin vetäytyi julkisuudesta sairastumisensa vuoksi.

Tapahtumat sijoittuvat maailman vaarallisimpaan vankilaan, joka on suunniteltu pitämään sisällään yhteiskunnan supervihollisia. Vankilaa johtaa korruptoitunut vartija Devlin (Rooker). Elokuvan päähenkilö on innokas kostaja “Payback” (Payne), joka joutuu vankilaan. Kaltereiden sisäpuolella jännitteet kasvavat sekä vankien että henkilökunnan välillä, mikä johtaa anarkiaan ja tuhoon. Tämä kääntää vankilan valtasuhteet ylösalaisin. 

 

 

The Twin - paha kaksonen

 

pe 9.2. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Kesto: 1 t 49 min
Ikäraja: K16
Genre: draama, kauhu
IMDb: 5.1

 

The Twin – Paha kaksonen on suomalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Taneli Mustonen. Elokuva kertoo amerikkalaisperheestä, joka muuttaa Suomeen surun murtamana, kun heidän toinen kaksospojistaan kuolee auto-onnettomuudessa. Elokuva alkaa siitä, kun perhe saapuu Suomeen. He asettuvat asumaan syrjäseudulle, ja pian heidän elämänsä muuttuu entistä kummallisempaan suuntaan. Elossa oleva kaksospoika alkaa käyttäytyä omituisesti, kun hän uskoo olevansa kuollut veljensä.

Elokuva on englanninkielinen ja sen pääosissa ovat Teresa Palmer, Steven Cree ja Barbara Marten. Tunnelma on tiivis ja ahdistava, ja se onnistuu luomaan pelottavan ilmapiirin. Kuvaukset ovat visuaalisesti vaikuttavia, ja tarina pitää otteessaan loppuun saakka. Jos pidät kauhuelokuvista, tämä elokuva voi tarjota sinulle jännittävän kokemuksen.

 

 

Men Up

 

ke 14.2. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Kesto: 1 t 30 min
Ikäraja: K15
Genre: draama, komedia
IMDb: 7.2

 

Elokuva Men Up kertoo osin tositapahtumiin perustuen potenssilääkkeen keksimisestä ja sen muutamasta enimmäisestä koekäyttäjästä. Tarina seuraa viittä walesilaista miestä, jotka testaavat pillereitä, jotka myöhemmin tunnetaan nimellä Viagra. Tapahtumat sijoittuvat Swansean Morristonin sairaalassa vuoteen 1994. Men Up yhdistää draamaa ja komediaa kertoessaan liikuttavan ja arkaluontoisenkin tarinan siitä, miten miehet ottavat vastaan mahdollisuuden muuttaa ja parantaa elämänsä suunnan näillä “ihmepillereillä”.

Elokuvan on ohjannut Ashley Way ja käsikirjoittanut Matthew Barry. Pääosissa näyttelevät muun muassa Game of Thronesista tuttu Iwan Rheon, House of Dragonissa nähty Steffan Rhodri ja Aneurin Barnard

 

 

Holy Spider

 

pe 16.2. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja myös MTV:n maksukanavilla

Kesto: 1 t 58 min
Ikäraja: K16
Genre: draama, trilleri
IMDb: 7.3

 

Holy Spider on vuonna 2022 julkaistu persiankielinen rikosjännäri, jonka on ohjannut Ali Abbasi ja pääosissa ovat Mehdi Bajestani ja Zar Amir Ebrahimi. Elokuva perustuu tositapahtumiin ja siinä seurataan Teheranista saapuvaa naispuolista toimittajaa, joka yrittää selvittää yrittää selvittää 16 huumeriippuvaisen katuprostituoidun tappaneen sarjamurhaajan henkilöllisyyttä. Toimittaja joutuu vaaralliseen peliin murhaajan ja paikallisen lehden toimittajan kanssa, joka onkin murhaajan yhteyshenkilö. Elokuvan lopussa toimittaja onnistuu saamaan ansaan murhaajan, joka saa osakseen suurta kannatusta häntä pyhmyksenä pitävältä yleisöltä. Holy Spider valittiin kilpailemaan Kultaisesta palmusta Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 2022, jossa  Ebrahimi voitti parhaan naispääosan palkinnon.

 

 

Hangman

 

su 18.2. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Kesto: 1 t 38 min
Ikäraja: K15
Genre: toiminta
IMDb: 5.2

 

Hangman kertoo kahdesta poliisista ja toimittajasta, jotka yrittävät saada kiinni sarjamurhaajaa, jolla on sangen kieroutunut käsitys lasten hirsipuupelistä. Palkittu murhatutkija Ray Archer (Al Pacino) tekee yhteistyötä rikosprofiloija Will Ruineyn (Karl Urban) kanssa saadakseen kiinni kaupungin kaikkein pahamaineisimman ja säälimättömimmän sarjamurhaajan. Rikostoimittaja Christi Davies (Brittany Snow) raportoi rikosaallosta ja seuraa näitä kahta. Kolmikko taistelee kelloa vastaan uusien murhien estämiseksi, samalla kun joka 24 tunnin jälkeen löytyy hirtetty ruumis, jonka selkään tai rintaan on kaiverrettu uusi kirja. Tämän vuonna 2017 julkaistun rikosjännärin on ohjannut Johnny Martin ja käsikirjoittanut Charles Huttinger ja Michael Caissie.

 

 

Prey for the Devil

 

ti 23.2. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja myös MTV:n maksukanavilla

Kesto: 1 t 29 min
Ikäraja: K15
Genre: kauhu, trilleri
IMDb: 5.3

 

Sisar Ann (Jacqueline Byers) uskoo vastaavansa kutsuun olla ensimmäinen naispuolinen manaaja, mutta kuka tai mikä kutsui hänet? Demonisten riivausten lisääntymisen vuoksi Ann hakeutuu paikkaan, jossa roomalaiskatolinen kirkko on avannut eksorkismikoulun. Tähän asti nämä koulut ovat kouluttaneet vain pappeja eksorsismin rituaaliin, mutta eräs professori (Colin Salmon) tunnistaa Sisar Annin lahjat ja suostuu kouluttamaan häntä. Hengellisen rintaman etulinjassa yhdessä opiskelutoverinsa, isä Danten (Christian Navarro), kanssa sisar Ann joutuu taisteluun nuoren tytön sielusta. Hän uskoo olevansa riivattu samalla demonilla, joka kiusasi hänen omaa äitiään vuosia sitten. Ann on päättänyt kitkeä tämän pahuuden, mutta huomaa paholaisen saaneen hänet haluamaansa paikkaan. Elokuvan on ohjannut Daniel Stamm ja mainittujen lisäksi muissa rooleissa nähdään Lisa Palfrey, Nicholas Ralph, Virginia Madsen ja Ben Cross.

 


Lue myös:
 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa