Katseluvinkit

MTV Katsomon huhtikuun uutuuselokuvat

  • 8 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 41 katselukertaa
MTV Katsomon huhtikuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Huhtikuun koittaessa voidaan jo varmasti jokaisen mielestä sanoa kevät virallisesti alkaneeksi! Onneksi lumien sulamista voi seurata myös tarvittaessa ikkunasta, sillä MTV Katsomo -suoratoistopalvelun huhtikuu tarjoilee meille monipuolisen kattauksen erilaisia mielenkiintoisia elokuvia; katsottavaksi tulee sekä koko perheen rakastamia Muumeja että draamakomediaa naapurimaamme tarjoilemana. Toiminnan ystäville luvassa on myös kaksi hyvää leffavinkkiä! Tässä artikkelissa esittelemieni elokuvien lisäksi Katsomoon ilmestyy nyt huhtikuusta alkaen Wallander -rikoselokuvia. Teemme näistä erillisen artikkelin, joten pysythän kuulolla! 

 

Tiesithän, että liittymäasiakkaanamme saat MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelutuotteet etuhintaan!

 

Sisällysluettelo:

 

Muumi ja punainen pyrstötähti

 

Katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Kesto: 1 t 14 min
Ikäraja: Sallittu
Genre: Animaatio
IMDb: 6.0

Muumi ja punainen pyrstötähti on vuonna 2010 valmistunut suomalais-puolalais-brittiläisenä yhteistuotantona toteutettu nukkeanimaatioelokuva. Sen tarina perustuu Tove Janssonin kirjaan Muumipeikko ja pyrstötähti.

Seikkailu käynnistyy, kun Muumipeikko huomaa eräänä päivänä, että koko Muumilaakso on oudon, harmaan pölyn peitossa. Muumipapan avustuksella Muumipeikko ystävineen rakentaa lautan, jolla he lähtevät kohti Yksinäisten Vuorten tähtitornia. Tähtitornin professoreilta he toivovat saavansa vastauksen oudolle ilmiölle. Matka on kuitenkin pitkä ja hankala, eikä koko ajan lähestyvä pyrstötähtikään tee olosuhteita yhtään helpommaksi. Ystävysten seikkailu tähtitorniin ja takaisin pitää sisällään uusia ja vanhoja tuttavuuksia, sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Suomalaisessa versiossa ääninäyttelijöinä ovat muun muassa Jasper Pääkkönen, Taneli Mäkelä, Johanna Viksten, Tapani Perttu, Elsa Saisio sekä Ilpo Mikkonen.

 

 

Muumien taikatalvi

 

MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Kesto: 1 t 19 min
Ikäraja: Sallittu
Genre: Animaatio
IMDb: 5.7

Muumien taikatalvi on puolalais-suomalaisyhteistyönä vuonna 2017 valmistunut nukkeanimaatioelokuva. Sen tarina perustuu Tove Janssonin kirjoittamaan kirjaan Taikatalvi.

Talvi on saapunut Muumilaaksoon. Muumipeikon ystävä Nuuskamuikkunen laittaa tapansa mukaan repun selkään ja lähtee retkilleen muumiperheen valmistautuessa talviunille. Tällä kertaa Muumipeikko ei haluakaan mennä talviunille, vaan hän päättää tutkia itselleen vierasta, kylmää ja pimeää vuodenaikaa, jonka hän aiemmin on viettänyt syvässä unessa. Pian hän näkee monia erilaisia kulkijoita, jotka tuntuvat odottavan kovasti jotakuta ihmeellistä vierasta, nimeltä Joulu. Hän päättääkin tehdä kaikkensa, jotta vieras tuntisi itsensä tervetulleeksi. Utelias ja innokas Muumipeikko oppii pian monenlaista uutta joulunajasta seikkaillessaan ympäri lumista Muumilaaksoa. Suomalaisessa versiossa ääninäyttelijöinä ovat muun muassa Akira Takaki, Vesa Vierikko, Oiva Lohtander, Maria Sid, Diandra Flores sekä Niklas Åkerfelt

 

 

The Enforcer

 

MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Kesto: 1 t 30 min
Ikäraja: 16
Genre: Toiminta
IMDb: 5.3

Vuonna 2022 ilmestynyt The Enforcer on yhdysvaltalainen väkivallan täyteinen toimintatrilleri, jonka on ohjannut Richard Hughes. Elokuvan päärooleissa nähdään espanjalaissyntyinen Antonio Banderas, Mojean Aria sekä Kate Bosworth.

Stray (Mojean Aria) tienaa elantonsa katutappelijana Miamissa, kunnes hän saa houkuttelevan tarjouksen. Helpomman ja rikkaamman elämän toivossa hän tarttuu tarjottuun pestiin rikollisjärjestön velanperijänä, mutta suostumuksen myötä elämästä tuleekin kaikkea muuta kuin helpompaa. Mentorikseen Stray saa vankilasta vapautuneen, järjestön leivissä työskentelevän Cudan (Antonio Banderas) joka yrittää saada yhteyden teinityttäreensä ja ottaa suojiinsa pulaan joutuneen nuoren naisen. Cuda saa selville, että hänen pomonsa Estelle (Bosworth) vaarantaa tämän nuoren naisen hengen. Hän alkaakin toimia tuhotakseen rikollisjärjestön, jonka eteen on tehnyt kaikkensa koko elämänsä ajan. Nyt hänellä on viimeinen tilaisuus sovittaa menneisyytensä teot, ennen kuin rikollisjärjestö saa hänet kiinni petoksesta.

 

 

 

Beirut

 

14.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Kesto: 1 t 45 min
Ikäraja: 16
Genre: Jännitys, toiminta
IMDb: 6.5

Beirut on yhdysvaltalainen vuonna 2018 ilmestynyt poliittinen trilleri. Elokuvan on ohjannut Brad Anderson ja käsikirjoittanut Tony Gilroy. Sen pääosassa nähdään muun muassa Mad Men -televisiosarjasta tuttu Jon Hamm, sekä Bond-tyttönäkin kunnostautunut Rosamund Pike.

Vuonna 1972 diplomaatti Mason Skiles (Jon Hamm) asuu vaimonsa kanssa Beirutissa. Heidän luokseen on hiljattain muuttanut myös orpolapsi Karim. Kesken coctailjuhlien, Karim kidnapataan ja hyökkäyksen seurauksena Masonin vaimo kuolee. Hyökkäyksen takana näyttää olevan Karimin veli, jota epäillään myös verilöylystä Munchenin olympialaisissa. Kymmenen vuotta traagisen menetyksensä jälkeen Mason elelee yksinäisenä ja alkoholisoituneena Uudessa-Englannissa, ja työskentelee suuryrityksen neuvottelijana. Mason saa kuitenkin yllättäen puhelun, jossa hänet halutaan värvätä takaisin valtion palvelukseen. Beirutissa on siepattu CIA:n työntekijä, ja sieppaajat haluavat neuvotella vain ja ainoastaan Mason Skilesin kanssa. Sieppaajina näyttää olevan sama joukkio, joka oli vastuussa Masonin vaimon kuolemasta kymmenen vuotta aikaisemmin… Tästä käynnistyy mukaansatempaava, valtapelien kyllästämä trilleri, jossa kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

 

 

So Damn Easy Going

 

25.4. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Kesto: 1 t 27 min
Ikäraja: 12
Genre: Komedia, draama
IMDb: 6.6

So Damn Easy Going (alkuperäiseltä nimeltää Så Jävla Easy Going) on vuonna 2022 ilmestynyt, Cristoffer Sandlerin ohjaama ruotsalainen draamakomedia, joka käsittelee aiheenaan seksuaalivähemmistöjä, sekä aktiivisuus- ja tarkkaavaisuushäiriö ADHD:ta. Sen pääosissa nähdään Nikki Hanseblad, sekä Melina Benett Paukkonen.

18-vuotiaalla Joannalla (Nikki Hanseblad) on diagnosoitu ADHD, ja hänellä on keskittymiskykynsä ylläpitämiseksi määrätty siihen lääkitys. Lääkkeet eivät kuitenkaan ole ilmaisia, ja hänen on laitettava luovuutensa peliin saadakseen rahat kasaan reseptilääkkeitään varten. Samalla hän huomaa hämmästyksekseen tuntevansa jotakin omaa luokkatoveriaan Audreyta (Melina Benett Paukkonen) kohtaan. Audrey on hurmaava ja itsevarma, ja se saa suorastaan Joannan sydämen pakahtumaan. Samalla kun hän yrittää saada selkoa tunteistaan Audreya kohtaan ilman ADHD-lääkityksen tuomaa apua, hän yrittää saada selkoa myös omasta itsestään. 

 

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa