Katseluvinkit

MTV Katsomon joulukuun sarjauutuudet

  • 1 December 2023
  • 0 kommenttia
  • 147 katselukertaa
MTV Katsomon joulukuun sarjauutuudet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

MTV Katsomo tarjoaa katsojilleen monipuolisen valikoiman ohjelmia, kuten draamaa, komediaa, realitya, toimintaa, viihdettä ja urheilua. Joulukuussa MTV Katsomo tuo ruutuun useita uusia tv-sarjoja, jotka sopivat niin jännityksen, romantiikan kuin huumorinkin ystäville. Myös vanhoja tuttuja sarjoja uusien kausien jatkamana palaa kotikatsomoihimme. Tässä on esittelyssä muutamia MTV Katsomon joulukuun uutuussarjoja.

 

Sisällysluettelo:

 

Code 37

 

kausi 3
4.12. MTV Katsomo+ -tilauksella, myös MTV:n maksukanavilla

Code 37 on belgialainen seksuaalirikosten tutkintayksiköstä kertova draamasarja. Sen kolmannella ja viimeisellä kaudella seurataan Hannah Maesin (Veerle Baetens) ja hänen tiiminsä tutkimia raakoja ja vakavia seksuaalirikoksia Gentin kaupungissa. Kauden lopussa Hannah’n henkilökohtaista elämää ravisuttaa tieto siitä, kuka on vastuussa hänen äitinsä kuolemasta useita vuosia aiemmin. Sarjasta on tehty myös vuonna 2016 julkaistu elokuva. 

Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 

 

The Gold

 

kausi 1
5.12. MTV Katsomo, MTV Katsomo+ -tilauksella

Brittiläisestä The Gold -rikosdraamasarjasta tekee erityisen kiinnostavan se seikka, että se perustuu tositapahtumiin. Vuonna 1983 kuusi aseistautunutta miesti ryösti 26 miljoonan punnan arvosta kultaa, timantteja ja käteistä Brink’s-Mat -turvallisuusyrityksestä. Poliisipäällikkö Brian Boyce perusti tutkintaryhmän selvittämään rikosta, ja sarjassa seurataan niin ryöstöä, sen tutkintaa kuin jälkiseurauksia. Suurinta osaa kullasta ei ole koskaan löydetty. Neil Forsythin luoman sarjan pääosissa nähdään muiden muassa Hugh Bonneville (Downton Abbey) ja Jack Lowden (Kaksi kuningatarta).

Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Murha paratiisissa

 

kausi 11
6.12. MTV Katsomo+ -tilauksella

Murha paratiisissa on brittiläinen dekkarisarja, joka sijoittuu kuvitteelliselle Saint Marien saarelle Karibialla. Sarjan 11. kaudella seurataan komisario Neville Parkerin ja hänen tiiminsä erilaisia murhatutkimuksia, jotka tapahtuvat paratiisimaisessa ympäristössä. Kauden aikana Neville joutuu myös pohtimaan omaa elämäänsä ja mahdollista romanssia kollegansa Florencen kanssa. Pääosissa kaudella 11 nähdään mm. Ralf Little, Joséphine Jobert, Don Warrington, Tobi Bakare, Élizabeth Bourgine, Shantol Jackson, Tahj Miles ja Ginny Holder.

Britboxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa virittää katsojan joulutunnelmaan, ja kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Archie

 

kausi 1
7.12. MTV Katsomo+ -tilauksella

Archie on neliosainen draamasarja, joka kertoo Hollywoodin suurimman tähtinäyttelijän, Archibald Alexander Leachin eli Cary Grantin elämästä. Sarjassa seurataan Grantin matkaa köyhästä Bristolista loisteliaaseen Los Angelesiin, sekä hänen henkilökohtaisia ongelmiaan ja suhteitaan. Sarjan pääosassa nähdään Jason Isaacs (Harry Potter -elokuvat, The OA). Laura Aikman (Gavin ja Stacey) näyttelee Caryn ex-vaimo Dyan CannoniaHarriet Walter (Succession) nähdään Caryn äidin Elsie Leachin roolissa, Dainton Anderson (Patrick Melrose), Calam Lynch (Bridgeton) ja Oaklee Pendergast (Home) esittävät nuorta Carya ja Kara Tointon (Mr Selfridge) nähdään nuoren Elsien roolissa. 

Tämän Britbox-sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan 7. joulukuuta ja loput kaksi jaksoa 14. joulukuuta.

 

 

Sullivan’s Crossing

 

kausi 1
11.12. MTV Katsomo, MTV Katsomo+ -tilauksella

Sullivan’s Crossing on kanadalainen draamasarja, joka perustuu Robyn Carrin viiteen romaaniin. Sarja kertoo neurokirurgi Maggie Sullivanista, joka joutuu lakiongelmiin ja palaa kotikaupunkiinsa Nova Scotian maaseudulle palauttaakseen yhteyden isäänsä Sullyyn, josta on vuosien saatossa vieraantunut. Sarjassa näyttelevät Morgan Kohan, Chad Michael Murray, Tom Jackson, Andrea Menard ja Scott Patterson.

Kauden kaikki 10 jaksoa julkaistaan kerralla MTV Katsomo+. MTV Katsomossa jaksot nähdään kahden viikon aikana.

 

 

Remember

 

kausi 1
18.12. MTV Katsomo+ -tilauksella, myös MTV:n maksukanavilla

Sarja kertoo seitsemänvuotiasta tyttöä auttavasta psykiatrista. Tyttö on perheensä julmasta murhasta ainoa eloonjäänyt, ja hän on menettänyt muistinsa eikä pysty myöskään puhumaan. Sarjassa seurataan, kuinka psykiatri yrittää palauttaa tytön muistin ja selvittää, kuka on murhaaja ja miksi kaikki tapahtui. Sarja on täynnä jännitystä, mysteeriä ja yllätyksiä. Sarjassa näyttelevät Sami Bouajila, Marie Dompnier, Lila-Rose Gilberti, Mélodie Richard ja Patrick Descamps.

Sarja kuuluu Walter Presents -laatusarjojen kokonaisuuteen. Ranskalaissarjan kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

 

 

Sherwood
 

kausi 1
20.12. MTV Katsomo+ -tilauksella

Sherwood on brittiläinen rikosdraamasarja, jonka on luonut ja kirjoittanut James Graham. Se kertoo kahdesta järkyttävästä murhasta, jotka ravistelevat rikkonaista yhteisöä, jolla on entuudestaankin jo synkkä menneisyys. Sarja perustuu osittain tositapahtumiin vuonna 2004 Englannin Nottinghamshiressä. Sarjan pääosissa ovat David Morrissey, Lesley Manville ja Robert Glenister.

Britboxin tarjontaan kuuluvan Sherwoodin kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

 


Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa