Skip to main content
Katseluvinkit

MTV Katsomon kesäkuun sarjauutuudet

  • 31 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 203 katselukertaa
MTV Katsomon kesäkuun sarjauutuudet

Hellepäivän jälkeen on ihana käpertyä sohvan nurkkaan ja laittaa jokin hyvä sarja käyntiin. Kesäkuussa MTV Katsomo täydentyy uutuussarjoilla, jotka vievät sinut jännittävien rikosten etsiväksi ja reality-ohjelmien pariin. Kattaukseen mahtuu niin tuttujen sarjojen tulevia kausia kuin täysin uusia tuttavuuksiakin. Nappaa mieluisimmat katselulistallesi! 

 

Tiesithän, että liittymäasiakkaanamme nautit MTV Katsomon sisällöistä etuhintaan!

 

Sisällysluettelo:

 

Mainosmiesmurhaaja

Kausi 1
Katsottavissa nyt MTV Katsomo+ -tilauksella, 2.7. maksutta MTV Katsomossa

 

Turkulainen lakimies katosi keskellä kirkasta päivää vuonna 1994. Jo tuolloin epäiltiin henkirikosta, mutta juttu hautautui vähäisten jälkien vuoksi arkistoon. Tapaus nousi uudestaan esiin puolivahingossa melkein 30 vuotta myöhemmin. Tapauksessa huomattiin heti ristiriitoja, jolloin keskusrikospoliisi käynnisti tutkinnan uudelleen vuonna 2021. Neliosaisessa dokumenttisarjassa seurataan uskomatonta mysteeriä ja etsintäoperaatiota, joka saadaan vihdoinkin ratkaistua. Miten poliisit pääsivät tekijän jäljille vielä 30 vuotta myöhemmin?

 

 

Murder Island

Kausi 1
Katsottavissa nyt maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella

 

Brittiläisessä realitysarjassa amatöörietsivät saapuvat Hirsan saarelle ratkaisemaan murhamysteeriä. Rikoskirjailija Ian Rankin on laatinut heitä varten mysteerin, jossa etsivien tulee selvittää mitä tapahtui Charly Hendricksille ja miksi. Etsivät on jaettu neljään joukkueeseen, joista jokainen haluaa selvittää tapauksen ja voittaa 50 000 punnan pääpalkinnon. Pystyisitkö itse selvittämään mysteerin ennen harrastelijoita?

 

 

Below Deck Mediterranean

Kausi 9
4.6. MTV Katsomo+ -tilauksella

 

Realitysarjan uudella kaudella kapteeni Sandra “Sandy” Yawn palaa johtamaan miehistöään. Huvijahdilla työskentely saattaa kuulostaa hauskalta, mutta vaativat asiakkaat ja monimutkaiset ihmissuhdekuviot tuovat oman haasteensa. Onneksi työntekijät osaavat ottaa kaiken ilon irti arjessaan. Tällä kaudella päästään nauttimaan Ateenan vakuuttavista maisemista. Kaudella nähdään uusina jäseninä kokki Johnathan Shillingford ja perämies Iain Maclean.

 

 

Veitola.doc

Kausi 2
5.6. Maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella

 

Maria Veitola laittaa itsensä likoon dokumenttisarjassaan Veitola.doc. Hän sukeltaa vaikeiden ja puhututtavien aiheiden pariin, sekä haluaa näyttää avoimesti yhteiskunnan varjopuolia. Idea dokumenttisarjaan syntyi yhdessä palkitun dokumenttiohjaaja Sami Kieksin kanssa, sillä molempia kiinnostaa maailman, ja etenkin Suomen muuttuminen. Aiemmalla kaudella nähtiin jopa tabuiksi koettuja aiheita useista eri näkökulmista. Veitola pyrkii oppimaan käytöksestä, eikä niinkään arvostelemaan sarjassa esiintyviä henkilöitä.

 

 

Peribrittiläinen skandaali (A Very British Scandal)

Kausi 1
5.6. MTV Katsomo+ -tilauksella

 

Tositapahtumiin perustuva Peribrittiläinen skandaali kertoo Argyllin herttuan ja herttuattaren avioerosta, jota on pidetty yhtenä 1900-luvun kuuluisimmista oikeustapahtumista. Avioeron myötä paljastui herttuaparin vaikea arki. Syytökset varkaudesta, väkivallasta, huumeiden käytöstä ja kiristämisestä nousevat julkisuuteen, joita puidaan oikeudenkäynnissä. Päärooleissa nähdään Claire Foy ja Paul Bettany, sekä käsikirjoittajana toimii BAFTA-palkittu Sarah Phelps. Minisarjan kolme jaksoa julkaistaan kerralla ja ne kuuluvat BritBoxin tarjontaan.

 

 

Murha Helsingörissä

Kausi 5
6.6. MTV Katsomo+ -tilauksella, kaksi jaksoa torstaisin

 

Viides tuotantokausi huippusuositusta jännitysdraamasarjasta saapuu pian MTV Katsomoon! Poliisit Dan Sommerdahl (Peter Mygind) ja Flemming Torp (André Babikian) ratkovat murhia kauniissa Helsingörin rannikkokaupungissa. Tällä kaudella murhatapauksia nähdään tivolissa, sekä poliitikkojen ja mallien keskuudessa. Sarjan murhatapaukset ovat aina kahden jakson pituisia, ja pääset katsomaan molemmat jaksot aina torstaisin.

 

 

Kohtalokas merimatka (Fatal Crossing)

Kausi 1
12.6. Maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella 

 

Kaksi nuorta tyttöä katosi 1980-luvulla laivamatkalla Tanskasta Englantiin. Journalisti Nora Sand (Marie Sandø Jondal) päättää ottaa tyttöjen katoamistapauksen tutkittavakseen, sillä vaikuttaa siltä, ettei poliiseja kiinnosta tutkia koko tapausta. Hän löytää tyttöjen katoamisesta samankaltaisia tuntomerkkejä kuin sarjamurhaaja William Hixin (Ian Burns) rikoksista. Käykö aika sittenkin vähiin? Nora kokee olonsa tukalaksi, aivan kuin joku seuraisi hänen jokaista liikettään...

 

 

Sinkkulaiva

Kausi 2
13.6. Maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella

 

Laiva on lastattu sinkuilla! Toinen tuotantokausi tulee taas, kun innokkaat sinkut ovat valmiina tapaamaan unelmiensa kumppanin rakkauden aalloilla. Kipparina nähdään viime kaudeltakin tuttu Esko Eerikäinen, joka kannustaa rakkauden laivaan saapuneita. Sinkut pääsevät tutustumaan toisiinsa speed datingin avulla, mutta jokaisen matka on täysin omanlaisensa. Jos kaipaat viihdettä kesäiltaasi, niin tästä ohjelmasta sitä varmasti löytyy!

 

 

Love Island UK ja Love Island USA​​​​​​​

UK kausi 11, USA kausi 6
UK 19.6., USA päivämäärä tarkentuu. Maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella

 

Love Island on täällä tänäkin kesänä! Luvassa on uudet kaudet sekä UK että USA -versioista. Rakkauden saarella sinkut kilpailevat toistensa huomiosta. Jokaisen tavoitteena on tietenkin löytää unelmien kumppani saarelta, joten draamalta ei varmasti vältytä. Tänä kesänä UK-kaudella suunnataan Espanjan auringon alle, kun taas USA-kauden huvilassa nautitaan Fijin lämmöstä. Aikaisempina kausina on nähty huikeita rakkaustarinoita, joten en odota yhtään vähempää tältäkään kesältä!

Sarjojen tarkat julkaisupäivät tarkentuvat myöhemmin. Brittisarjaa tullaan seuraamaan vain hieman Brittien ensiesityksen jälkeen. Tutustu tämän kauden UK-sinkkuihin alta!

 

 

The Catch

Kausi 1
24.6. Maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella 

 

Neliosainen jännitysdraamasarja kertoo kalastaja Edistä (Jason Watkins), joka on menettänyt poikansa vuosia sitten. Vanhat traumat palaavat kuitenkin mieleen, kun hänen tyttärensä uusi poikaystävä Ryan (Aneurin Barnard) astuu kuvioihin. Ed pitää häntä epäilyttävänä ja haluaa ottaa selvää tämän taustoista. Samaan aikaan hän kokee olonsa vainoharhaiseksi, kun hänen kalastajan uraansa sabotoidaan. Uhkaako menneisyys tuhota perhe-elämän ja viedä pohjan kaikelta?

 

 

 

Mitä mieltä olet kesäkuun uutuuksista? Itse nappaan katselulistalle ainakin Murder Islandin!

 

--

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa