Katseluvinkit

MTV Katsomon maaliskuun sarjauutuudet

  • 1 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 99 katselukertaa
MTV Katsomon maaliskuun sarjauutuudet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

TV-sarjat ovat monien suosikkiharrastus, mutta mitkä sarjat kannattaa katsoa juuri nyt? Tässä artikkelissa esittelen MTV Katsomon maaliskuun sarjoja, jotka tarjoavat jännitystä, draamaa, komediaa ja romantiikkaa. Mukana on niin uusia tulokkaita kuin vanhoja klassikoita, sekä kotimaisia että ulkomaisia tuotantoja. Lue lisää ja löydä oma suosikkisi!

 

Tiesitkö, että saat liittymäasiakkaana MTV Katsomo -palvelun meiltä etuhintaan?

 

Sisällysluettelo:

 

Jäähyväisten kesä


KAUSI 1
ke 6.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Jäähyväisten kesä on lämminhenkinen ja humoristinen brittisarja, joka perustuu vuonna 2014 ilmestyneeseen David Nichollsin menestysromaaniin. Kirjailija itse sovitti tämän kipuilevan perheen tarinan draamasarjaksi. Nicholls on aikaisemmin käsikirjoittanut myös Benedict Cumberbatchin tähdittämän sarjan Patrick Melrose. 

Minisarjassa perheen pitkä matka Euroopan halki lähestyy. Douglas on hämmästynyt, kun hänen vaimonsa Connie (Saskia Reeves) kertoo, ettei tiedä haluaako yhä pysyä naimisissa hänen kanssaan. Matkan varrella Douglas (Tom Taylor) yrittää voittaa Connien suosion takaisin ja tehdä sovinnon poikansa Albien kanssa. Pääroolia Douglasina näyttelee Panta kaulassa -sarjasta tuttu Tom Hollander.  BritBoxin tarjontaan kuuluvan neliosaisen sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

 

 

Alma’s Not Normal

 

KAUSI 1
ke 6.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Komediasarja “Alma’s Not Normal” kertoo Alma Nuthallista (Sophie Willan), työväenluokkaisesta ja villisti elävä naisesta. Hänellä on erikoinen perhe, jossa naiset ovat kapinallisia ja omintakeisia. Sarja on sekä elämänmyönteinen että hulvattoman hauska. Alma haluaa otteen omasta kohtalostaan, mutta se ei ole helppoa ilman työtä ja koulutusta. Taipumus kapinointiin ei myöskään ehkä ole paras piirre. Hänen äitinsä (Siobhan Finneran) taistelee heroiiniriippuvuutta vastaan ja on suljettu hoitoon tulipalon sytyttämisestä. Alman vampyyrimainen isoäiti Joan (Lorraine Ashbourne) ei halua olla tekemisissä hänen kanssaan. Sarjan pääosan esittäjä Sophie Willan on myös sarjan luoja, ja hän sai ansaitusti tunnustusta BAFTA Television Craft Awardseissa vuonna 2021 voittamalla parhaan komediakäsikirjoittajan palkinnon.

 

 

Hightown

 

KAUSI 3

pe 8.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja MTV:n maksukanavilla

Jackie Quiñones on entinen poliisi ja alkoholisti, joka sekaantuu Cape Codin rikollisuuteen. Hän etsii kadonnutta seksityöläistä hänen työkaverinsa jäljittäessä lomakohteen huumeliigaa. Rikosdraamasarjan kolmas kausi alkaa kolmella jaksolla, ja sen jälkeen tulee kaksi uutta jaksoa aina perjantaisin. Kaudessa on kaikkiaan seitsemän osaa. Myös aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. Sarjan tuottaja on Jerry Bruckheimer. 

 

 

Suntrap

 

KAUSI 1
ke 13.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Woody (Kayvan Novak) on mestarillinen valepuvussaan. Hän soluttautuu toimittajana minne vain. Hän tulee päätoimittajansa pettämäksi, kun tämä paljastaa hänen henkilöllisyytensä, ja Woody joutuu lähtemään pakoon. Hän ei löydä ulospääsyä, joten hän menee tapaamaan vanhaa opettajaansa Brutusta (Bradley Walsh), joka asuu karkotettuna ja pitää kuppilaa Espanjan saarella, paikassa missä paistaa aina aurinko. Tässä iloisen tunnelman komediasarjassa Woody ryhtyy selvittämään saaren salaisuuksia, joissa on mukana monenlaisia hahmoja. Woody ei pelkää mitään haastetta. Ei ole väliä onko kyseessä papukaija, joka tietää jotain arvokasta tai katkera hypnotisoija. Tämän kuusiosaisen BritBoxin sarjankuusi jaksoa tulee katsottavaksi kaikki kerralla.

 

 

Mainosmiesmurhaaja

 

KAUSI 1 
to 14.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja MTV:n maksukanavilla

Mainosmiesmurhaaja on MTV:n dokumenttisarja, joka kertoo turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamisesta vuonna 1994. Sarjassa nähdään miten keskusrikospoliisi aloitti uuden tutkinnan jutussa melkein 30 vuoden jälkeen, miten he löysivät mainosmiehenä tunnetun tappajan ja miten he lopulta onnistuivat nostamaan Härmäläisen ruumiin Airiston syvyyksistä. Dokumentin ensimmäiset kaksi osaa tulevat katsottaviksi samaan aikaan, ja sitten yksi osa joka torstai.

 

Näet trailerin MTV Katsomon sivuilta

 

Traces

 

KAUSI 2
ke 20.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Laura Fraserin näyttelemässä jännityssarjassa toinen kausi on täynnä tunteita. Pommi-iskujen sarja vaatii uhreja, ja Sarah (Laura Fraser) sekä Kathy (Jennifer Spence) yrittävät selvittää niiden takana olevan rikollisen. Emma pääsee lähelle äitinsä murhan ratkaisua. Emma ja Daniel joutuvat miettimään, mitä he haluavat elämältään. Sarjan toinen kausi, joka kuuluu BritBoxin valikoimaan, on katsottavissa kerralla kokonaisuudessaan. Ensimmäinen kausi on saatavilla MTV Katsomo+ -palvelussa.

 

 

Murhamysteeri merellä (The Good Ship Murder)

 

KAUSI 1
pe 29.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Jack Grayling (Shayne Ward) on ex-poliisi, joka haluaa laulaa kabareeta Välimeren luksuslaivalla. Hän joutuu kuitenkin selvittämään laivalla sattuneita murhia yhdessä laivan ensimmäisen perämiehen, Kate Woodsin (Catherine Tyldesley), kanssa. Tämä brittiläinen rikossarja on katsottavissa kokonaan MTV Katsomo+ -palvelun tilaajille. MTV Katsomossa näytetään ilmaiseksi neljä jaksoa perjantaisin.

 

 

Lue myös:
 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa