Katseluvinkit

MTV Katsomon maaliskuun uutuuselokuvat

  • 8 March 2024
  • 0 kommenttia
  • 49 katselukertaa
MTV Katsomon maaliskuun uutuuselokuvat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Maaliskuussa MTV Katsomo tarjoilee jälleen uusia leffoja ja pääsemme nauttimaan niin dokumenteista, komediasta kuin toiminnasta. Nyt onkin siis aika käpertyä sohvan kulmaan ja avata dokkari pyörimään. Tutustutaan seuraavaksi millaisia elokuva-uutuuksia MTV Katsomo saa maaliskuun aikana.

 

Sisällysluettelo:

 

Joan Baez: I am a Noise

 

Katsottavissa jo MTV Katsomo+ -tilauksella

Kesto: 1 t 53 min
Ikäraja: Kaikenikäisille
Genre: Dokumentti, musikaali
IMDb: 7.1

 

60-vuotisen uransa päätteeksi legendaarinen folk-laulaja ja aktivisti Joan Baez tekee rehellisen katselman taaksepäin elämässään. Baez sukeltaa syvälle sisimpäänsä ja menneisyyteensä yrittäessään saada järkeä suuresta, historiaa tehneestä elämästään. Tuoreessa dokumentissa kuvataan Baezin musiikkiuraa, kansalaisoikeusliikettä, taistelua mielenterveysongelmia vastaan ja romanssia nuoren Bob Dylanin kanssa.

 

 

Assassins

 

Katsottavissa jo MTV Katsomo+ -tilauksella

Kesto: 1 t 44 min
Ikäraja: K12
Genre: Dokumentti
IMDb: 7.5

 

Dokumentti Kim Jong-namin, Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin veljen, myrkkymurhasta Kuala Lumpurin lentokentällä vuonna 2017. Paikallinen poliisi otti pian murhan jälkeen kiinni kaksi naista, mutta nämä väittivät luulleensa osallistuvansa pilaohjelmaan. Naisten mukaan siinä heitä pyydettiin toteuttamaan harmiton pila pientä palkkiota vastaan. Dokumentin edetessä pian kuitenkin selviää, että tapahtumat alkavat muuttua aina vain salamyhkäisemmiksi.

 

 

Pelle Hermanni

 

Katsottavissa 9.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Kesto: 1 t 20 min
Ikäraja: Kaikenikäisille
Genre: Fantasia, perhe-elokuva
IMDb: 3.8

 

Pelle Hermanni lähtee etsimään isäänsä, jota ei ole nähnyt sen jälkeen, kun tämä lähti mittaamaan maapalloa jaloillaan. Perään karkaa salaa Taikuri Maxin poika, kymmenvuotias Roni. Tästä alkaa riemastuttava seikkailu täynnä taikuutta, hullunkurisia käänteitä ja värikästä sirkuselämää. Timo Koivusalon ohjaaman sydämellisen koko perheen elokuvan pääosissa nähdään Vesa VierikkoMartti Suosalo ja Iina Kuustonen.

 

 

The Stones and Brian Jones

 

Katsottavissa 14.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Kesto: 1 t 33 min
Ikäraja: K12
Genre: Dokumentti, musikaali
IMDb: 7.1

 

Brittidokumentissa kuvataan kitaristi Brian JonesinThe Rolling Stonesin perustajan, elämää, jälkimainetta ja kuolemaa. Jones veti bändiä sen alkuaikoina, mutta huumeet ja alkoholi johtivat hänen erottamiseen bändistä ja hukkumiskuolemaan 27-vuotiaana. Dokumentissa nähdään haastatteluita ja ennestään julkaisematonta materiaalia. Katsoja pääsee ikäänkuin siis kurkistamaan dokkarissa verhojen taakse.

 

 

Viimeinen startti

 

Katsottavissa 29.3. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella

Kesto: 1 t 51 min
Ikäraja: K7
Genre: Toiminta, komedia
IMDb: 5.5

 

Viimeinen startti on toimintakomedia street racing -legenda Dennisistä (David Hellenius), joka yhdessä ex-vaimonsa Toven (Malin Akerman) kanssa yrittää estää teini-ikäistä tytärtään Hannaa (Elsa Öhrn) osallistumasta kaduilla käytävään autokisaan. Pian alkaa henkeäsalpaava viimeinen kilpa-ajo läpi Ruotsin.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa