Katseluvinkit

MTV Katsomon marraskuun sarjauutuudet

  • 5 November 2023
  • 0 kommenttia
  • 52 katselukertaa
MTV Katsomon marraskuun sarjauutuudet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

MTV Katsomon marraskuu tarjoaa runsaasti viihdettä ja jännitystä! Tämä kuukausi tuo mukanaan monipuolisen valikoiman ohjelmia ja sarjoja. Meitä odottavat jälleen suosikkisarjat, odotetut jatkokaudet sekä kiehtovat uutuudet. MTV Katsomo lupaa tarjota niin hersyvää huumoria kuin jännittäviä dokumenttisarjoja.

Tässä on katsaus marraskuun ohjelmatarjontaan:

 

Uudet ja odotetut jaksot

 

Onnela - Kausi 5

 

Suosittu MTV-alkuperäissarja Onnela jatkaa tarinaansa. Uudella kaudella Mette (Anna-Maija Tuokko) ja Kristiina (Saara Kotkaniemi) päättävät perustaa kauneushoitolan. Sarjassa seurataan myös Saaran (Elena Leeve) urapolkua sekä Antin (Eero Ritala) haasteita oman itsensä kanssa. Uusi kausi on katsottavissa 23.11. alkaen

 

We Hunt Together - Kaudet 1-2

 

Brittiläisessä rikossarjassa entinen lapsisotilas Baba (Dipo Ola) ja psykopaatti Freddy (Hermione Corfield) muodostavat yllättävän tappavan duon. Heidän peräänsä lähetetään poliisipari, joka joutuu taistelemaan omien sisäisten konfliktiensa kanssa. Sarja on katsottavissa 1.11. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella.

 

The Real Housewives of Miami - Kausi 6

 

Miamiin sijoittuva realitysarja seuraa kaupungin vauhdikkaan seurapiirielämän käänteitä. Tutut kasvot palaavat näyttämölle, ja mukana on myös muutamia vierailijoita. Sarja on katsottavissa 2.11. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja sitä esitetään jakso viikossa heti Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen.

 

The Harlins - Kausi 3

 

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen perheensä elämää seurataan kolmannella kaudella. Katsojat pääsevät kurkistamaan kulisseihin, kun perheenjäsenet tasapainoilevat työn ja perhe-elämän välillä.

Sarja on katsottavissa 8.11. alkaen MTV Katsomo ja MTV Katsomo+ -tilauksella. Jaksoja julkaistaan kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilauksella jaksot nähdään viikon ennakolla neljännestä jaksosta eteenpäin. 

 

Pahuus - Kausi 1

 

Ruotsalainen kuusiosainen draamasarja Pahuus (orig. Onsdskan) perustuu Jan Guillousin samannimiseen vuonna 1981 julkaistuun romaaniin. Sarja sijoittuu 1950-luvun lopulle ja kertoo 16-vuotiaasta Erikistä, joka pahoinpitelyn seurauksena siirretään Stjernsbergin sisäoppilaitokseen. Stjensbergin oppilaitos ei tarjoa Erikille uutta alkua, vaan pyrkii vetämään hänet syvemmälle väkivallan kierteeseen.

Sarja starttaa 5.11. ja on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. Ensimmäisellä esitysviikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, sen jälkeen jakso viikossa.

 

Muut kiinnostavat uutuudet

 

Muita marraskuun tarjonnassa nähtäviä sarjoja ovat hollantilainen rikossarja The Blood Pact, realitysarja The Real Housewives of Potomac, australialainen Maajussille morsian -sarja, irlantilainen rikossarja Smother sekä monet muut jännittävät sarjat ja ohjelmat.

 

Joulun erikoisohjelmia

 

Marraskuun lopussa pääsemme nauttimaan myös monista joulun erikoisohjelmista. Erikoisjaksoja tarjotaan suosituista sarjoista kuten Todella upeeta, Pokka pitää, Only Fools and Horses sekä Kyllä, herra ministeri.

Näiden monipuolisten sarjojen ja ohjelmien avulla MTV Katsomo pitää sinut viihdytettynä koko marraskuun ajan. Kaikki jaksot ovat saatavilla MTV Katsomo+ -tilaajille, ja osa ohjelmista on katsottavissa myös maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös
 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa