Katseluvinkit

MTV Katsomon toukokuun sarjauutuudet

  • 26 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 32 katselukertaa
MTV Katsomon toukokuun sarjauutuudet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Onko kevät saavuttanut jo viimein kaikki? On ihanaa nähdä luonnon heräävän enemmän tai vähemmän hitaasti eloon ja valon lisääntyvän, mutta eihän sitä käy kieltäminen etteikö myöskin laatusarjat tekisi hyvää! MTV Katsomo tarjoileekin tuttuun tapaansa moneen makuun monenmoista erilaista katsottavaa. Tutustutaan tässä muutamaan toukokuussa ilmestyvään sarjaan. 

 

Tiesithän että liittymäasiakkaanamme katsot MTV Katsomo+ -sisältöä etuhintaan!

 

Sisällysluettelo:

 

Terveysmyytit

10.5. alkaen MTV Katsomossa

 

Sarjan jaksot tuovat tietoa ja selkeyttä etenkin kesään liittyviin terveyskäsityksiin. Esimerkiksi, voivatko uimarit todella saada syyhyä järvestä uimisen jälkeen tai onko oluen juominen urheilusuorituksen jälkeen oikeasti hyödyllistä palautumiselle? Nämä ovat vain osa kysymyksistä, joita sarjassa käsitellään asiantuntijoiden, kuten ihotautilääkäreiden, ravitsemusterapeuttien, eläinlääkäreiden, seksuaalineuvojien ja yleislääkäreiden avulla.

Alansa asiantuntijat tarkastelevat näitä uskomuksia kriittisesti ja tarjoavat tieteelliseen näyttöön perustuvia vastauksia. Sarjaa luotsaa MTV Uutisten terveysaiheiden parissa työskentelevä toimittaja Nelli Hyttinen, joka johdattaa katsojat läpi mielenkiintoisten ja ajankohtaisten terveysaiheiden.

Sarjan trailerin näet MTV Katsomon sivuilta.

 

After the Flood

13.5. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella  

 

Kiehtova brittiläinen jännityssarja sijoittuu kaupunkiin, joka on kärsinyt tuhoisasta tulvasta. Siellä löydetään kuollut mies hissistä, ja hänen henkilöllisyytensä on mysteeri. Työlleen omistautunut poliisi Joanna Marshall (Sophie Rundle, tunnettu sarjasta Peaky Blinders) ottaa tehtäväkseen selvittää miehen kuoleman syyt ja olosuhteet. Hän pohtii oliko tulva kuoleman aiheuttaja. Kun hän pääsee syvemmälle tutkimuksissaan, salattu totuus alkaa paljastua ja Joanna ymmärtää, että tapaus saattaa olla suurempi kuin hän aluksi ajatteli. Tuore sarja on BritBoxin omaa tuotantoa ja sen kuudesta jaksosta ilmestyy viikoittain kaksi kerrallaan.

 

 

BMF

16.5. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja MTV:n maksukanavilla  

 

BMF - lyhenne sanoista Black Mafia Family, on amerikkalainen rikosdraamasarja, joka perustuu tositarinaan kahdesta veljeksestä, jotka nousivat rappeutuneilta Detroitin kaduilta 1980-luvun lopulla ja synnyttivät yhden Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisimmista rikollisperheistä. Demetrius “Big Meech” Flenoryn karismaattinen johtajuus, Terry “Southwest T” Flenoryn liiketaloudellinen älykkyys ja veljeskumppanuuden visio huumeiden kaupasta hip hop -maailmaan tekivät heistä ikonisia maailmanlaajuisesti. Veljesten tinkimätön usko perheen lojaaliuteen oli heidän kumppanuutensa kulmakivi ja lopulta myös syynä heidän välien katkeamiselle. 

Kolmannella kaudella Big Meechin ja Southwest T:n tarina saa jatkoa. Kauden aikana nähdään muun muassa artistit Lil Baby, NE-YO ja 2 Chainz. Kauden kymmenen jaksoa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla. Myös edelliset kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

 

 

Kunnes kuolema meidät erottaa

19.5. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

 

Tämän islantilais-ruotsalaisen draamasarjan juoni keskittyy Betaan, muusikkoon, jonka ura junnaa ja avioliitto on kriisissä. Hän kaipaa jännitystä suhteeseensa aviomiehensä Thomasin kanssa. Kun pariskunta palkkaa 22-vuotiaan Atlin au pairiksi tyttärelleen, vaikuttaa siltä, että Beta saattaa saada juuri sitä mitä on kaivannut.

Atlin avulla pari tutkii uusia tapoja herättää intohimo eloon. Leikit kuitenkin menevät pian liian pitkälle ja monimutkaistavat suhteita entisestään. Pääosissa nähdään Anita Briem Betana, Martin Wallström Thomasina ja Mikael Kaaber Atlina. Sarja on saanut kiitosta sen käsikirjoituksesta ja näyttelijäsuorituksista.

Sarjan trailerin näet MTV Katsomon sivuilta.

 

Kolmiodraama Australia

21.5. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

 

Kevään suosituin rakkausreality saapuu Suomeen! Sen ensimmäisellä kaudella kuusi 28–32-vuotiasta australialaista sinkkua tutustuvat toisiinsa tekstiviestien ja puheluiden välityksellä. He valitsevat, kenen kanssa muuttavat saman katon alle, mutta edessä on dramaattinen käänne, joka jättää yhden sinkuista aina kolmanneksi pyöräksi.

Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan MTV Katsomossa kerralla. Tämä on myös hyvä hetki tutustua siihen, mistä menestysformaatti on saanut alkunsa, sillä Suomen Kolmiodraamassa on tällä hetkellä taukoviikko.

 

 

Unforgotten - Minkä taakseen jättää

22.5. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella 

 

BAFTA-palkittu rikossarja palaa viidennellä kaudella. Tällä kertaa rikostutkijakaksikkona nähdään Jessie James (Sinéad Keenan) ja Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar). Heidän yhteistyönsä ei ala helpoimman kautta. Tarina alkaa, kun eräästä vanhasta, mutta hiljattain remontoidusta talosta Lontoossa löytyy ruumis. Kysymys kuuluu: onko kyseessä vanha murha 1930-luvulta vai kenties tuoreempi tapaus?

Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Jos olet seurannut aiempia kausia, voit katsoa myös ne MTV Katsomosta.

 

 

The Control Room

28.5. klo 21 alkaen MTV Avalla ja MTV Katsomossa

 

The Control Room on vuonna 2022 julkaistu brittiläinen kolmeosainen trillerisarja, jonka on luonut Nick Leather ja tuottanut Hartswood Films. Sarjassa näyttelevät Iain De Caestecker ja Joanna Vanderham

Sarjan keskiössä on Gabe Maver (De Caestecker), joka työskentelee hätäkeskuspäivystäjänä Skotlannin ambulanssipalvelussa Glasgow’ssa. Eräänä päivänä hän saa epätoivoisen puhelun naiselta, joka vaikuttaa tuntevan hänet. Tämä puhelu heittää Gaben takaisin kivuliaaseen menneisyyteen ja pakottaa hänet kohtaamaan vanhoja haamujaan. Sarja on saanut kiitosta jännittävästä juonestaan ja vahvasta näyttelijäsuorituksestaan.

 

 

Rantabaari

31.5. alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa 

 

Kesäinen Rantabaari kuhisee jälleen intohimoa, mysteerejä ja tuhkaksi palaneita unelmia. Alissa (Johanna Puhakka) tuo tullessaan kaaoksen, joka saa Anssin (Matti Leino) varpailleen. Kristan (Emilia Jansson) puolestaan velloo draamassa, kun Suvi (Jaana Joensuu), Sofia (Hennariikka Laaksola), Mikael (Jarno Jussila) ja Patrik (Ilkka Hautala) kamppailevat säilyttääkseen otteensa elämän tuulissa. Trissan keittiössä kaivataan terapeuttia tai taikuria karismaattisen Johannan ohjatessaan yritystään sitruunaliköörin ja laulun tahdissa.

Liity seuraan, rakkauden pizzeria toivottaa sinut tervetulleeksi! MTV Katsomo+ tarjoaa tilaajille neljä episodia viikoittain, perjantaista 31. toukokuuta alkaen. MTV Katsomossa voit seurata sarjaa ilmaiseksi, yksi jakso kerrallaan, maanantaista torstaihin 3. kesäkuuta lähtien.

Sarjan trailerin näet MTV Katsomon sivuilta 3.5. alkaen.

 

Mikä sarja lähtee katseluun? Itselläni ehkä ainakin After the Flood!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa