MTV:n ja C Moren kaikkien aikojen parhaat sarjat, voita pääsy Pöllölaakson kulisseihin

  • 2 December 2019
  • 8 kommenttia
  • 43 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +15


 


Nyt on hyvä hetki muistella kaikkien aikojen parhaita tai sykähdyttävimpiä tv-sarjoja!
Kaikille on varmasti jäänyt mieliin joitain legendaarisia, mielenkiintoisia ja sykähdyttäviä sarjoja vuosien varrelta. Bonnier Broadcastingin, eli MTV:n ja C Moren sisällöt, ovat nyt olleet paljon puheissa sosiaalisen median puolella, kun Telian kaupat Bonnier Broadcastingista saivat sinettinsä.


 


Mikä on sinulle kautta aikojen paras tai sykähdyttävin tv-sarja MTV:n ja C Moren tarjonnasta?


 


Haluaisitko päästä näkemään miten lähetyksiä todellisuudessa tehdään? Nyt sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus päästä katsomaan miten Champions League -kierros 10.12. toteutetaan Maikkarin studiolla Pöllölaaksossa. Palkitsemme 10 ensimmäistä tähän kommentoinutta kutsulla tv-studiolle ja voittajat pääsevät tutustumaan studioon ja asiantuntijoihin.


 


 


MTV:n ja C Moren huippusarjat viihdyttäneet ihmisiä


 


MTV:n ja C Moren kanavat ovat tarjonneet katsojille runsaasti huippusisältöjä urheilun, viihteen, elokuvien ja sarjojen muodossa. MTV:n puolella kestosuosikkeja ovat esimerkiksi Kauniit ja rohkeat, Salatut elämät ja Emmerdale, josta on tällä hetkellä käynnissä jo 47. tuotantokausi. Monille on varmasti jäänyt mieliin myös vuosien varrelta maikkarin sarjoista Ritari Ässä, Solsidan, Vintiöt tai Dallas.


 


Maksullinen suoratoistopalvelu C More on tarjonnut ihmisille myös paljon loistavia sarjoja katsottavaksi, kuten Ex-Onnelliset, joka on draamasarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Roba puolestaan on Venla-palkittu suomalainen tiivistunnelmainen poliisisarja. Paljon ylistystä on saanut osakseen myös ruotsalais-tanskalainen poliisisarja Silta, josta on nähty kaikkiaan neljä jännittävää tuotantokautta.


 


 


Telia Company ja Bonnier Broadcasting yhdessä enemmän


 


Aiheesta on uutisoitu laajasti jo aiemminkin, mutta tämä on merkittävä päivä siitä syystä, että viralliset kaupat on tehty tänään 2.12. Kauppaan sisältyvät suomalaisen MTV:n lisäksi C More ja ruotsalainen TV4.


 


Kaupan myötä asiakkaat saavat jatkossa uusia elämyksiä ja palveluita, kun Telian ensiluokkaiset verkot ja laajat myyntikanavat yhdistyvät Bonnier Broadcastingin suosittuihin mediasisältöihin. Telia Companyn tavoitteena on turvata jatkossakin edellytykset pohjoismaisten laatusisältöjen tuottamiselle.


 


Hide content

Skaban infot
- 10 ensimmäistä vastaajaa pääsee Maikkarin studiolle ystävänsä kanssa tutustumaan lähetyksen tekemiseen
- Ajankohta: tiistai 10.12. illalla (tarkempi aika täsmentyy)
- Voittajat pääsevät seuraamaan illan Champions League kierroksen tekemistä
- Lisäksi myös tapaaminen studion asiantuntijoiden kanssa


 


Lue lisää



8 kommenttia

Salkkarit ovat olleet ehdottomasti se kärkinimi ja jokainen julkaistu jakso on tullut katsottua ja tulee katsottua jatkossakin. ?

 

Laskelmien mukaan mikäli kaikki sarjan jaksot haluaisi katsoa putkeen, kestäisi siinä noin 51 päivää ilman taukoja. Eli muutama hassu hetki vietetty kyseisen sarjan parissa. ✌️

Game of Thrones on ollut tähän mennessä ehkä sykähdyttävintä kamaa, vaikka viimeinen tuotantokausi olikin hienoinen pettymys. Sarjaa oli myös helppo seurata "jenkkitahdissa", kun jaksot tulivat C Morelle samaan aikaan kun Yhdysvalloissa!

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Miksipäs ei! 🙂 Vielä kun löytäisi jonkun kovan penkkiurheilijan tulemaan kaveriksi mukaan! Taidanpa tietää yhden ;)

Huuma on tarjonnut monia viihdyttäviä hetkiä ja oli iloinen uutinen syksyllä, kun sarjan jatkosta ilmoitettiin!

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Kiitos ihan hirmuisesti Telialle tästä mahdollisuudesta käydä tutustumassa kulissien takana ja kokemassa jalkapallohuumaa paikan päällä asiantuntevien studioisäntien kanssa! Ikimuistoinen ilta, kiitos tuhannesti! @TeroRe 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Eipä mitään, kiva kun pääsit osallistumaan ja mahtavaa @jaypekka kun jaoit tunnelmia illasta. Ai että, siellä on ollut näköjään hieno meininki 🙂 Tällaisia lisää, eikös? :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Kyllä vain, @TeroRe, yhteisöllisyyttä myös Yhteisön ulkopuolella! Vaikka ikävä kyllä en kysellyt, että oliko muitakin yhteisöläisiä paikalla. 

Price the lord että Solsidan on olemassa! Suomalainen versio tästä ei ole kyllä yhtään niin hyvä kuin tuo originaali. Kaikki on käännetty ihan suoraan maanuksesta eikä se aina oikeen toimi. Se mikä on älyttömän hauskaa ruotsiksi voi mennä ihan ohi suomeksi. Toimii myös toisinpäin. Mutta ihanaa että tuo originaali näkyy meillä täällä Suomessa ❤ ❤️?

Vastaa