Katseluvinkit

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä

  • 21 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 50 katselukertaa
Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä vie sinut matkalle ajassa taaksepäin, aikaan 64 vuotta ennen Katniss Everdeenin aikaa, valaisten Panemin synkimmät salaisuudet ja antaen uudenlaisen näkökulman tuttuun tarinaan. Elokuvan on ohjannut Francis Lawrence ja tarina tutkii nuoren Coriolanus Snow’n (Tom Blyth) nousua kohti valtaa ja tyranniaa. Nyt tämä Premium-elokuva on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamosta

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. 

Premium-elokuvat ovat uunituoreita leffoja, jotka ovat samaan aikaan myös elokuvateattereissa katsottavissa ja siksi vuorahinta on niissä korkeampi.

 

Genre: Toimintaseikkailu

Ikäraja: K12

Kesto: 2 t 37 min

Tuotantovuosi: 2023

IMDb: 6.8
 

Tom Blythin roolisuoritus Coriolanus Snow'n nuorena versiona on vakuuttava. Pääset näkemään, kuinka nuori ja haavoittuva Snow muuttuu myöhemmin Panemin pelätymmäksi presidentiksi. Rachel Zeglerin esittämä Lucy Gray Baird tuo tarinaan raikkautta ja intensiteettiä ja heidän välinen kemia luo jännitettä.

Elokuvassa on myös syvällistä pohdintaa valtaan, moraaliin ja ihmisluontoon liittyvistä teemoista. Kuinka hyvä ihminen voi muuttua tyranniksi? Ja onko mikään inhimillisyys täysin mustavalkoista? Näiden kysymysten äärellä elokuva avaa Panemin maailmaa uudella tavalla herättämällä mahdollisuuden pohtia yhteiskunnan rakenteita sekä ihmisten välisiä suhteita.

Tämä visuaalisesti vaikuttava ja emotionaalisesti koskettava elokuva on loistava lisä Nälkäpeli-elokuvien sarjaan. Se antaa vastauksia kysymyksiin, joita etenkin elokuva-sarjan tosifanit ovat pohtineet vuosien varrella, samalla syventäen ja laajentaen tuttua maailmaa. Tämä elokuva ei petä odotuksia, vaan luo unohtumattoman matkan dystooppiseen Panemiin.

Lopuksi vielä yksi katselusuositus tälle elokuvalle! 😎 Kollegani perheessä on tämä katsottu ja he antoivat leffalle arvosanaksi 6/5! Eli jos olet katsonut aiemmat Nälkäpeli-elokuvat, niin tälle annettiin todellakin vahvat suositukset. Elokuva piti otteessaan loppuun saakka eikä tylsistyttänyt missään vaiheessa. Erityisesi Tom Blyth presidentti Snown roolissa oli erinomaisen mahtava! 

Nälkäpeli-saagan aiemmat osat löydät myös Telia Play Vuokraamosta. Elokuvista on myös aiemmin kirjoitettu napakka esittely tänne Yhteisöön. 

 

 

Oletko katsonut aiempia Nälkäpeli-sarjan elokuvia ja pääseekö myös tämä katselulistallesi? Tai oletko kentien tämän jo nähnyt?


Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa