Skip to main content

MTV-alkuperäissarja Konflikti on ollut Suomen mittakaavassa valtava tv-sarjahanke, joka kertoo kuvauksellisesti realistisen tarinan pienestä suomalaisesta rannikkokaupungista. Siellä juhannuksen valmistelut keskeytyvät tuntemattomien erikoisjoukkojen hyökkäyksen vuoksi. Sarja käsittelee kaappaajien tavoitteita ja Suomen yhteiskunnan joutumista pohtimaan vaikeita kysymyksiä. Tämä Aku Louhimiehen ohjaama ja pääosin käsikirjoittama suursarja saa ensi-iltansa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 30.11.2024.
 

Tiesithän, että liittymäasiakkaanamme saat katsella MTV Katsomon sisältöjä edullisemmin!
Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa MTV Katsomo -suoratoistopalvelu käyttöösi etuhintaan.

 

Konflikti-sarjassa tuntemattomat joukot hyökkäävät pieneen rannikkokaupunkiin juhannuksen aikaan, mikä johtaa jännitteisiin puolustajien ja maan johdon keskuudessa. Uusi presidentti Linnea Saaristo (Sara Soulié) joutuu tasapainoilemaan kansallisen turvallisuuden ja henkilökohtaisen menetyksen välillä, kun hänen perheensä on miehitetyllä alueella. 

Pääosissa nähdään Julia Korpinen varusmies Annika Berginä ja Peter Franzén yksikön päällikkö Rami Ohrankämmenenä. Sarjassa esiintyy muutoinkin laaja tähtikaarti, mukaan lukien Pirkka-Pekka Petelius, Salah Isse Mohamed, Jukka Puotila ja kansainvälisiä nimiä kuten Dylan Smith ja Larry Lamb. Lavastuksesta vastaa Oscar-ehdokas Heather Loeffler ja musiikista Lasse Enersen.

Sarjan tarkoituksena on käsitellä psykologisia teemoja ja ihmisen selviytymiskykyä kriisin keskellä. Tuotanto alkoi jo useita vuosia sitten, ja se on toteutettu yhteistyössä Suomen puolustusvoimien kanssa. Sarjan käsikirjoittajina toimivat Louhimiehen lisäksi Andrei Alén, Helena Immonen ja Jari Olavi Rantala. Sarja koostuu kuudesta noin 45 minuutin jaksosta.

Louhimies on kertonut alkuperäisiin suunnitelmiinsa kuuluneen jopa kaasuputkien räjäyttäminen, mutta maailman tapahtumat ovat vaikuttaneet käsikirjoitukseen. Puolustusvoimat on tiiviisti mukana hankkeessa, ja he ovat varmistaneet, että sarjassa esitettävä toiminta on realistista ja vastaa heidän toimintaansa vastaavassa tilanteessa. Sarjaan osallistuu myös suuri määrä avustajia, joista suurin osa koostuu varusmiehistä ja hyväkuntoisista henkilöistä. Katso Konflikti-sarjasta esimakua täältä🎥


Lue myös

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa